Plus Mersina realizacija. Podsjetili su me na Bergkampa i Henryja u najboljim danima.MortemHz je napisao/la:Sve je napravio mladi Šabanović, dodao je do Kuzmanovića koji lagano pogađa za 3:0. Završen je prvi dio.
Da li je neko vidio asistenciju Velkoskog za drugi gol?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve tecno, akcija za akcijom.AlfredNobel je napisao/la:Kakva je igra, nisam stigao gledati? Po komentarima izgleda neka perverzija bila.. Jeste da je i Zrinjski u kombinovanom sastavu, ali nije lahko nikome dati tricu, pogotovo za poluvrijeme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- f0rest1946
- Kontakt:
Crepulja ide na operaciju meniskusa..FrancescoTotti je napisao/la:Umjesto da se uigrava Crepulja za sljedecu sezonu opet se Saric forsira iz nekog razloga. Iako je ocigledno svima da nece produzit ugovor.skoroalen je napisao/la:Dade ga Ćelenka. Debil buljavi, gdje je bio kad su nam bodovi bili neophodni?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Razumijete da zrinjski igra sa potpuno drugom postavom? Stvarno ne shvatam neke mozgove. Nije da sam dezurni negativac al na guzove smo izborili europu, de mi recite st vi to uzimate oa da i ja uzmem pa da budem zadovoljan i ne vidim u kakvom sranju se nalazi nas klub?!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
idemo do 5 komada
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Članovi kluba u 2015. godini
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Gazi mađarske kuje
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Lijepo za čuti, nebitno što je skoro pa revijalna tekma.MortemHz je napisao/la:Sve tecno, akcija za akcijom.AlfredNobel je napisao/la:Kakva je igra, nisam stigao gledati? Po komentarima izgleda neka perverzija bila.. Jeste da je i Zrinjski u kombinovanom sastavu, ali nije lahko nikome dati tricu, pogotovo za poluvrijeme.
Totti brate, odvadi malo ebemu.. Nikome nije lahko tricu dati, do jučer nismo mogli nekoj žnj ekipi gola dati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
operacija meniskusa, fino ti pratis svoj klubFrancescoTotti je napisao/la:Umjesto da se uigrava Crepulja za sljedecu sezonu opet se Saric forsira iz nekog razloga. Iako je ocigledno svima da nece produzit ugovor.skoroalen je napisao/la:Dade ga Ćelenka. Debil buljavi, gdje je bio kad su nam bodovi bili neophodni?
Članovi kluba u 1985. godini
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
Sarajevo 8.372
Velež 5.500
Čelik 2.000
Željezničar 1.892
Sarajevo 7.000
Željezničar 2.500
-
belosevic28
- Kontakt:
Sudeci prema pojedinim komentarima treba psovati jer vodimo 3 0 i igramo lijepo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
ajdohordas
- Kontakt:
Koga boli k što su sa drugom postavom. De malo prestanite negativu bacati Bgt, svima nam je jasno u kakvom smo stanju to dokazuje i treće mjesto i jedva izborena Evropa, ali kad imate priliku bar neku opustite se i uživajte bar malo u trenutnim rezultatima i u trenutnoj igri. Ja vas ne shvatam kako vam ne dosadi pametovat, pljuvat i crnjačit svaki dan jedno te isto, kao da smo mi ostali slijepi i da to ne vidimo.FrancescoTotti je napisao/la:Razumijete da zrinjski igra sa potpuno drugom postavom? Stvarno ne shvatam neke mozgove. Nije da sam dezurni negativac al na guzove smo izborili europu, de mi recite st vi to uzimate oa da i ja uzmem pa da budem zadovoljan i ne vidim u kakvom sranju se nalazi nas klub?!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dali su nam gol
Oni prvaci države, a mi ih deremo 3-1 Ko NATO smo! Sve osim duple iduće godine je tragedija! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
onda ste samo glupi. to ti je isto kao da ti kuca gori a ti vidis to al i dalje sjedis u kaucu, pijes pivu i smijes se filmu koji gledas na tv-u. Ne vidim cemu da se radujem? tome sto su proigrali na kraju sezone a kad je trebalo nisu licili na profesionalne fudbalere? Daj mi jedan razlog zasto da budem zadovoljan a da ne bude taj glupi 'uzivaj u trenutnim rezultatima'. Da je trenutni rezultat Sarajevo je prvak itekako bi uzivao, ovako me zaboli neka stvar!ajdohordas je napisao/la:Koga boli k što su sa drugom postavom. De malo prestanite negativu bacati Bgt, svima nam je jasno u kakvom smo stanju to dokazuje i treće mjesto i jedva izborena Evropa, ali kad imate priliku bar neku opustite se i uživajte bar malo u trenutnim rezultatima i u trenutnoj igri. Ja vas ne shvatam kako vam ne dosadi pametovat, pljuvat i crnjačit svaki dan jedno te isto, kao da smo mi ostali slijepi i da to ne vidimo.FrancescoTotti je napisao/la:Razumijete da zrinjski igra sa potpuno drugom postavom? Stvarno ne shvatam neke mozgove. Nije da sam dezurni negativac al na guzove smo izborili europu, de mi recite st vi to uzimate oa da i ja uzmem pa da budem zadovoljan i ne vidim u kakvom sranju se nalazi nas klub?!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
belosevic28
- Kontakt:
Kroz glavu Pavlovicu al bukvalnoo...MortemHz je napisao/la:Dali su nam gol
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
**** ga, samo da dobijemobelosevic28 je napisao/la:Kroz glavu Pavlovicu al bukvalnoo...MortemHz je napisao/la:Dali su nam gol
Da okrenem u pozitivu, go je dao nas bivsi igrac. Nije sve tako crno.MortemHz je napisao/la:Dali su nam gol
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Operacija meniskusaFrancescoTotti je napisao/la:Umjesto da se uigrava Crepulja za sljedecu sezonu opet se Saric forsira iz nekog razloga. Iako je ocigledno svima da nece produzit ugovor.skoroalen je napisao/la:Dade ga Ćelenka. Debil buljavi, gdje je bio kad su nam bodovi bili neophodni?
Umjesto Halilovića ulazi Hodžić.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, casual033, Google Adsense [Bot], insimadop i 34 gosta.