Ma Amar finansirao dosta iz svog djepa,taj novac je vratio,kasnije i Guso pogurao u jos neki ljudi.Kasnije je onda klub malo stao na noge pa nije ovisio toliko o privatnim pozajmnicama.Sada ih nema i klub funkcionise od onoga sto zaradi.Da smo prosli Metalurg lani dosao bi vezni koji je igrao ozbiljan fudbal koji bi bio nosioc nase igre ali ispali smo covjeku nismo mogli platiti i cao.Titule nas kostalo mozda.hilmo je napisao/la:Ma dobro 2009. ili 2010. onaj početak vaše ere, nije bitno.
Hoću da kažem da je neko morao donijeti novce, e sad hoćemo li to zvati investicija, pozajmica ili milostinja!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: Odg: PL prepucavanja
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Re: Odg: RE: Re: PL prepucavanja
Naravno da si napisao nebulozu, tj. nešto što nisi provjerio pa se sad koprcaš.hilmo je napisao/la:Jah, ja pisem nebuloze a ti sve doktorske disertacije.Virtu4l je napisao/la:Ma napisao sam mu odakle pare 2009. i umjesto da se poklopi, on počne pisati nebuloze. Momčina poletio pred rudu. Prodaš dva igrača za skoro dva miliona KM i on pita odakle pare
Ta sezona je bila prekretnica, došao je Amar, legle su pare od transfera i osvojena je titula. Nakon toga smo bili treći, pa se onda desio Edin Džeko i osvojili smo dvije vezane titule.
U međuvremenu su se prodali Cocalić, Bekrić i Višća, gdje se uzelo još 1,5 milion KM, i uz pare od Džeke, sasvim dovoljno da se uhvati neki ritam.
Sasvim jasna finansijska konstrukcija, koliko para toliko muzike.
@bistrikboy, Bešlija je isto gurao svoje pare.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Znam da je gurao,ali onako hronoloski ova dvojica najvise prvo Amar pa kasnije Guso,bilo je jos tih ljudi a i sada imamo covjeka bez kojeg bi se sada vjerovatno borili za licencu umjesto za trece pretkolo.Tesko je ali nije tako lose.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Re: Odg: RE: Re: Odg: PL prepucavanja
Hvala na odgovoru.bistrikboy je napisao/la:Ma Amar finansirao dosta iz svog djepa,taj novac je vratio,kasnije i Guso pogurao u jos neki ljudi.Kasnije je onda klub malo stao na noge pa nije ovisio toliko o privatnim pozajmnicama.Sada ih nema i klub funkcionise od onoga sto zaradi.Da smo prosli Metalurg lani dosao bi vezni koji je igrao ozbiljan fudbal koji bi bio nosioc nase igre ali ispali smo covjeku nismo mogli platiti i cao.Titule nas kostalo mozda.hilmo je napisao/la:Ma dobro 2009. ili 2010. onaj početak vaše ere, nije bitno.
Hoću da kažem da je neko morao donijeti novce, e sad hoćemo li to zvati investicija, pozajmica ili milostinja!
Znači sličan slučaj, samo je razlika u pozajmici i investiciji. Ali će na kraju svi svoje pare vratiti.
U međuvremenu klub stao na noge i finkcioniše od svoje zarade.
-
Pitaristok
- Kontakt:
Pa gdje je super sa investitorima u 49%, ustvari sad nije ni 49. Sad je manje 40-40-20(vec prodato).
hee kad sam ja pisao sta je Zeljin problem i zasto nisu veliki klub, citam im temu i haman im tek sad iz guzzce u glavu doslo ..
ovo za stadion i termin je sramota svakom ozbiljnijem sportskom kolektivu u drzavi
ovo za stadion i termin je sramota svakom ozbiljnijem sportskom kolektivu u drzavi
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- molotovljev
E čuj prodali Štilića i Dialibu za 2 miliona i to nakon što su prethodno sa ovom dvojicom vodili grčevitu borbu za opstanak...
Danas ne možeš prodati za te pare dva igrača a ne prije 6,7 godina kada nam je liga bila na nižim granama nego danas...
A, ustvari Amar iz svog džepa dao lovu i što kaže bistrik još malo dodao Gušo...
e što me nasmija lik.. haha
Danas ne možeš prodati za te pare dva igrača a ne prije 6,7 godina kada nam je liga bila na nižim granama nego danas...
A, ustvari Amar iz svog džepa dao lovu i što kaže bistrik još malo dodao Gušo...
F.K.SARAJEVO
Ostali imaju svoj stadion ?BadrHari je napisao/la:hee kad sam ja pisao sta je Zeljin problem i zasto nisu veliki klub, citam im temu i haman im tek sad iz guzzce u glavu doslo ..
