Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Sissoko
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Sissoko » 13 apr 2014, 19:00

Immobile i Cerci :crazy: Cini mi se medju prvih pet najboljih napadackih tandema u Europi

http://livetv.sx/en/showvideo/188969_torino_genoa/" onclick="window.open(this.href);return false;
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 13 apr 2014, 20:15

Sjajan gol Cercia :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 13 apr 2014, 21:34

Čekam vas na kladionici, a nisam dobio ima godina.Samo probajte zabrljat :D
Chelsea F.C.

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 13 apr 2014, 23:15

MaGiCa je napisao/la: To je vec isprichana pricha XY puta. Ono shto nije recheno i objashnjeno ovde, to je da su mnogi navijachi Juventusa sanjali Higuaina u dresu tog kluba, pa je potpisom za Napoli odjednom postao kloc
Jesu mnogi bili za prvenstveno @Pogba i @L'Avvocato te @Sarajlija ali bilo je onih kao i ja sam koji su bili protiv i ti isti se sad javljaju. Ispravi me ako grijesim :)

Nema se vise potrebe ni vracati na njega jer je apsolviran davno, preplacen - da, odlican napadac - da, da li je bilo boljeg za manje pare - ne, da li obavlja svoj posao onako kako se ocekuje od njega - da, bolji, kompletniji napadac od Llorentea - da. Sve u svemu mislim da nijedan nije razocarao.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 13 apr 2014, 23:22

ovaj Paloschi će haman ostati vječiti talenat, frajer nigdje ne mrda iz Chieva :mrgreen: postat' će legenda kao Pellissier :D

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 apr 2014, 23:53

Joj koji je seljačić onaj Icardi, tako bi mu volio spucat jednu šamarčinu ..

photoshop ?

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 13 apr 2014, 23:58

MaGiCa je napisao/la: To je vec isprichana pricha XY puta. Ono shto nije recheno i objashnjeno ovde, to je da su mnogi navijachi Juventusa sanjali Higuaina u dresu tog kluba, pa je potpisom za Napoli odjednom postao kloc. A ko koga vrijedja je totalno irelevantno, kada su neki ovde sa kritichkim mishljenjem na "Vi". Ja niti jednu ruzhnu rech za Teveza u ozbiljnom tonu nisam rekao, a to "zhiv klan-nedoklan" i "lepotan' su chist zez. Shto, da nije mozhda Carlitos 1 lepotan, pa onda moje rechi zvuche uvredljivo i neistinito :?: :lol:

Kako cenish objektivnost :?: Da li treba da bude po standardima ovdashnje teme o klubu za koji navijash :?:
Ista stvar i za Llorentea. Blatiš čovjeka od kako je stigao. Ne znam šta pokušavaš. Najiskrenije. Došao čovjek besplatno. Kakav god da je ne može biti fail. A puno je bolji od toga.
bold1 - Nema veze sa zhivotom to shto zborish.
bold2 - Istina, samo shto je partikularne prirode: niti sam tvrdio da je FL fail, niti da Juventus nije pazario dobro.

A sad ti meni reci: da li je opravdano juriti i javljati se ovde uz kritike i podsmeh samo onda kad Higuain igra loshe (redja varijanta), a cutati kad izdominira protivnika ili uradi ono shto se od njega ochekuje glede davanja golova ili asistiranja (shto je cheshca varijanta) :?:

Zhivo me zanima tvoja "objektivnost". :cool:
Pošto mi se ne da previše ulaziti u ovu bespotrebnu raspravu odgovoriću na postavljena pitanja i dosta mi za ovaj put.

Ja sam prvi imao za želju da Gonzalo dođe kod nas i žao mi je što nije. Potpisom za Napoli nije postao kloc niti može. Neće se desiti takvo nešto. Tako da ne znam fakat ko sada za njega priča da je kloc, a da je prije prelaska u Kampanju o njemu pisao hvalospjeve.

Vezano za uvrede upućene Carlitosu. Ono što si napisao smatram uvredom. Da si meni takvo nešto napisao uvrijedio bi se. Nije uredu upirati prstom na fizički izgled pojedinca, bilo to istinito ili ne. Tako su me naučili. Nešto ne vjerujem da je pogrešno tako gledati na svijet.

Ovo za Nanda ne kontam (onako prosto da se izrazim). Hoćeš reći da nisi nipodištavao njegov učinak i dovođenje? Ako nisi onda sam čitao nečije postove za koje sam mislio da su tvojih ruku djelo. Scusi.

Vraćamo se na Gonzala. Vjerujem da znaš odgovor na postavljeno pitanje. Mišljenja par trollova s ovog pdf-a ne bi trebao uzimati k srcu. U ostalom, mislim da ih više i nema, jer ih je Capitano kulturno počistio s foruma. Ako je red na likovanje od strane onih koji su im bili suprotstavljeni onda ok, ali ću te postove u buduće zaobilaziti u širokom luku, jer vode istom ishodu.

Eto kako "cenim" objektivnost. Nikakvi odvojeni standardi.

