"izbaciti iz prve postave", shvatitte da to ne postoji, kod nas imamo četvoricu koja su teško zamjeniva:Neuer, Lahm, Schweini, Ribery.
Prva trojica baš i nemaju neke zamjene, pa da kažem oni su srce ove ekipe, a Ribery ima odlične zamjene, ali ipak je on ono nešto, on je ta razina iznad, baš ono što effe kaže.
No dobro, malo o utakmici...
Tvrdo, Werder se odlično pokazao, kompaktno, naši dosta griješili, Schweini, Kroos, Pizza nedovoljno agilan, a vala ni Muller nije bio na nekom nivou, imao je par prodora po toj desnoj strani, no na kraju bezuspješno.
A kapitena našeg

, odavno nije bio zapaženiji, a sve zbog Elie, može se reći da mu je neko nakon dugo vremena ipak uspio napraviti pokoji problemčić, a Elia se malo i preračunao, pa konta ovaj mali meni ništa ne može, ja sam snažan, no za takvo razmišljanje je odmah po nogama dobio.
Shaqiri je glavna prevaga, pa ne znam jesam li omalenijeg, onako čudne građe fudbalera gledao, možda nekadašnji Pedro Munitis, ha

, ali trči li trči, ono se ne može umoriti, potezi extra, mali je kao strijela.
Pobjeda dosta važna, ogromna, nijedno gostovanje nije lako, a pogotovo ne ovakvom Werderu, a tek način na koji je ostvarena, igra živaca, potegni, lomi, na sreću ipak ode to na našu stranu.
Basti bi se kao nešto bunio, no lekcija za njega, nema opuštanja, a danas nije imao svoj dan, ma tako to biva, jer teško je odigrati 5 njih u kontinuitetu, zbog toga ove rotacije su posebno bitne, i onda se još ima hrabrosti nešto reći na račun Mariana nakon prošle dvije sezone, a lik ih izgurao na svojim plećima, a vjerujte da će sada još bolji biti.
Samo kakve su najnovije informacije što se te povrede tiče?