FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 29 sep 2012, 18:05

amerosm je napisao/la:Blitzkrieg Bayerna za novu pobjedu. Mislim da ove sezone Bayern jedino sam sebe moze zaustaviti. Jedno je sigurno Heynckes ce biti u problemima kada se vrate Alaba i Gomez...Bit ce tesko izbaciti Mandzukica i Dantea iz prve postave, no sta je tu je.
Ja nesto sumnjam da ce Dante biti izbacen. Brazilac je sjajan :!:
Jedno je sigurno, ceste rotacije ce se nastaviti, ali mislim da ce jedino odbrana biti konstantna do maximuma.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 sep 2012, 18:14

Mislim da mi nismo bili na nivou utakmice kao protiv Schalkea,napisao sam tokom utakmice da puno nedostaje Robben i da je glavni problem danas bila realizacija.Ulaskom Shaqiria i Mandzukica smo ubrzali igru i protok lopte i golovi su odmah dosli uz majstoriju Gustava.

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 29 sep 2012, 18:15

Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 sep 2012, 18:19

@Klopp: a sta ako dobijemo naredne dvije? :mrgreen:

Vrlo je realno da se to ostvari jer u narednom kolu dolazi Hoffenheim a nakon toga se ide novom prvoligasu Fortuni.

No, prije svega toga, Bayerna u utorak ocekuje drugo kolo LP-a a idemo u goste Bate Borisovu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 29 sep 2012, 18:23

"izbaciti iz prve postave", shvatitte da to ne postoji, kod nas imamo četvoricu koja su teško zamjeniva:Neuer, Lahm, Schweini, Ribery.
Prva trojica baš i nemaju neke zamjene, pa da kažem oni su srce ove ekipe, a Ribery ima odlične zamjene, ali ipak je on ono nešto, on je ta razina iznad, baš ono što effe kaže.

No dobro, malo o utakmici...

Tvrdo, Werder se odlično pokazao, kompaktno, naši dosta griješili, Schweini, Kroos, Pizza nedovoljno agilan, a vala ni Muller nije bio na nekom nivou, imao je par prodora po toj desnoj strani, no na kraju bezuspješno.

A kapitena našeg :D , odavno nije bio zapaženiji, a sve zbog Elie, može se reći da mu je neko nakon dugo vremena ipak uspio napraviti pokoji problemčić, a Elia se malo i preračunao, pa konta ovaj mali meni ništa ne može, ja sam snažan, no za takvo razmišljanje je odmah po nogama dobio. :lol:

Shaqiri je glavna prevaga, pa ne znam jesam li omalenijeg, onako čudne građe fudbalera gledao, možda nekadašnji Pedro Munitis, ha :) , ali trči li trči, ono se ne može umoriti, potezi extra, mali je kao strijela. 8-)

Pobjeda dosta važna, ogromna, nijedno gostovanje nije lako, a pogotovo ne ovakvom Werderu, a tek način na koji je ostvarena, igra živaca, potegni, lomi, na sreću ipak ode to na našu stranu.

Basti bi se kao nešto bunio, no lekcija za njega, nema opuštanja, a danas nije imao svoj dan, ma tako to biva, jer teško je odigrati 5 njih u kontinuitetu, zbog toga ove rotacije su posebno bitne, i onda se još ima hrabrosti nešto reći na račun Mariana nakon prošle dvije sezone, a lik ih izgurao na svojim plećima, a vjerujte da će sada još bolji biti. ;)

Samo kakve su najnovije informacije što se te povrede tiče? :?

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 29 sep 2012, 18:31

Ko prema vasem misljenu ide na klupu kad se Alaba vrati? (pod uslovom da Alaba ne ostane na klupi) :)

amel10071988
Kontakt:

Post Postao/la amel10071988 » 29 sep 2012, 18:35

Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001 :D Zutaci trebaju vam bodovi ne oslanjajte se na statistiku :D
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 29 sep 2012, 19:03

Klopp je napisao/la:Ako sljedecu dobijete to ce znaciti da ce BVB opet biti prvak. :D Do sad se tri puta desilo da neka ekipa starta sa 7 pobjeda i na kraju je sva tri puta BVB bio prvak. Sezona 96/96 Bayern startao sa 7 pobjeda, 01/02 K'lautern startao sa 7 pobjeda i 10/11 Mainz startao sa 7 pobjeda.
care bayern nije ni maniz ni klautern bayern je institucija div koji ce sve pokoriti ove sezone jos jednom Mnogo,mnogo,ali bas mnogo smo jaki .

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 29 sep 2012, 19:08

Svaka čast.. tonbe ste ... dobra igra i dobro izbalansiran sastav.. još kad se vrate povrijeđeni bit' će slatkijeh muka za trenera... ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 29 sep 2012, 19:19

Sjajna tekma,nastavljen dijamantski niz.Kad se sve + i - sjajno raspolozenje i situacija.Šaćir me prafo iznenadjuje.Momak ce izrasti u veliku zvijezdu.Primijecujem i tu interakciju na terenu,koja nas nosi do svakog trijumfa,gola i sjajnih akcija.Tek sad vidimo da su nasa pojacanja pun pogodak.Jednostavno,momci odgvaraju na postavljene zadatke.Moram priznat' da sam bio skeptičan po pitanju Mandže al' on me demantov'o.Bravo majstore! Jedva cekam povratak jos uvijek onog Maria br 1,da vidimo kako ce da se nosi sa pritiskom u obliku Mandže.Smatram da ce noseci konkurenciju na ledjima obojica da grabe,vuku,eksplodiraju i jednostavno da oru po terenu.Gomez je shvatio da je zamjenjiv a i ruku na srce Bayo i bez njega sjajno izgleda.Jos kad se vrati pravi mali slatkiš :) Alaba tek onda ce da se zarati.Jedva cekam!
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 29 sep 2012, 19:24