Principe, mislim da je fotošop. Nije ni on toliki glupan.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2014, 00:26

10DelPiero je napisao/la: Nema se vise potrebe ni vracati na njega jer je apsolviran davno, preplacen - da, odlican napadac - da, da li je bilo boljeg za manje pare - ne, da li obavlja svoj posao onako kako se ocekuje od njega - da, bolji, kompletniji napadac od Llorentea - da. Sve u svemu mislim da nijedan nije razocarao.
I kad sam ja ovo pisao, bio sam oznachen neobjektivnim. ;)
To je to. Pipita nije nivo Cavanija ili Ibrahimovica (da bi mogao da izdominira svakoga), ali nije ni neki Osvaldo, Destro ili Quagliarella (koji pokazhu kvalitete jednom u 10 tekmi).
L'Avvocato je napisao/la: Ja sam prvi imao za želju da Gonzalo dođe kod nas i žao mi je što nije. Potpisom za Napoli nije postao kloc niti može. Neće se desiti takvo nešto. Tako da ne znam fakat ko sada za njega priča da je kloc, a da je prije prelaska u Kampanju o njemu pisao hvalospjeve.
Ima ih. Prelistaj Napolijevu temu. ;)
Vezano za uvrede upućene Carlitosu. Ono što si napisao smatram uvredom. Da si meni takvo nešto napisao uvrijedio bi se. Nije uredu upirati prstom na fizički izgled pojedinca, bilo to istinito ili ne. Tako su me naučili. Nešto ne vjerujem da je pogrešno tako gledati na svijet.
Poenta je shto to choveku ne bih rekao. Jel' bi ti, npr., prichao viceve o Sashi Maticu u njegovom prisustvu :?:
Naravno da ne bi, ali si ih garant barem jednom isprichao ili chuo, pa se nasmejao. Jel to uvreda, mozhda :?:
Ovo za Nanda ne kontam (onako prosto da se izrazim). Hoćeš reći da nisi nipodištavao njegov učinak i dovođenje? Ako nisi onda sam čitao nečije postove za koje sam mislio da su tvojih ruku djelo. Scusi.
Chitao jesi moje postove i jesam negativno govorio o FLu, ali to je bilo dok nije mogao da vola ubode i kad su neki od vas govorili o njemu kao o bustu. Polemike o njegovom kvalitetu uvek dolaze u zhizhu tek kad se uporedjuje sa Higuainom, a to chine "vashi". Realno - usporedbe teshko da mozhe da bude.
Vraćamo se na Gonzala. Vjerujem da znaš odgovor na postavljeno pitanje. Mišljenja par trollova s ovog pdf-a ne bi trebao uzimati k srcu. U ostalom, mislim da ih više i nema, jer ih je Capitano kulturno počistio s foruma. Ako je red na likovanje od strane onih koji su im bili suprotstavljeni onda ok, ali ću te postove u buduće zaobilaziti u širokom luku, jer vode istom ishodu.
Jbga, Dino, shta cu kad sam emotivac :?: :nedam:
Mesecima slusham ove mantre "kloc", "big game flop", "preplacen", "treba mu 5 shansi da zabije 1"...kako da ne likujem kada 1 takav kloc, kome je potrebno 5 shansi za 1 gol, izdominira protivnika koji je u borbi za Evropu i kome je danashnja utakmica bila znachajnija nego Napoliju :?: :zviz:
Eto kako "cenim" objektivnost. Nikakvi odvojeni standardi.
Zato je sa tobom i moguce prichati.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 14 apr 2014, 00:30

hahahaha jeste smjesni :lol: :lolno:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 14 apr 2014, 09:05

IlPrincipe je napisao/la:Joj koji je seljačić onaj Icardi, tako bi mu volio spucat jednu šamarčinu ..

photoshop ?
photoshop, pisalo je wanda te amo ;)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 apr 2014, 10:20

Icardi je **** tipa Terry i Giggs

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 14 apr 2014, 10:33

[youtube][/youtube]
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2014, 11:24

IlPrincipe je napisao/la:[youtube][/youtube]

To je samo kopija ovoga:

[youtube][/youtube]

Pa posle neki Dzhenan meni da pricha kako nema mrskijeg kluba od Milana, niti mrskijeh navijacha od njegovijeh. :roll:

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 14 apr 2014, 16:17

U Romi sve nervoza.. :crazy:

Nainggolan 'hit wife in street'

Cagliari, April 14 - AS Roma's Belgium midfielder Radja Nainggolan allegedly hit his wife in public Sunday and risks a caution for domestic violence, police said Monday. The former Cagliari player, 25, who joined Roma in the January transfer window, allegedly hit his 32-year-old Italian wife Claudia in front of their two-year-old daughter in a main street in the Sardinian capital.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 14 apr 2014, 16:26

Jbga, konzervativan chovek. Zna se ko nosi pantalone i kaish u domacinskoj kuci. damn

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 apr 2014, 18:43

Sissoko je napisao/la:Icardi je **** tipa Terry i Giggs
Zbog čega to?

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 14 apr 2014, 18:45

Što je čovjeku oteo ženu? :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 14 apr 2014, 18:55

A to.Nisam uopće shvatio na šta cilja.Otići će ona opet s drugim za koju godinu meni se čini.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 14 apr 2014, 20:31

"La Lazio ha preso uno tra Astori, Ranocchia e Paletta, però non posso dirvi chi è " - Daniele Magliocchetti
nadam se da je istina, odmah biram Palettu :pray:

Stranac
Kontakt:

Post Postao/la Stranac » 14 apr 2014, 20:38

Koji će vam q, imate najboljeg stopera na svijetu, Novarettija. :lol:

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.