Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Kakve ti gluposti pišeš Rajaz, to nije humano, znači svako ko ima posed, kopira Barcu, kakva glupost.
Kad se ekipa postavi defanzivno, šta ćeš nego imati posed, to smo imali i sa Pellegrinijem i sa Mourinhom i sa Ancelottijem i sa Benitezom u skorijoj prošlosti, to je normala.
Danas su se opet golovi davali na kontru, što je zaštitno lice ovog tima, kakav crni posed, RM nema ideje kad ima posed.
Kad se ekipa postavi defanzivno, šta ćeš nego imati posed, to smo imali i sa Pellegrinijem i sa Mourinhom i sa Ancelottijem i sa Benitezom u skorijoj prošlosti, to je normala.
Danas su se opet golovi davali na kontru, što je zaštitno lice ovog tima, kakav crni posed, RM nema ideje kad ima posed.
Pa zapravo ne.anonymousHD je napisao/la:Kakve ti gluposti pišeš Rajaz, to nije humano, znači svako ko ima posed, kopira Barcu, kakva glupost.
Ovo Madrid nije radio ni sa Mourinhom, ni sa Ancellotijem, a ibogami ni sa Benitezom.Rajaz je napisao/la:Pokušava se neka igra na posjed, otvaranje igre od golmana, trokutovi.
Ugledaj se na Zizua i sljedeći put bolje prati na času.
Ja sto znam je da su najzesci pushinzi katalonaca tj, oni koji su ih kostali bili u vrijeme kad su imali ogroman posjed,
ako pamtim dobro ovaj sad pushing u Madridu je bio uz nekih 60_70 posto posjeda tako da
ako pamtim dobro ovaj sad pushing u Madridu je bio uz nekih 60_70 posto posjeda tako da
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
madridist je napisao/la:Ja sto znam je da su najzesci pushinzi katalonaca tj, oni koji su ih kostali bili u vrijeme kad su imali ogroman posjed,
Bravo madridist, sjajan zaključak.
Mada i nije bilo teško, budući da cijela planeta zna kako je Barcelona od dolaska Guardiole, tačnije u zadnjih 7 godina, UVIJEK imala veći posjed od Rejala.
Ako dobro pamtiš, u što ne sumnjam, sjetit ćeš se se da je iz posjeda proizašlo i onih 2-6, 5-0, 0-4.
Naravno kanta ce to uvijek okrenuti .
Uopce nisam pisao o duelima Madrida i barselone nego uopce o tom posjedovnom nogometu.
Koji kad je procitan je popisan vise puta i od Intera i Chelsea i Bayerna i Atletica a naravno da prskanja u finalima cdr nisu izostala i od Madrida.
Porazi 2:6 ,petarda i jesenas 1:4 su apsolutno zasluzeni tu nema dileme, ali to nije bila poenta price.
Eto me u Sarajvu danas.
Mogla se kafa popit.
Uopce nisam pisao o duelima Madrida i barselone nego uopce o tom posjedovnom nogometu.
Koji kad je procitan je popisan vise puta i od Intera i Chelsea i Bayerna i Atletica a naravno da prskanja u finalima cdr nisu izostala i od Madrida.
Porazi 2:6 ,petarda i jesenas 1:4 su apsolutno zasluzeni tu nema dileme, ali to nije bila poenta price.
Eto me u Sarajvu danas.
Mogla se kafa popit.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
s njima nikad nije dosadnoEBSCO je napisao/la:vedoz je napisao/la:Rutinski protiv Villarreala, da se ne umaraju puno. U subotu natamburat Vallecano za zagrijavanje, a onda put Engleske.![]()
![]()
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Ako dolazio u Stolac slučajno, zovi...vodim te na halvu.madridist je napisao/la: Eto me u Sarajvu danas.
Mogla se kafa popit.
Sta je ovo, gdje su kompleksasi 
crveni i 3 penala

crveni i 3 penala
Mia San Mia
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Gdje je zapelo? Pustili ih fore da zakomplikujemo utakmicu, moze nam se.Policeman je napisao/la:s njima nikad nije dosadnoEBSCO je napisao/la:vedoz je napisao/la:Rutinski protiv Villarreala, da se ne umaraju puno. U subotu natamburat Vallecano za zagrijavanje, a onda put Engleske.![]()
![]()
![]()
![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
PipiDugaCarapa je napisao/la: Gdje je zapelo? Pustili ih fore da zakomplikujemo utakmicu, moze nam se.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Pa ja + za kladionica malo uradili prelaz da se dignemo i to je toPipiDugaCarapa je napisao/la:Gdje je zapelo? Pustili ih fore da zakomplikujemo utakmicu, moze nam se.
Upravo si to ti pokušao ovim:madridist je napisao/la:Naravno kanta ce to uvijek okrenuti.
Što se ovog tičeJa sto znam je da su najzesci pushinzi katalonaca tj, oni koji su ih kostali bili u vrijeme kad su imali ogroman posjed,
ako pamtim dobro ovaj sad pushing u Madridu je bio uz nekih 60_70 posto posjeda
Tačno i sasvim logično.madridist je napisao/la:Uopce nisam pisao o duelima Madrida i barselone nego uopce o tom posjedovnom nogometu.
