FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

arelinho
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la arelinho » 29 sep 2012, 17:13

krenulo je...

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 29 sep 2012, 17:15

Mandzu krenulo drama :lol:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 sep 2012, 17:23

Jaki ste k´o crna zemlja..
Zadnja izmjena: Raul_64, dana/u 29 sep 2012, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2012, 17:23

SILAAAAAAAAA!!!

slika slika slika slika

Bravo Jupp, bravo izmjene.

Poslije nesto vise, dok se saberem. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 29 sep 2012, 17:25

Xerdan je napravio razliku

Uf kakvih poteza taj momak ima :o
Thomas Müller - Fußballgott

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 sep 2012, 17:32

don_burza je napisao/la:Xerdan je napravio razliku

Uf kakvih poteza taj momak ima :o
I jos uz to se momak krece da glava boli,,, svugdje ga ima. :shock:

Ove rotacije cuda rade. Da su zabili jos jedan gol onda bi se sa pravom moglo reci da u prosjeku primamo jedan gol a dajemo 10 :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 sep 2012, 17:42

Meni je ova pobjeda možda i draža nego ostale, jer znao sam da neće biti lako u Bremenu. A kada dobiješ na ovim težim gostovanjima, nezgodnim, a još dobiješ utakmicu u kojoj se rezultat dugo lomi onda je to jedan veći korak prema tituli. A vrijeme će pokazat koliko značajan korak, ali jeste od jedna od bitnijih pobjeda na putu do konačnog cilja.

Shaqiri odličan i sjajna je ta njegova saradnja sa Riberyjem, to je ljepota gledat. Inače do gola i prije ovih izmjena najbolji mi je bio Ribery uz naravno naše odbrambene igrače. Nekako su ostali dosta griješili danas. Schweinsteiger je bio jedan od tih i zasluženo je izmijenjen, danas nekako spor, trom, bez prave organizacije. Uvijek je nekako kasnio, dugo mu trebalo da prema naprijed krene, da uputi korisnu loptu. Ni Kroos nije imao svoj dan.

Najveće pohvale danas za Riberyja, Shaqirija, a i Mandžo je odradio što je trebao odradit.

Gustavo drugi put lijepo pogodio ove sezone. Solidan nastup, a gol (još ovako bitan, vodeći) popravio još više utisak.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 sep 2012, 17:53

Shaqiri prejak bio :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2012, 17:57

Kakva partija, kakva ludnica.
Apsolutno smo zasluzili pobjedu, pogotovo radi drugog poluvremena u kojem smo imali mnogo prilika, ali lopta jednostavno nije htjela u gol.
Izmjene su rezirale pobjedu a glavni krivac za to je Jupp, koji je na vrijeme ubacio Shaqirija i Mandzu, dok je Gustava gurnuo malo vise naprijed nakon izlaska Schweinija, sto mu se hvala Bogu napokon isplatilo.

Cijelih 90 minuta smo drzali tempo, napadali koliko se moglo napadati jer su Werderovi igraci kao i Weiner sjeckali igru, sto je vjerujem svima previse iritantno izgledalo.
Napadi su se isplatili 10 minuta prije kraja golom Gustava i to kakvim golom, kasnije se desio taj strasni kontra napad nakon kojeg je postignut i drugi gol a Mandza je bio realizator.

Ova tekma me uveliko podsjetila na onu sa Schalkeom a gle cuda pobijedili smo istim rezultatom i dali golove u otprilike istim razmacima. Jos jedna slicnost je prosjecno prvo poluvrijeme i fantasticno drugo.

Sad na miru mogu gledati duel dvije Borussije i nadat' se da ce ona zuta ponovo shvatiti protivnika neozbiljno i na kraju krajeva prosuti bodove. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 sep 2012, 17:59

Blitzkrieg Bayerna za novu pobjedu. Mislim da ove sezone Bayern jedino sam sebe moze zaustaviti. Jedno je sigurno Heynckes ce biti u problemima kada se vrate Alaba i Gomez...Bit ce tesko izbaciti Mandzukica i Dantea iz prve postave, no sta je tu je.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 sep 2012, 18:05

amerosm je napisao/la:Blitzkrieg Bayerna za novu pobjedu. Mislim da ove sezone Bayern jedino sam sebe moze zaustaviti. Jedno je sigurno Heynckes ce biti u problemima kada se vrate Alaba i Gomez...Bit ce tesko izbaciti Mandzukica i Dantea iz prve postave, no sta je tu je.
Ja nesto sumnjam da ce Dante biti izbacen. Brazilac je sjajan :!:
Jedno je sigurno, ceste rotacije ce se nastaviti, ali mislim da ce jedino odbrana biti konstantna do maximuma.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 sep 2012, 18:14

Mislim da mi nismo bili na nivou utakmice kao protiv Schalkea,napisao sam tokom utakmice da puno nedostaje Robben i da je glavni problem danas bila realizacija.Ulaskom Shaqiria i Mandzukica smo ubrzali igru i protok lopte i golovi su odmah dosli uz majstoriju Gustava.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 29 sep 2012, 18:15

Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2012, 18:19

@Klopp: a sta ako dobijemo naredne dvije? :mrgreen:

Vrlo je realno da se to ostvari jer u narednom kolu dolazi Hoffenheim a nakon toga se ide novom prvoligasu Fortuni.

No, prije svega toga, Bayerna u utorak ocekuje drugo kolo LP-a a idemo u goste Bate Borisovu.

Klare

Post Postao/la Klare » 29 sep 2012, 18:23

"izbaciti iz prve postave", shvatitte da to ne postoji, kod nas imamo četvoricu koja su teško zamjeniva:Neuer, Lahm, Schweini, Ribery.
Prva trojica baš i nemaju neke zamjene, pa da kažem oni su srce ove ekipe, a Ribery ima odlične zamjene, ali ipak je on ono nešto, on je ta razina iznad, baš ono što effe kaže.

No dobro, malo o utakmici...

Tvrdo, Werder se odlično pokazao, kompaktno, naši dosta griješili, Schweini, Kroos, Pizza nedovoljno agilan, a vala ni Muller nije bio na nekom nivou, imao je par prodora po toj desnoj strani, no na kraju bezuspješno.

A kapitena našeg :D , odavno nije bio zapaženiji, a sve zbog Elie, može se reći da mu je neko nakon dugo vremena ipak uspio napraviti pokoji problemčić, a Elia se malo i preračunao, pa konta ovaj mali meni ništa ne može, ja sam snažan, no za takvo razmišljanje je odmah po nogama dobio. :lol:

Shaqiri je glavna prevaga, pa ne znam jesam li omalenijeg, onako čudne građe fudbalera gledao, možda nekadašnji Pedro Munitis, ha :) , ali trči li trči, ono se ne može umoriti, potezi extra, mali je kao strijela. 8-)

Pobjeda dosta važna, ogromna, nijedno gostovanje nije lako, a pogotovo ne ovakvom Werderu, a tek način na koji je ostvarena, igra živaca, potegni, lomi, na sreću ipak ode to na našu stranu.

Basti bi se kao nešto bunio, no lekcija za njega, nema opuštanja, a danas nije imao svoj dan, ma tako to biva, jer teško je odigrati 5 njih u kontinuitetu, zbog toga ove rotacije su posebno bitne, i onda se još ima hrabrosti nešto reći na račun Mariana nakon prošle dvije sezone, a lik ih izgurao na svojim plećima, a vjerujte da će sada još bolji biti. ;)

Samo kakve su najnovije informacije što se te povrede tiče? :?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 sep 2012, 18:31

Ko prema vasem misljenu ide na klupu kad se Alaba vrati? (pod uslovom da Alaba ne ostane na klupi) :)

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 29 sep 2012, 18:35

Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001 :D Zutaci trebaju vam bodovi ne oslanjajte se na statistiku :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 sep 2012, 19:03

Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
care bayern nije ni maniz ni klautern bayern je institucija div koji ce sve pokoriti ove sezone jos jednom Mnogo,mnogo,ali bas mnogo smo jaki .

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 sep 2012, 19:08

Svaka čast.. tonbe ste ... dobra igra i dobro izbalansiran sastav.. još kad se vrate povrijeđeni bit' će slatkijeh muka za trenera... ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 sep 2012, 19:19

Sjajna tekma,nastavljen dijamantski niz.Kad se sve + i - sjajno raspolozenje i situacija.Šaćir me prafo iznenadjuje.Momak ce izrasti u veliku zvijezdu.Primijecujem i tu interakciju na terenu,koja nas nosi do svakog trijumfa,gola i sjajnih akcija.Tek sad vidimo da su nasa pojacanja pun pogodak.Jednostavno,momci odgvaraju na postavljene zadatke.Moram priznat' da sam bio skeptičan po pitanju Mandže al' on me demantov'o.Bravo majstore! Jedva cekam povratak jos uvijek onog Maria br 1,da vidimo kako ce da se nosi sa pritiskom u obliku Mandže.Smatram da ce noseci konkurenciju na ledjima obojica da grabe,vuku,eksplodiraju i jednostavno da oru po terenu.Gomez je shvatio da je zamjenjiv a i ruku na srce Bayo i bez njega sjajno izgleda.Jos kad se vrati pravi mali slatkiš :) Alaba tek onda ce da se zarati.Jedva cekam!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.