Isto da mi napisemo da smo izguralivod prodaje Suljica i Dupovca.molotovljev je napisao/la:E čuj prodali Štilića i Dialibu za 2 miliona i to nakon što su prethodno sa ovom dvojicom vodili grčevitu borbu za opstanak...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- molotovljev
Virtual se zajebava il? pa ja navijac Slobode cu ti nac ozbiljnije informiacije iz Sa i Zelje nego ti, ako neces lajat objasnicu ti i kako. 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
kakva crna 2 miliona,ljeljaka,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Virtual salji braci cigle iz Crne Gore, evo radne akcije!!
https://www.facebook.com/36019996067250 ... =1&fref=nf
https://www.facebook.com/36019996067250 ... =1&fref=nf
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- molotovljev
Sjećam se kad je uvaženi kolega Virtu objašnjavao nekom od forumaša kako to da nije nikada banovan, pa je između ostalog
napisao da je veoma važno da ne vrijeđate sagovornika, te tako možete biti sigurni da vas neće admin banovati...
Nakon pročitanih nekoliko zadnjih stranica, pitam se, da li Virtu može biti siguran da neće biti banovan?!
Usput, sjetih se da je jednom prilikom čak i admina ucijenio tako što mu je rekao da ako ga ovaj banuje da se on nikad više
neće vratiti na forum. U tom trenutku sam pomislio da bi to bila šteta, ali sad mislim da to nije nikakva šteta, čak štaviše...
napisao da je veoma važno da ne vrijeđate sagovornika, te tako možete biti sigurni da vas neće admin banovati...
Nakon pročitanih nekoliko zadnjih stranica, pitam se, da li Virtu može biti siguran da neće biti banovan?!
Usput, sjetih se da je jednom prilikom čak i admina ucijenio tako što mu je rekao da ako ga ovaj banuje da se on nikad više
neće vratiti na forum. U tom trenutku sam pomislio da bi to bila šteta, ali sad mislim da to nije nikakva šteta, čak štaviše...
F.K.SARAJEVO
haj što su prodali Štilića i Dialibu za 2mil, nego su prodali Cocalića, Bekrića i Višću za 1.5mil a ja ne znam šta uradiše s 3.5 miliona, da nisu posudili MMF-u
ovi milioni Željini mi izgledaju ko aerodrom u Trebinju, priča se o njem, a niko ga nije vidio
ovi milioni Željini mi izgledaju ko aerodrom u Trebinju, priča se o njem, a niko ga nije vidio
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Koliko god da smo mal klub, veci smo od vasBadrHari je napisao/la:hee kad sam ja pisao sta je Zeljin problem i zasto nisu veliki klub, citam im temu i haman im tek sad iz guzzce u glavu doslo ..
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
bujrum u zenicu ako ne da dino na kosevomanijakdokraja je napisao/la:Koliko god da smo mal klub, veci smo od vasBadrHari je napisao/la:hee kad sam ja pisao sta je Zeljin problem i zasto nisu veliki klub, citam im temu i haman im tek sad iz guzzce u glavu doslo ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
BadrHari je napisao/la:bujrum u zenicu ako ne da dino na kosevomanijakdokraja je napisao/la:Koliko god da smo mal klub, veci smo od vasBadrHari je napisao/la:hee kad sam ja pisao sta je Zeljin problem i zasto nisu veliki klub, citam im temu i haman im tek sad iz guzzce u glavu doslo ..
ovo za stadion i termin je sramota svakom ozbiljnijem sportskom kolektivu u drzavisva pirotehnicka sredstva dozvoljena osim kašikara
"Modra boja,na bijelome platnu,
-
manijakdokraja
- Kontakt:
Igramo mi na gradskom, ne boj se ti nistaBadrHari je napisao/la:bujrum u zenicu ako ne da dino na kosevomanijakdokraja je napisao/la:Koliko god da smo mal klub, veci smo od vasBadrHari je napisao/la:hee kad sam ja pisao sta je Zeljin problem i zasto nisu veliki klub, citam im temu i haman im tek sad iz guzzce u glavu doslo ..
ovo za stadion i termin je sramota svakom ozbiljnijem sportskom kolektivu u drzavisva pirotehnicka sredstva dozvoljena osim kašikara
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
ma ne bojim drag je meni ljoŽe, radnicka klasa, plavo bijela boja patriotska, ljiljanka na tribinama .. ja msm da tokom ramazana i grbavica ispunjava uslove jer ima islamskog zelenila po istoku u vidu korova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.