FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

nate
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la nate » 25 sep 2012, 22:01

Madžo objasnio 8-)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 22:02

Cestitike na zasluzenoj pobjedi i mislim da necete dopustiti reprizu iz protekle sezone i da je prvenstvo vec rijeseno.
Jednostavno Bayern je pred pocetak ove sezone uradio sto je bilo potrebno ovoj ekipi, a to je vrhunski vezni igrac i podizanje kvaliteta klupe. Jos kada se vrate Gomez i Alaba...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 sep 2012, 22:03

Hej ljudi,pa ovo izgleda presavrseno!!! Kakav BVB kakvi timovi! Mi smo dosad najvise pokazali u ovoj ligi i zasluzeno smo na prvom mjestu!!! Samo sebi ne smijemo dopustiti kikseve kao sto smo imali ih prosle godine (Freiburg cini mi se 0-0 kuci)!!!
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 sep 2012, 22:09

proFCB je napisao/la:(Freiburg cini mi se 0-0 kuci)!!!
Bio je u pitanju Freiburg u gostima, a Mainz na domacem terenu gdje ste odigrali bez golova. Sjecam se da ste protekle sezone prvo nas nakantali sa 5:0, pa odmah zatim i Freiburg sa 7:0 kada je Gomez postigao cetiri gola. No upravu si kada kazes da je bilo dosta neocekivanih kikseva od strane Bayerna.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 25 sep 2012, 22:13

proFCB je napisao/la:Hej ljudi,pa ovo izgleda presavrseno!!! Kakav BVB kakvi timovi! Mi smo dosad najvise pokazali u ovoj ligi i zasluzeno smo na prvom mjestu!!! Samo sebi ne smijemo dopustiti kikseve kao sto smo imali ih prosle godine (Freiburg cini mi se 0-0 kuci)!!!
Vise nego zasluzeno.
Impresivna je gol razlika. 17:2
Prosle sezone smo primili najmanje golova u BL, a po mojoj racunici ove sezone obaramo taj rekord!
Cista dominacija! :!:

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 25 sep 2012, 22:20

Zutalji ovim remijem su mislim otpalh za borbu za salataru,a realno ne vidim pravog konkurenta za ovaj Bayern. DOMINACIJA.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 sep 2012, 22:25

Fakat sam se bio prep'o Franfurta, ali sva sreca prosuli su bodove. :D

Nego, sad stvarno treba malo ozbiljnije. 8-)
Prosle sezone je Bayern imao 8 bodova prednosti u odnosu na Dortmund, pa se to sve prosulo u samo nekoliko kola ali tad Bayern nije imao kvalitetne zamjene za povrijedjene igrace.
Pranjic, Buyten i u mnogo slucajeva Tymo nisu bili dorasli povrijedjenim igracima.

Danas je situacija sasvim drugacija a Bayern ako nastavi sa ovakvim partijama nema tima kojeg ne mogu pobijediti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 25 sep 2012, 22:27

nate je napisao/la:Madžo objasnio 8-)
Đilkoš prvo usr'o,da prostite,par prilika,pa onda zabio.Protiv velikih ekipa,kakva Wolfsburg nije,ne stvara se ovoliko sansi,pa da ima luksuz da promasi onako nesto,slicne situacije kao protiv Schalkea u prvom poluvremenu.Po mom misljenju,Jupp ce bez razmisljanja njega na klupu cim se Gomez oporavi.

@omer
i ja mislim da bi pravi Super Mario veceras makar 4 pospremio u mrezu :D
#miasanmia

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 25 sep 2012, 22:53

Gazimo sve pred sobom,za 2-3 kola ako se bvb ne urazumi,necemo imati ozbiljnijeg protivnika za titulu!!!
Stern des Südens

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 25 sep 2012, 23:16

" onclick="window.open(this.href);return false;
sta reci momci vratili smo se digao se ranjeni div koji ce sve da pokori.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 sep 2012, 23:46

Jos jedna rutinski odradjena utakmica i nova 3 boda su upisana na nas konto. Cim sam vidio pocetnu postavu, znao sam da tu nece biti vecih problema. Ribery, Robben, Shaqiri...kako to premocno zvuci, a na terenu izgleda fenomenalno. I zamislite vi sada da vam na klupi sjede igraci poput Gomeza, Mullera, Kroosa, Alabe, Gustava...STRAHOBALNO!!

Ako momci nastave ovako, mislim da bi se jos koji rekord u Bundeski mogao srusiti, a i u LP bi mogli daleko dogurati.Zaista je Jupp na slatkim mukama sto se tice sastava. Bayern nikada nije imao bolju klupu, a to je svakako jedan od preduslova za velike stvari.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 sep 2012, 23:52

Đilkoš utrpa doppelpack svojim bivšim poslodavcima 8-) :mrgreen:

slika

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 25 sep 2012, 23:56

Vas najveci problem je sto su vam svi igraci u top formi, znaci ne mozete bolje od ovog. Rano ste pokazali svu snagu, treba malo podici rucnu, ne ispucati sve metke na pocetku, duga je sezona. Sto se tice igre ne mozete napredovati, mozete samo pasti.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 25 sep 2012, 23:59

