FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ThrillerHz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ThrillerHz » 11 maj 2018, 14:06

kengur je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Svugdje u svijetu tjeras ljude kad posao rade lose, samo u Bosni tjeras ljude zato sto ti idu na zivce... Ubi vas zavist bgm
Najezim se kad vidim komentare pojedinaca i sta stavljaju kao razlog za tjeranje nekog :facepalm:
Ovo ti zvuci kao trolovanje. Na sta mislis specificno, previse ti je ovo opste.
Ma nije trol, evo @alfred je objasnio.
1946~

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 11 maj 2018, 14:08

SarajevoJeBordo je napisao/la:Pročitah Sabrina reče da navijači ne traže da ona ode, onda čuh kako priča i na pamet mi pade Kusturica kad reče da je ona umjesto njega otišla na neke pregovore u Tursku sa nekim sponzorima...
I vidim neki pisu da je ovo odlicno, sta, nuditi igracu novi ugovor mjesec prije isteka?
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 11 maj 2018, 14:09

StariGrad071 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:

pa valjda ima cim je zaradio milione a nije ih potrosio.
Nisam siguran da je njegova fiskalna odgovornost neka posebna referenca za posao SD. Ali eheto...

Sta je referenca? je li Jesic imao reference?
da, imao je. Za trenera,doduse tanke.

Mojne mi presudo-whataboutisma, namah gubim intereas za daljnu razmjenu. Neka bude kao sto ti kaes.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 11 maj 2018, 14:15

VanBasten je napisao/la:
da, imao je. Za trenera,doduse tanke.

Mojne mi presudo-whataboutisma, namah gubim intereas za daljnu razmjenu. Neka bude kao sto ti kaes.
Ko ocekujes da ce ti doci monchi, marotta, moggi **** razocarat ces se.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 maj 2018, 14:41

FrancescoTotti je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:Pročitah Sabrina reče da navijači ne traže da ona ode, onda čuh kako priča i na pamet mi pade Kusturica kad reče da je ona umjesto njega otišla na neke pregovore u Tursku sa nekim sponzorima...
I vidim neki pisu da je ovo odlicno, sta, nuditi igracu novi ugovor mjesec prije isteka?
slika
Baš tako.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2018, 14:44

A ljepuskasta je ova Sabrina rado bi ja ovo zaganjao :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 maj 2018, 14:44

miky_hz je napisao/la:A ljepuskasta je ova Sabrina rado bi ja ovo zaganjao :mrgreen:
tuzla :D
leglo morala i postenja :bale:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 maj 2018, 14:45

Moze li mi neko objasniti ulogu u klubu ovo troje novih na presici sto su bili . volonteri sta je njihov zadatak ??
Imamo vecinskog vlasnika,Ilijevskog predsjednika odbora,Sabrina direktorica, imamo Tanove ljude koji prate bordovi, ne kontam koje funkcije xe ovi obavljati i koji napredak donose.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 maj 2018, 14:46

ThrillerHz je napisao/la:
kengur je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Svugdje u svijetu tjeras ljude kad posao rade lose, samo u Bosni tjeras ljude zato sto ti idu na zivce... Ubi vas zavist bgm
Najezim se kad vidim komentare pojedinaca i sta stavljaju kao razlog za tjeranje nekog :facepalm:
Ovo ti zvuci kao trolovanje. Na sta mislis specificno, previse ti je ovo opste.
Ma nije trol, evo @alfred je objasnio.
Nemoj se ljutiti ali obojica ste me razocarali. Mjesecima pisemo konkretno propuste koje uprava sa Sabrinom na celu pravi a vi okrecete pricu na nesto drugo. Ona je vukla sve konce u sportskom dijelu dok nije vidjela da sve ide u ambis. Sada je okrenula pricu da je trener kriv. Zasto salje svoju jaranicu u Tursku umjesto ljudi koji su trebali ici ? Treba da ide jer je jako nesposobna osim balijske podmukle sposobnosti za opstankom (tu je nenadmasna). Pogledaj moje prijasnje postove prije nego me prozoves.

Ona mene uopste ne zivcira. Ona je papanka koja je na zalost sljegla u moj grad i da nije rata ga vjerovatno nije nikad vidjela. Njen PRIMITIVIZAM je problem za vodecu osobu kluba kao sto je FKS. Znas li ko je bio Svetozar Vujovic ? Papanluk i balijsko ponasanje koje godine u USA ne mogu prikriti. Moglo bi se to progutati da je bar izuzetna na poziciji koju obavlja i da klub uzima trofeje. Ali klub rapidno propada i vi pricate o ZAVISTI. Na cemu da joj zavidim ? Na cemu ? Ne znas nista o meni a sudis da joj zavidim. Sto je zavrsila faks u BiH sa onakvim engleskim ? Sto je bila u USA ?