Nisam bio u mogucnosti da gledam utakmicu danas, jer sam imao obaveza, ali drago mi je da smo ponovo slavili i uisali nova 3 boda. Posebno me raduje cinjenica da ponovo nismo primili gol, a pogadjali smo na vrijeme. Prema vasim komentarima, utakmica je bila izrazito teska, a mi smo pokazali snagu i karakter i slavili u zavrsnici. Sada slijedi gostovanje BATE-u i nadam se da ce ponovo biti rotacija u ekipi, jer zaista imamo fantasticnu klupu, ali takodjer se nadam i da cemo lagano doci do pobjede i nastaviti sa odlicnim partijama ove sezone.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

samir22
Kontakt:

Post Postao/la samir22 » 29 sep 2012, 19:45

veoma vazna 3 boda u veoma teskoj i tesnoj utakmic :) Shaqiri objasnio neke stvari :D

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 29 sep 2012, 21:08

ribery je napisao/la:Ko prema vasem misljenu ide na klupu kad se Alaba vrati? (pod uslovom da Alaba ne ostane na klupi) :)
Mnogo tesko pitanje :?
Ja mislim da na klupu ide ovaj sto trenutno iga na njegovoj poziciji. :lol:
Sumnjam da ce Heynckes nesto mijenjati na stoperskim pozicijama. Dante i Boateng tu ostaju smio bih se kladiti. Badstuber ide na klupu vjerovatno jer na bekovskoj poziciji nam treba dosta ofanzivniji Alaba.

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 29 sep 2012, 21:43

Izgledate kao savršen stroj ove sezone, sve najbolje i da prekinite Dortmundovu dominaciju. :mrgreen:

Klopp
Kontakt:

Post Postao/la Klopp » 30 sep 2012, 12:30

amel10071988 je napisao/la:
Hahaha kakvo razmisljanje, pa zasto nismo osvojili ligu prvaka kao sto je bilo 99te pa 2001 :D Zutaci trebaju vam bodovi ne oslanjajte se na statistiku :D
Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebanciju :D

Nego kad ce taj Gomez vise u tim, cekam ga ko ozeblo sunce u prvom timu Bayerna :D
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 30 sep 2012, 12:33

Tesko ce Gomez igrati pored hrvatske gol masine Mandzukica!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 30 sep 2012, 12:54

Klopp je napisao/la:
amel10071988 je napisao/la:
Tol'ke godine (pretpostavljam da ti je ovo godiste u niku) si sprc'o u guzicu i ne znas prepoznati zajebanciju :D

Nego kad ce taj Gomez vise u tim, cekam ga ko ozeblo sunce u prvom timu Bayerna :D
Pocetkom novembra ocekujemo povratak drugog Marija. Mislim da ce biti tesko da sibacio ovog Marija sa brojem 9 iz pocetne postave.

[youtube][/youtube]

Kakava majstorija Luiza

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 30 sep 2012, 13:30

Ne znam šta da mislim o povratku Gomeza.

Volio bih da Mandžu ostavi u prvih 11 jer je zaslužio.Svaka utakmica gol i bilo bi debilno u takvoj formi ga stavljat na klupu,a tek oporavljenog Gomeza bacat u igru.Mada sam mišljenja kako će Mandžu odmah izbaciti kad se ovaj oporavi.

I mislim da Shaqiri treba biti u prvih 11.Lik igra strašno,a on i Mandžo su ubojit tandem.Gomez igru Bayerna uspori totalno.On je igrač šesnaesterca i tu trpa.Ali rad za momčad mu se ne može usporediti s Mandžukićevim.I kad vidiš toliko izbalansiranu ekipu dobiješ dojam..Zapravo nije dojam već stvarnost da su bolji od Reala i Barcelone.Ako neće Mandžu ubaci Gomeza,ako neće Robbena ubaci Shaqirija,ako neće Martineza ubaci Gustava :lol:

Stvarno su napravili odličnu momčad i ne vidim kako im Bundesliga može izmaći.Sad je na Heyckensu da to rotira i dobije sve što želi.Nadam se da će i uspjeti.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 30 sep 2012, 13:34

Da se i ja nadovežem :) .Moje je misljenje da ce Gomez vise biti korišten u velikim utakmicama,dok ce Mandžo svoju nafaku tražit' u Bundeski.Dakle,vjerovatno je da ce Gomez nastupati vise u LP,dok ce Mandžo ako ostane u golgeterskoj formi(a nadam se da hoce) zajedno sa Claudiom nizati golove kroz prvenstvo i kupove.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 30 sep 2012, 14:54

Sto bi jedan moj drug rekao, PREVISE PREJAKI!!!
Gledao sam utakmicu i nije mi bilo toliko bitno da li cemo dobiti 3 boda nego me puno vise zanimalo da li ekipa ima ono nesto,sto smo imali prije nekoliko sezone kada smo mogli pobijediti utakmicu na jedan potez i tako rijesiti stvar!!!
Fantastican posao je odradio don Jupp sa izmjenama, i pomjeranje Gustava malo naprijed. Svaka nam cast, fakat smo prejebeni.

Neko rece da Badstuber ide na klupu! Ja mislim da nema teoretske sanse da se takvo nesto dogodi,ako i kad Alaba se oporavi i dobije mjesto u pocetnih 11 mislim da se Boateng seli na klupu,a stoperski tandem ce ciniti Dante i Badstuber!
A po pitanju Gomeza sam stvarno radoznao,jer stavit frajera na klupu koji ima vise golova nego kola je mozda malo i bezobrazno!!!
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []