Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I kaze nije SNSD botina 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Naradio Ortega i sendvic i kolu od velikog gazde ovim komentarima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- feniksptica
- Kontakt:
Ja sam kao manji jedva preživio bio u bolnici kad me ujeo, moguce da sam alergičan od tad ih ubijam i bježim kao lud.Osim13 je napisao/la: ↑16 jul 2020, 18:46dobra da će preživit, slab sam na insekte, a na koncu sa vespama se i pretjeruje iako izgledaju zayebano
Eno nedavno je baš neko podlegao kad ga je ujeo bio clanak na klixu cini mi se.
Dobro sam prošao bukvalno malo falilo da izdahnem.
Tko bi onda široj forumskoj zajednici približio detalje navijačkih obračuna?90minut je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:14Ja sam kao manji jedva preživio bio u bolnici kad me ujeo, moguce da sam alergičan od tad ih ubijam i bježim kao lud.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Neko detalje navijackih sukoba, a neko o cuck Foot Worshipu.Rigoletto je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:23Tko bi onda široj forumskoj zajednici približio detalje navijačkih obračuna?

Nek žitelji ove teme prosude što je relevantnije jednom sportskom forumu kao što je forum SS.ba
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Ja sam za haše.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Mistress t je za tebe Rigoletto idi baci pogled. 

- ASD
- Kontakt:
Kod mene brat je alergičan.90minut je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:14Ja sam kao manji jedva preživio bio u bolnici kad me ujeo, moguce da sam alergičan od tad ih ubijam i bježim kao lud.
Kad ga ujede, hitna ga vuče. Gore mu nego da ga Anakonda ujede.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Anakonda i nije otrovna 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav brat, ja mislim da je jedinu zmiju spomenuo od ovih opasnijih što nije otrovna.

A to je jedini put da me ujeo zato i nisam siguran da li sam alergican uvijek sam predpostavljao da ako te ujede moraš u bolnicu svakako pa bilo minimum otoka ili ne.

A ja se jedva izvuko
- ASD
- Kontakt:
Ups. Veliki kiks. Nisam nešto plašljiv, a ni ljubitelj zmija pa pojma nemam šta na koji način ubija.
Jel Piton otrovan? Znam da on ubija davljenjem.
Za Pos.koka znam da jeste ali hbg, svako malo ga srećem.
Edit: malo sam proguglao. Ujed Anakonde može biti smrtonosno opasan iako nije otrovna.
Anacondas are not venomous; they use constriction instead to subdue their prey. Once an anaconda sights its target, it will grab the animal in its jaws, locking it in with its teeth. Once firmly grasped, the anaconda will coil around the prey and squeeze it until it dies of crushing or suffocation
-
- Kontakt:
Kako sad ujede , pa zar stršljen ne ubada ?ASD je napisao/la: ↑17 jul 2020, 12:50Kod mene brat je alergičan.
Kad ga ujede, hitna ga vuče. Gore mu nego da ga Anakonda ujede.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.