Na sta se jezis ? Sto pisem istinu ? Jesi li joj vidio CV na engleskom ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2018, 14:51

Pantelija je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:A ljepuskasta je ova Sabrina rado bi ja ovo zaganjao :mrgreen:
tuzla :D
leglo morala i postenja :bale:
Nista morat cu se najaviti ispred navijaca ,pa da vidimo to malo pribliznije.S obzirom da rece da su vrata za navijace otvorena ,morat cu organizovati neku forumsku ekipu ,da imamo i mi neko udruzenje pa da bahnemo :mrgreen:

Vala pun klub zena mozemo se razbacat na sve strane.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 11 maj 2018, 15:21

:nene:
Veceras ja i ona idemo na jedan sokic.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 maj 2018, 15:22

ElCartel11 je napisao/la:
:nene:
Veceras ja i ona idemo na jedan sokic.
Ma kakav ti :P Ne pije ona sokice :kafa:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2018, 15:25

Ma klasicna suplja prica,Bilic ala Blekic,ovaj Jahic ce pobjeci kao Dzemidzic od ovog Bilica ublehasa.Bukovicu i Sabrinu boli kita njima lijeze plata.
Ja ne razumijem,sta je to ona danas rekla pa vas je ocarala,mislim koji su vasi parametri pa spominjete neku zavist.
Igraci nam dzaba odlaze,pare je imala dok je generalnog sponzora,vidjecemo sada sta ce namaci aBd ako TA ne produzi i kako ce ostaviti ostale jace sponzore,sta ce im ponuditi??Ne razumijem sta je to ona dovela u klub,osim sto za **** 2 godine ili koliko vec nismo zenu culi kako prica.
Pa **** majku gdje to ima.Trenutno u nasem klubu direktor moze biti i konj samo da ima Tana iza sebe.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 maj 2018, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 11 maj 2018, 15:31

**** majku da ne bi Denisa naseg niko ne bi pitanje postavio,ja novinara i govana.Sve rezimsko da se ne zamjera kome.
Navalili radimo dzaba pa radimo dzaba,pa opet radimo dzaba.Pa u pi.cku materinu vise svi hocete da u CV-u imate FK Sarajevo.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 11 maj 2018, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 11 maj 2018, 15:39

AlfredNobel je napisao/la:Upravu je Thriller, ništa pogrešno nije rekao. Drugo je njena stručnost i znanje, a drugo je kako priča. Ne znam šta očekujete kako će pričati, ako je tolike godine provela vani? Onda treba napasti i jednog Pjanića, koji je pola života proveo vani, jer loše priča naŠki.. Možda i Begovića?
Ne kontam vas stvarno, samo daj kenjaj, nije bitno da li ima za to razloga ili ne, samo je bitno da ta "žrtva" ide na kurrac.

Ovo što su rekli je odlično, naravno pritom mislim ako budu to pretvorili u djelo. Ako se uspije dogovoriti s Semjonom i Vukićevićem i pritom Spahićem, bingo. Ali, opet kažem, sve te riječi se trebaju pretvoriti u djela.
Moj Alfrede, bojim se da ti nisi ni blizu Nobela. Kako te bolan nije sramota ? NIJE BITNO DA LI IMA RAZLOGA ??????????????

Po tebi je Sabrina sa upravom bila uspjesna ove 2 godine ?
Pogledaj tabelu i pogledaj nam igru. Pogledaj kako nam rapidno propada renome kluba.
Ogromna je razlika izmedju Begovica ciji jezik je onakav jer je dugo vani (a vrlo pismen momak) i Sabrine koja je isto pricala i prije odlaska van zemlje. Ono njeno je papanluk koji ce je pratiti cijeli zivot i da sad ode i vise se nikad ne vrati. Primjeti distinkciju.

Moj Alfrede buduci da Sabrina obavlja vodecu funkciju u klubu pored njene sposobnosti su bitne i jos neke stvari kao sto su njena reputacija u sportskim krugovima, uticaj, poslovne veze, retorika pa cak i maniri.
Ocigledno je nesposobna (sto je primarno) ali treba ukazati i na ostalo sto joj nedostaje. Jer i to je vrlo bitno. Ne znam u kakvim ste vi (ti i Thriller) poslovnim vodama u zivotu do sada bili pa to ni ne primjecujete.

