Premijer liga BiH - aktuelno
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
HŠK Sarajevo 
@Zigazaga Hvala ti.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Jao kakvo jahanje čundare malenih sarajlija i banjalucana
I nevjerovatno je da traze još,očigledno imaju fetish na to
I nevjerovatno je da traze još,očigledno imaju fetish na to
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jedva čekam kraj sezone da černobilci opet ispadnu, uništiše temu što je ozbiljan podvig
- tutankamon1905
- Kontakt:
Bog ih vrati svako nekolko u zivot samo da nam pokaze kolko je lijepo bez njih i da to trebamo vise cijenit kad dogodine opet ispadnu
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Derbi zračenja je najsmiješnija stvar koju sam ikad pročitao na ovom idiotskom forumu
Sve čestitke autoru.
Sve čestitke autoru.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Shategabri
- Kontakt:
Get a room.
Goretzka jel to došlo vrijeme da nakon 100 godina glumiš i robijaša na forumuRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑28 jul 2026, 14:52Ovakve mi je najdraže pišat,upecaju se odma na prvu i onda ih uriniram cijeli dan![]()
Nema vece uživancije nego pisat po maloumnim sarajlijicama![]()
Jangeri i Čelik im ne izlaze iz usta a lafo mi nebitni![]()
EVO NAS TU SMO ⚫🔴
- Combattente87
- Kontakt:
Zaraubovao si samo, spade ti riba a nisi ni krenuo navlačitiRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑28 jul 2026, 14:55Zaboravio si spomenuti Kristijana Golubovića,jer te sto si nabrojao ne bi iz Zenice izašli kako treba,od najjačeg i najboljeg podmladka u ovom dijelu EvropeCombattente87 je napisao/la: ↑28 jul 2026, 14:20Au prijatelju koliko se ti blamirašRobijaNicaze1945 je napisao/la: ↑28 jul 2026, 13:13
Kako su vam momci nabili komplekse ne znate gdje udarate pretpostavljam da si i ti kuci morao ici gol![]()
Najjaci podmladak usudio bih se reci u ovom dijelu Evrope![]()
Davno sam završio sa huiliganskim izletima ali da ti ovu šaku dječurlije dižeš u nebesa
Beograski blokovi sinko, fontana, braće Jerković, Voždovac, Vračar.....da ti znaš što ne znaš izgleda i nisi vidio i doživio
![]()
![]()
Kako momci nabijaju kompleksi nisu ni žilet poceli koristiti![]()
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Neko im je pogresno objasnio kako se mjeri velicina kluba.
Ocito misle da je to tavorenje po drugim ligama.
Ocito misle da je to tavorenje po drugim ligama.
MNON
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Uz zenićke jangere, druga najjaca izjava u skorije vrijeme
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA
Zeničani, nije da biram strane u ovom nadasve i veoma intelektualnom sukobu, ali jeste malo divlji, sirovi, previše nahajpani povratkom na elitnu temu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Tko vam je Gorecka?
Mislim da ste pogriješili,uostalom nije ni bitno,jer jedino je bitno to sto nam jašu čundare odavno već
Mislim da ste pogriješili,uostalom nije ni bitno,jer jedino je bitno to sto nam jašu čundare odavno već
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kažu zašto gotiviš i respektuješ navijače Želje i Čelika. Nikad se nikome ne dodvoravaju, niti traže podršku i savezništvo od drugih, yebu mater svima bez izuzetka od prve do posljednje grupe, ne povlače se ni kad im je klub u qrcu..
Gledam ove jadnike sa Koševa sa četnicima i ustašama se udružili, nešto ismijavaju i opet ih sve zajedno Zeničani pišaju po glavurde. Opet kad skontaš sa četnicima imaju zajedničkog psihologa heroj i jednim i drugima dok im kriminalne ustaše vode klub. Prodane duše bosanske.
Gledam ove jadnike sa Koševa sa četnicima i ustašama se udružili, nešto ismijavaju i opet ih sve zajedno Zeničani pišaju po glavurde. Opet kad skontaš sa četnicima imaju zajedničkog psihologa heroj i jednim i drugima dok im kriminalne ustaše vode klub. Prodane duše bosanske.
BRATSTVO GRAČANiCA
A pored toga si i nepismen.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 jul 2026, 14:48Tebe odavno šutaju i pišaju,ja ti otvaram oči.NoProfit je napisao/la: ↑28 jul 2026, 13:52Samo onda nemoj o argumentima, jer ćeš se samo na volej bezveze namjestiti i biti popišan.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑28 jul 2026, 13:50Ma ne pada mi napamet ulazit sa tobom u diskusiju.
Dzaba muhi objašnjavat da je med sladi od govana.
Ali koliko vidim dzaba.
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, PapakIzSa, rishovski i 32 gosta.