Klopp je napisao/la:Vas najveci problem je sto su vam svi igraci u top formi, znaci ne mozete bolje od ovog. Rano ste pokazali svu snagu, treba malo podici rucnu, ne ispucati sve metke na pocetku, duga je sezona. Sto se tice igre ne mozete napredovati, mozete samo pasti.
Nas najveci problem sto ne znamo koja je nasa snaga. Mozda je ovo samo 30% od onoga sto Bayern stvarno moze :?
Vrijeme ce pokazti 8-) . Ja mislim da mozemo par 3 puta bolje od ovoga
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 sep 2012, 00:13

don_burza je napisao/la: Nas najveci problem sto ne znamo koja je nasa snaga. Mozda je ovo samo 30% od onoga sto Bayern stvarno moze :?
Vrijeme ce pokazti 8-) . Ja mislim da mozemo par 3 puta bolje od ovoga
S ovim se skroz slažem. Evo jedan od mogućih napredaka je još bolje korištenje šansi, da su večeras sve iskorištene sigurno bi bilo 6:0 najmanje za nas. Igra jeste fantastična, ali u pojedinim utakmicama nam je ekipa povlačila ručnu i nije trpala do kraja.
Svi igrači znaju da se stalno rotira, da je mnogo igrača istog ili približnog kvaliteta. Jedan Shaqiri tako dobije priliku od početka i trči ko lud i trudi se da maksimalno iskoristi šansu, odigra fantastičnu partiju. A u prethodnim utakmicama briljiraju Muller i Kroos, a ovog prvo nikako ne bude, ovaj drugi ostane u startu na klupi i opet se ne osjeti na igri ništa. Opet sve sjajno.

Ako pogledamo vezni red i sve utakmice do sad, onda možemo sigurno reči da je prosto svejedno ko igra. Po meni jedino Ribery kad igra odskače od ostalih i kod njega se vidi da je još jedan nivo iznad, da je on ta super, super klasa. Nizanje igrača, dodavanja, asistencije, stalno je aktivan, stalno je opasan i prosto naniže sa lakoćom po trojicu , četvoricu igrača. A ostali su jednostavno svi super, u svakoj utakmici, ko god da igra bude najmanje solidan.

Šteta što je još Pizarro bez gola u BuLi, evo i večeras je bio blizu.

Još jednu stvar treba reči, prije je Wolfsburg zaslužio 6-7 komada, nego jedan Stuttgart kojeg smo isprašili, jer meni je Stuttgart bolje igrao i bio jači protivnik, nego su pregaženi u par minuta, jer nas je krenulo i igrači su sve zabijali. A Vukovi su večeras zaslužili da gore prođu, možda su se čak prezentovali i kao naš najlošiji protivnik do sada. A imaju dobrih igrača u ekipa, al svašta nešto tu ne štima.

Bitno je da smo do sad pobijedili Mainz, jer nam je u posljednji par sezona bio neugodan protivnik, bitna je pobjeda protiv Schalkea na strani, jer je to teško gostovanje, i pored toga što nas oni par utakmica već nisu dobili.Bitno je što se ostvario ovakav niz, 5 pobjeda i sjajna gol razlika i što u ekipi vlada sjajno raspoloženje. A jedan od bitniji koraka prema tituli bi bila pobjeda u Bremenu, jer i to je neugodno gostovanje. Ali naravno puno je do kraja, ali neke te utakmice dovedu veći korak naprijed, a neke su nekako usputne. I ekipa mora dalje biti ozbiljna, a zbog velike konkurencije u timu, ne vjerujem da će se iko uspavat.

@Schweinsteiger: Ne znam sjećaš li se kad sam ja spominjao da ovaj Shaqiri vrijedi više od 11 miliona eura. Ma to je sitnica šta smo za njega platili. To je dragulj pravi. Joj kako izlevati Nalda :lol: i onda sjajan centaršut, a i još par lijepih poteza njegovih je bilo.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 26 sep 2012, 00:16

Klopp je napisao/la:Vas najveci problem je sto su vam svi igraci u top formi, znaci ne mozete bolje od ovog. Rano ste pokazali svu snagu, treba malo podici rucnu, ne ispucati sve metke na pocetku, duga je sezona. Sto se tice igre ne mozete napredovati, mozete samo pasti.
:lol: :lol: :lol:
aj ti moj prijatelju slika negdje drugo!
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

libje
Kontakt:

Post Postao/la libje » 26 sep 2012, 00:58

slika
--------------- Neuer -----------------
Lahm---Boateng---Martinez---Alaba
---------- Schweinsteiger ------------
-------Thiago ------- Götze-----------
---Robben ------------------ Ribery---
--------------- Lewa ------------------

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 sep 2012, 01:12

Ne treba dizati euforiju ali ovo je sada trenutno savrseno,imamo pravo radovati se igrama naseg Bayerna i ono sve sto nam se desilo nekoliko sezona unazad napokon dolazi na naplatu.Zaista u ovom trenutku ne postoji slaba tacka u timu Bayerna sve izgleda savrseno,ovo je po meni prelazni rok odradjen strasno.Sjecam se izjave Yuppa na pocetku sezone da je insistirao da na svakoj poziciji zeli 2 podjednaka igraca,i da zeli rotacijom zadrzati svjezinu ekipe tokom cijele sezone sto kako vidimo cini sjajno i ne vidim sta nas moze sprijeciti da ovo bude nasa sezona koju tako dugo cekamo. Ovo je moj najduzi post od kako sam ovdjei trudim se da budem uvijek sto kraci ali jednostavno morao sam dati svoje misljenje na dosadasnji dio sezone.Pozdrav Bavarci i nadam se da nisam bio dosadan ili da sam nekoga uvrijedio.

gorstak
Kontakt:

Post Postao/la gorstak » 26 sep 2012, 06:35

Anele srrrrrram te bilo.

Ja sam djecu u drugu sobu morao odvesti da ne čitaju ovo tvoje vrijeđanje... :mrgreen:

Šala mala :mrgreen: . Živio! :mrgreen:
24.04.1991.
Stern des südens

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 26 sep 2012, 08:44

Samo kada se sjetim izjava "strucnjaka" i fudbalskih znalaca sa ovog foruma, kada je Bayern odlucio da kupi Mandzukica.
Stavite glavu u zemlju i ne izvlacite je vise do kraja sezone.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.