Doduse spretna je sa flasom ali to je nesto drugo.
Zadnje 2 godine nam sudije rade sta hoce a ugled nam je nula. Dok je Sabrine - sa razlogom.
Nadao sam se da cemo bar ugovore sa njom popraviti i bazirati na performansama a i to osta isto. To je jedini skill koji je kao donijela na svoju funkciju.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 11 maj 2018, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 11 maj 2018, 15:43

Ma mogu oni pricati sta god zele, iskreno uopste me ne interesuje. Ista prica se vrti od Blekica.

Samo da budemo prvaci sljedece sezone, da nam cilj vise nije evropa i da smo finansijski stabilni a za javnost i press nek pricaju sta god hoce.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 11 maj 2018, 15:49

Samo nas čudo moze zaustaviti u napadu na titulu iduće sezone! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 11 maj 2018, 15:57

Ne znam šta vama dvojici nije jasno? Što smo te razočarali? Uprava je napravila more grešaka i to stoji, nisam ja promijenio mišljenje i nije me par ovih dobrih zadnjih rezultata smekšalo. I sama Sabrina treba odgovarati za greške koje je sama napravila, to stoji, funkcija nosi odgovornost i to sve stoji.
Ali, nema smisla i totalno je glupo nekome dodavati neke stvari, samo zato što nije omiljen zbog nekih druguh stvari. Ne treba miješati kruške i jabuke, barem ja neću. Imala je grešaka u tim i tim stvarima, to je pogriješila, ovdje je fulala, tu i tu je ovo, tu i tu ono i to je to. Ovo dalje sve što si naveo je fula i nema ama baš nikakve veze s ovim što smo @ThrillerHZ i ja naveli. Znači, ako je imala grešaka u određenim odlukama i stvarima, to treba i reći, ali sada se provaljivati, zaebavati i čuditi se što ne zna najbolje da priča bosanski, jer je većinu života provela u Americi, to je malo reći debilno. Znači, sad svakog trebamo zaebavati ako ne zna naš jezik kako mi ostali znamo, koji smo tu rođeni i koji smo tu odrasli? Ako je tako, onda idemo odmah, od Pjanića, pa preko Begovića, do još more njih. Kakve kralju veze ima flaša, njena nestručnost, kurvanje, nezainteresovanost za Klub i ostale stvari s ovim što ja govorim? I vidim da potenciraš priču da smo Thriller i ja neki jarani, da branimo jedan drugog, da imamo koristi od Kluba, u smislu da nas plaćaju da vršimo propagandu, jel tako? :D

Isto ovo važi i za tebe mma_hz. Normalno da si zavisan ako nekoga podyebavaš za govor, a znaš da je to sasvim normalno za nekog ko je proveo pola života u stranoj zemlji. Koliko njih imaš što se rodilo u Bosni, pa otišlo u Njemačku dvadesetak godina i sada znaju jedva "nabosti" neku riječ. Ako ne koristiš jezik dugo, on se počne zaboravljati.

To je poenta mog komentara prije, a vjerujem da je na to mislio i @ThrillerHz. Ni sekunde ne branim Sabrinu, dobro sam svjestan njenih grešaka i svih ostalih u Upravi, ali gubiti vrijeme na neke smiješne stvari je bezveze. Evo ti primjer.. Recimo @kengur je direktor neke firme, koja pravi apsurdne greške i koja šteti zajednici, svima nama, onda zaslužuje žestoke kritike, psovke i pljuvanje i to stoji. Ali, da li bi bilo ispravno zaebavati ga za to što, ne daj Bože, ima govorne mane recimo ili neki drugi defekt?
Ne znam da li si shvatio šta hoću reći, nadam se da jesi. Pozdrav.

Samo iznosim svoje mišljenje i viđenje, to što se možda razlikuje od tvog, od petog, desetog, to je normalna pojava. E sad, ako je nekome problem što se ne priklanja masi u svakoj situaciji, ja tu ne mogu ništa.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 11 maj 2018, 16:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 maj 2018, 16:00

Dio foruma danas je dokaz da Bošnji možeš maglu u tegli prodati. :nedam: :facepalm:
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 11 maj 2018, 16:15

SarajevoJeBordo je napisao/la:Dio foruma danas je dokaz da Bošnji možeš maglu u tegli prodati. :nedam: :facepalm:
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”