Osim ako si očekivao da će dobiti svaku utakmicu u posljednjih 7 godina.
A sada pogledaj drugu stranu ''possession'' fudbala:
Barcelona od dolaska Guardiole vs Real Madrid do danas:
La liga: 5 > 1
Liga prvaka: 3 > 1 ( Ovo komotno možeš prenijeti i na ostatak Evrope )
Kupovi: 13 > 5
Ukupno: 21 > 7
Odjednom sva ta silna ''prskanja'' izgledaju sasvim beznačajno
Hoćeš širu sliku possession fudbala ?
Pogledaj Španiju 2008-2012 i Njemačku 2014.
I mali bonus,
Zidaneov učitelj vs Real Madrid:
Bitch please,Zidaneov ucitelj i mentor je don debeli Carlo the decima Anceloti.
Glede titula reci cu ovo.
Zadnjih 15-ak godina su vjerovatno najbolje i najplodonosnije godine za barselonu i zaista imaju impresivne rezultate i tri osvojene lige prvaka dvije doduse uz totalnu pomoc sudija i dominantan ratio u primeri.
Madridu pak zadnjih 15 godina i ne ide bas najbolje ,vrijeme vladavine Pereza se skoro skroz poklopilo sa losim rezultatima,uz opasku da je u tom losem razdoblju od 15 losih godina Madrid takodje osvojio tri lige prvaka.
Popuno deklasiranje u Primeri pak ostaje sol na rani..
Glede titula reci cu ovo.
Zadnjih 15-ak godina su vjerovatno najbolje i najplodonosnije godine za barselonu i zaista imaju impresivne rezultate i tri osvojene lige prvaka dvije doduse uz totalnu pomoc sudija i dominantan ratio u primeri.
Madridu pak zadnjih 15 godina i ne ide bas najbolje ,vrijeme vladavine Pereza se skoro skroz poklopilo sa losim rezultatima,uz opasku da je u tom losem razdoblju od 15 losih godina Madrid takodje osvojio tri lige prvaka.
Popuno deklasiranje u Primeri pak ostaje sol na rani..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Bitch please,
Barcelona u zadnjih 15 godina ima 4, a Real 3 klempe.
I kupovi odjednom nisu bitni, a u postu ranije se ku.rči istim.
Fahrudin madridista Radončić
Barcelona u zadnjih 15 godina ima 4, a Real 3 klempe.
I kupovi odjednom nisu bitni, a u postu ranije se ku.rči istim.
Fahrudin madridista Radončić
- anonymousHD
- Kontakt:
U zadnjih 19 godina Barca ima 4 i Real ima 4 klempe.Rajaz je napisao/la:Barcelona u zadnjih 15 godina ima 4, a Real 3 klempe.
Može i ovako?
Dobro my bad ,u najplodonosnijem razdoblju barselone u istoriji ista je osvojila 4 lige prvaka(2 uz pomoc sudija) dok je njihov arch enemy u tom za sebe neplodonosnom periodu osvojio samo 3.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Naravno da može.anonymousHD je napisao/la:U zadnjih 19 godina Barca ima 4 i Real ima 4 klempe.Rajaz je napisao/la:Barcelona u zadnjih 15 godina ima 4, a Real 3 klempe.
Može i ovako?
Samo sam ti ispravio jarana koji je potencirao zadnjih 15 godina.
Ja ti neki dan postavi Mijatovića, a ti se i dalje nastavljaš brukat.madridist je napisao/la:Dobro my bad ,u najplodonosnijem razdoblju barselone u istoriji ista je osvojila 4 lige prvaka(2 uz pomoc sudija) dok je njihov arch enemy u tom za sebe neplodonosnom periodu osvojio samo 3.
Ja titulu iz 98 nisam pominjao. To je cetvrta Madridova a ja sam pominjao samo 3.
I o kakvoj sramoti pricas koji vrag.
Niko normalan nikada nije osporio ni jedno madridsko pokoravanje europe.
A imati volovska muda pa tako pokusati brisati uzasno navlacenje sudija za barsu je bezobrazno.
I o kakvoj sramoti pricas koji vrag.
Niko normalan nikada nije osporio ni jedno madridsko pokoravanje europe.
A imati volovska muda pa tako pokusati brisati uzasno navlacenje sudija za barsu je bezobrazno.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Jašta je ba, nemoj biti naivan.madridist je napisao/la:Niko normalan nikada nije osporio ni jedno madridsko pokoravanje europe.
Samo što tada nisu postojali forumi, mediji nisu bili ni blizu današnjim i samim time fudbal i sve što ide uz njega je bilo X puta manje eksponirano i podložno kritici.
Za 50-te i 5 uzastopnih titula kod mene ne postoji zrno sumnje.
Sve je bilo pošteno i regularno
Kako bola ne, pa 1956 ste u finalu Reims pobjedili golom iz ofsajda.madridist je napisao/la: Niko normalan nikada nije osporio ni jedno madridsko pokoravanje europe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.