Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
zavrsio je sa ovim faulom 
--------------Dzeko-------Ibisevic
---Lulic---------------------
---------- Misimovic ----Pjanic
----------------Germanija
-Kolasinac----Spahic -- Bicakcic----Mujdza
--------------Begovic--------------
by: Glavonja Safet.
Ukradena Novickom i onda lagano iz kornera da je neko zaustavio i pitao me stavio bi kucu da ce ubacit al jbg
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
to je to za veceras ja mislim
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zaista mi je nevjerovatno da ovako maši kad je sam kao duh. 
Napokon je poceo vezati ove solidne tekme, nadam se da ce to ici samo na bolje. Danas dosta dobar i puno bolji nego inace. 9 poena sa klupe dosta. Sad se nadam da ce do kraja pobjediti.
nemojte pricat da igra odlicnu odbranu akd nije tako,svako polaganje kad su ulazili na njega ljudi su poentirali..jedino leđima kad igra odbranu tu moze dobit prolaznu ocjenu..malo realnosti jbg
Realnost je da je svaki poen primio na preuzimanju gdje je d will ispao kao iz voza zato ne znam sta pricas ko je zabio preko njega poen veceras sem ovih situacija ?crni89 je napisao/la:nemojte pricat da igra odlicnu odbranu akd nije tako,svako polaganje kad su ulazili na njega ljudi su poentirali..jedino leđima kad igra odbranu tu moze dobit prolaznu ocjenu..malo realnosti jbg
9 poena,7 skokova i jedna ukradena...Sve u svemu dobra utakmica Mirze
napravio je ona 2 prva faula kad su poentirali,pa sad ovo..bilo je jos nekih situacija..nije ovo odlicno koa sto tvrdis,moze dobit prolaznu ali daleko od odlicnoggrgr je napisao/la:Realnost je da je svaki poen primio na preuzimanju gdje je d will ispao kao iz voza zato ne znam sta pricas ko je zabio preko njega poen veceras sem ovih situacija ?crni89 je napisao/la:nemojte pricat da igra odlicnu odbranu akd nije tako,svako polaganje kad su ulazili na njega ljudi su poentirali..jedino leđima kad igra odbranu tu moze dobit prolaznu ocjenu..malo realnosti jbg
Jbg hajd jes tako je po tebi onda ne treba ni preuzet covjeka kad ide na polaganje bolje pustit...crni89 je napisao/la:napravio je ona 2 prva faula kad su poentirali,pa sad ovo..bilo je jos nekih situacija..nije ovo odlicno koa sto tvrdis,moze dobit prolaznu ali daleko od odlicnoggrgr je napisao/la:Realnost je da je svaki poen primio na preuzimanju gdje je d will ispao kao iz voza zato ne znam sta pricas ko je zabio preko njega poen veceras sem ovih situacija ?crni89 je napisao/la:nemojte pricat da igra odlicnu odbranu akd nije tako,svako polaganje kad su ulazili na njega ljudi su poentirali..jedino leđima kad igra odbranu tu moze dobit prolaznu ocjenu..malo realnosti jbg
Ocekivano klupa. Ubacio je 9 poena uz 7 skokova. Ukupan sut 3-9, a za 3 poena 3-7(preko 42%). Misljenja sam da je morao ubaciti jos jednu trojku, jer je bio sam na sutu. Odigrao je dobro na obje strane parketa i izgleda da se polako vraca u formu.
Pa ko ce nego crni bacati kritike na Mirzu
uvijek isti pametnjakovic drzi govor na ovoj temi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
ma nije care tako..ja samo realno pisem..mirza može puno bolje,a ovo nije odlično kako se pise...mada i sa ovom igrom bolji je od pola ekipeLloriS je napisao/la:Pa ko ce nego crni bacati kritike na Mirzu![]()
uvijek isti pametnjakovic drzi govor na ovoj temi
Ma odlično je odigro, i još kad se uzme u obzir da su igrali i jaku odbranu na njemu. +/- statistiku ima najbolju u timu i nije mi jasno što mu ne pruža priliku u završnici jbt pa ovakav mu šuter treba...
Blatch ptico bozija cojk im **** utakmicu....
A jes ovaj Blatche glup Bgt

Mirza ne može bolje u ovoj ekipi, makar ne tako bolje. Ima prosjek od 8 poena u timu gdje većina igrača vidi samo obruč protivničkog tima. Mirza je bio rupa na početku NBA karijere a sada je postao sasvim solidan u tom segmentu igre. Ponekad uzima neke nerezonske šuteve jer jednostavno mora. U napadu je jedna od posljednjih opcija.
Doveli su sada Thornton-a koji je čistu šuter, pored njega imate Blatche-a sa klupe koji je vjerovatno top tri najsebičnijih igrača u ligi. Mirza ulazi sa klupe i igra u petorci gdje su ova dva igrača, pa kako doći do normalnog šuta? Skoro pa nemoguće.
Poprilično sam zadovoljan ovom sezonom, posebno napretkom u odbrani. Mogu slobodno reći da je stekao određeni respekt u ligi radi svog šuta za tri poena. Komentatori su napokon naučili kako se Mirza Teletović izgovora i to sa razlogom.
Doveli su sada Thornton-a koji je čistu šuter, pored njega imate Blatche-a sa klupe koji je vjerovatno top tri najsebičnijih igrača u ligi. Mirza ulazi sa klupe i igra u petorci gdje su ova dva igrača, pa kako doći do normalnog šuta? Skoro pa nemoguće.
Poprilično sam zadovoljan ovom sezonom, posebno napretkom u odbrani. Mogu slobodno reći da je stekao određeni respekt u ligi radi svog šuta za tri poena. Komentatori su napokon naučili kako se Mirza Teletović izgovora i to sa razlogom.
Joe Coooooooool
X 
Zadnja izmjena: Guzonja, dana/u 24 mar 2014, 03:03, ukupno mijenjano 1 put.
--------------Dzeko-------Ibisevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.