Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Znaci svako drugo auto koje prodje pored zgrade pojacana zena od sultana.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Koja je fora sa tom "trash" pjesmom?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da ce bit Žena od sultana, ljudi koje voze auto spustenih prozora i toliko pojačane muzike da je čuješ na četvrtom spratu sigurno neće slušat Offspring ili Damira Urbana.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- alan_kardec
- Kontakt:
pa fora je upravo u tome što je pjesma trash. Što veći trash, veći hit. Ljudi ovdje vole trash, prosto.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
djesi ti

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Gdje je i šta radi Feldmarschall
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Vjerujem ali nekad smo bili dobri drugovi

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Situacija je jednostavna, nanijetim/odlučim ubaciti u život neke radne navike, perfektno sve isplaniram kako to treba izgledati. Naravno kao početak odaberem dan nakon planiranja. Dođe taj dan, sve prolongiram za dan duže. I na kraju ništa od toga ne bude. Nikako da usadim tu odlučnost koje dovode do promjena, uvijek mi mrsko bude krenut a taj prvi korak najteži. Yebo me otac lijeni, nikako iskorijeniti ovo. Možda sam i loš karakter.
Situacija je jednostavna, nanijetim/odlučim ubaciti u život neke radne navike, perfektno sve isplaniram kako to treba izgledati. Naravno kao početak odaberem dan nakon planiranja. Dođe taj dan, sve prolongiram za dan duže. I na kraju ništa od toga ne bude. Nikako da usadim tu odlučnost koje dovode do promjena, uvijek mi mrsko bude krenut a taj prvi korak najteži. Yebo me otac lijeni, nikako iskorijeniti ovo. Možda sam i loš karakter.

"We need to suffer. And we need to fight."
Ja i krenem, ali moj je problem održavanje konstante općenito u životu.Captain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Situacija je jednostavna, nanijetim/odlučim ubaciti u život neke radne navike, perfektno sve isplaniram kako to treba izgledati. Naravno kao početak odaberem dan nakon planiranja. Dođe taj dan, sve prolongiram za dan duže. I na kraju ništa od toga ne bude. Nikako da usadim tu odlučnost koje dovode do promjena, uvijek mi mrsko bude krenut a taj prvi korak najteži. Yebo me otac lijeni, nikako iskorijeniti ovo. Možda sam i loš karakter.![]()

Walk on
- kraljttbvb
- Kontakt:
Da je to tako lako, svi bi imali radne navike i bili Federeri i DjokoviciCaptain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Situacija je jednostavna, nanijetim/odlučim ubaciti u život neke radne navike, perfektno sve isplaniram kako to treba izgledati. Naravno kao početak odaberem dan nakon planiranja. Dođe taj dan, sve prolongiram za dan duže. I na kraju ništa od toga ne bude. Nikako da usadim tu odlučnost koje dovode do promjena, uvijek mi mrsko bude krenut a taj prvi korak najteži. Yebo me otac lijeni, nikako iskorijeniti ovo. Možda sam i loš karakter.![]()

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Hoces dopamin, uzmi spid313 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 04:44Ja i krenem, ali moj je problem održavanje konstante općenito u životu.Captain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Ako ne dobijem dovoljno dopamina kao na početku jer sam ponosan zbog izvršenog zadatka, velike su šanse da ću se vratit na staro stanje, vjerovatno zbog slabog/nikakvog plana i nepostavljenog cilja.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Yebeno ti je to , velika vjerovatnoća je sa ćeš takav biti i u budućnosti... Sada si još mlad , pa nije toliki problem kasnije će ti tako biti ogroman problem ..Captain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!