To nije lijenost vec strah od neuspjeha.Captain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Situacija je jednostavna, nanijetim/odlučim ubaciti u život neke radne navike, perfektno sve isplaniram kako to treba izgledati. Naravno kao početak odaberem dan nakon planiranja. Dođe taj dan, sve prolongiram za dan duže. I na kraju ništa od toga ne bude. Nikako da usadim tu odlučnost koje dovode do promjena, uvijek mi mrsko bude krenut a taj prvi korak najteži. Yebo me otac lijeni, nikako iskorijeniti ovo. Možda sam i loš karakter.![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- PovratakKralja
- Kontakt:
Re: Chat
„Bolje je upaliti malo svijetlo nego proklinjati tamu.“
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- alan_kardec
- Kontakt:
Ovaj Zahiragić baš nekog kabadahiju glumi ili mi se čini
gledaj stava ko da radi u sector security-ju 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ma kad stegne situacija i kad sam vremenski limitiram, super hajcam. Fazon je što ne znam radit u opuštenoj atmosferi.kraljttbvb je napisao/la: ↑18 jul 2020, 07:32Da je to tako lako, svi bi imali radne navike i bili Federeri i DjokoviciCaptain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.
Situacija je jednostavna, nanijetim/odlučim ubaciti u život neke radne navike, perfektno sve isplaniram kako to treba izgledati. Naravno kao početak odaberem dan nakon planiranja. Dođe taj dan, sve prolongiram za dan duže. I na kraju ništa od toga ne bude. Nikako da usadim tu odlučnost koje dovode do promjena, uvijek mi mrsko bude krenut a taj prvi korak najteži. Yebo me otac lijeni, nikako iskorijeniti ovo. Možda sam i loš karakter.![]()
![]()

"We need to suffer. And we need to fight."
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Vizualizacija zvuči prežvakano.. ali ima istine u svemu tome.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
- kraljttbvb
- Kontakt:
"We need to suffer. And we need to fight."
Vi'ćeš tek kad oktobar nastupiCaptain4 je napisao/la: ↑18 jul 2020, 02:29Ne znam dešavaju li se vama ovakve stvari i da li ste taj problem riješili ikad.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Imas neki fetis da mi popusis islamofobe .

Ne znam ko je veci debil ti ili ta dvojica....Cek, ipak imas prednost.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Izišao je iz ormara, prvi deklarirani gay radikalni islamist
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
-
- Kontakt:
Stara ti se ne bi slozila.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.