FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Jonathan ceka da mu hebu mater pa da uputi loptu..ne znam kako Mazzari vidi u njemu veznog igraca
Kako je glup ne vjerujem, Juan stoji u zadnjol liniji i nema kome dodat loptu. U vezi ogromna rupetina a nas Lahm se ne misli otvorit da mu se doda..poslije toga jos jedna odlicna lopta u protivnickog igraca
Kako je glup ne vjerujem, Juan stoji u zadnjol liniji i nema kome dodat loptu. U vezi ogromna rupetina a nas Lahm se ne misli otvorit da mu se doda..poslije toga jos jedna odlicna lopta u protivnickog igraca
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 18 sep 2014, 20:56, ukupno mijenjano 2 puta.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ovo je bilo prilično rutinski.Zadovoljan sam.Idući Palermo...
Inter jos uvijek nije primio gol. 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Rutinski. Lagano. I opet bez primljenog gola.
Ajmo dalje

Ajmo dalje

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Najgluplji igrac ovog Intera definitivnoarminz je napisao/la:Jonathan ceka da mu hebu mater pa da uputi loptu..ne znam kako Mazzari vidi u njemu veznog igraca

Bilo bi dobro kad bi neko isjeko Johnieve poteze od veceras...
Ja mislim da nije imo nijedan pas kako treba (ako izbrisemo ono prvom do sebe)
Kovacic bi imo 2 3 asistencije na kraju ono opusteno

inace ?
MVila je toliko spor i trom da ja ne vidim kako on moze izbacit Medela iz prvih 11..valjda popravi formu
Veceras igra prema naprijed nikakva, al i ocekivano s obzirom na sastav i postavku Mazzarija..sve u svemu dobro je proslo nije bilo ozljeda i odbrana nastavila igrat odlicno..u prvih pet utakmica 0 golova
Valjda Kovi nije nista ozbiljno i da ce bit spreman za Palermo
Veceras igra prema naprijed nikakva, al i ocekivano s obzirom na sastav i postavku Mazzarija..sve u svemu dobro je proslo nije bilo ozljeda i odbrana nastavila igrat odlicno..u prvih pet utakmica 0 golova

Valjda Kovi nije nista ozbiljno i da ce bit spreman za Palermo
Odbrana
Juan izdominirao..
M'Vila me razocarao.. Jos uvijek nije doveo fizicko stanje u normalu..
Hernanes na klupu, Guaro umjesto njega dok se ne sabere..
D'Ambrosio odlican.

Juan izdominirao..
M'Vila me razocarao.. Jos uvijek nije doveo fizicko stanje u normalu..
Hernanes na klupu, Guaro umjesto njega dok se ne sabere..
D'Ambrosio odlican.
Ocekujem sad da ovo što je Ambrozije pokazao u drugom dijelu prenese na cijelu utakmicu.
Žao mi je jedino što Palacio nije dobio makar 15ak minuta,treba mu da se vrati u formu što prije.
S Palermom je uvijek puno golova bilo,kad bi i tu uspjeli sačuvati čistu mrežu bilo bi vrhunski.
Žao mi je jedino što Palacio nije dobio makar 15ak minuta,treba mu da se vrati u formu što prije.
S Palermom je uvijek puno golova bilo,kad bi i tu uspjeli sačuvati čistu mrežu bilo bi vrhunski.
Call the coroner!
Steta sto nije sezonu,dvije kasnije.
Ja danas čitao da se igra na San SiruPuma je napisao/la:http://****/a728840/Sport/Kosarka/D ... -FIBA.html
Finale LP iduce sezone se igra na Meazzi.

Il Club più titolato al mondo!
Očekivana utakmica, betonska odbrana (ponovo bez primljenog gola
) a bez glavnog motora ekipe (Kove) jednostavno nismo mogli više uraditi prema naprijed. Herna nikako ne opravdava onih 20 mil.
. Ali smo ipak daleko kvalitetnija ekipa i rutinski smo ovo dobili. Nismo se previše istrošili i svakao da svi možemo biti zadovoljni. Ambrozije je zaslužio da odigra nekoliko utakmica u ligi od prve minute (nek Johnny i Naga iskoriste to vrijeme da razmisle o smislu života
). M'Vila mi je bio odličan, vidi se da još uvijek nije fizički u potpunosti spreman ali je čovjek zvijer i s lakoćom rješava sve probleme u veznom redu. Još uvijek je Medel ispred njega ali Mazzu vjerujem već sad muče "slatke" muke. Kada Mvila bude fizički u top formi ja bih njega držao na DM-u a Medela na stoperu.
P.S. Gotivim ja Guara pravo, ali ne razumijem zašto nije Handa bio kapiten. Po meni bi Handa trebao biti pravi kapiten (umjesto Rane) i ne razumijem da ne može biti ni 5-ti kapiten, a čak mi je i Juan ispred Guara.

P.S. Gotivim ja Guara pravo, ali ne razumijem zašto nije Handa bio kapiten. Po meni bi Handa trebao biti pravi kapiten (umjesto Rane) i ne razumijem da ne može biti ni 5-ti kapiten, a čak mi je i Juan ispred Guara.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Rutinska tri boda odlicno,Danilo odlicna partija veceras.
Forza Inter!

Forza Inter!

I mrtvi žive za ŽELJU! 1921..TM87..
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
Forza Željo..forza Inter..!!!!WILD!!!!
"Uefa Ranking. Italija i dalje 5 ali smanjila zaostatak za Portugalom, zahvaljujuci pobjedama svih ucesnika u kupovima."
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
- Interista02
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako predobro
Nikad bolja atmosfera
Kako predobro

Nikad bolja atmosfera

[youtube][/youtube]
Kakvu zavrsnicu dragi Mauro ima
[youtube][/youtube]
Jesam rekao da će svi volit Medela nakon prve utakmice na Meazzi?!
[youtube][/youtube]
Kakvu zavrsnicu dragi Mauro ima

[youtube][/youtube]
Jesam rekao da će svi volit Medela nakon prve utakmice na Meazzi?!

[youtube][/youtube]
Kakva sexulja, pa sta je ovo
Od 24:50
[youtube][/youtube]

Od 24:50
[youtube][/youtube]
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nagaja Beccalossi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Do kada ce ovaj momak biti na posudbama ?!Treba ga vratiti kod nas i pustiti ga da brani Kup utakmice. U medjuvremenu prodati Handu nekome za dobre pare. Problem je samo sto nikome od klubova sa vecim budzetom ne treba golman, tako da ne moze ni Handu dobro "utopiti". Ono sto je sigurno sa Bardijem imamo osigurano golmansku poziciju za buducnost.SiamoNoi je napisao/la:Nagaja Beccalossi
[youtube][/youtube]
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Pa i bolje da je na posudbama sve dok ne prodaju Samira. Ovako momak napreduje jer igra svaku utakmicu, a kod nas bi sjedio na klupi i branio 5 utakmica u godini
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.