FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Treba li Neuer ostati još jednu godinu

1) Da
4
27%
2) Ne
7
47%
3) Svejedno
4
27%

Ukupno glasova: 15

effe_sa
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la effe_sa » 11 feb 2026, 23:48

Kvalitetna utakmica, dvije kvalitetne ekipe. Leipzig iz nas izvukao mnogo i stavio nas na kušnju i naša ekipa pobijedila. Kada protivnik odigra kvalitetno, a ti još kvalitetnije ne vidim šta bi se imalo prigovorit.
I mislim da bi red bio ako se već kritikuje Neuer (kao što je opravdano za ono pogrešno kobno dodavanje protiv Hoffe) onda treba pohvalit i njegove sjajne fenomenalne parade, a bilo ih je i večeras jako bitnih, a bilo ih je i protiv Hoffe. Mogu i ja njemu naći stvari za kritikovanje ali kad se sve sabere i oduzme, sve sagleda on je više ekipu izvukao nego ukopao.
A šta reći o Diazu, koji briljira i igrački i trkački i borbom. Ovakvog igrača, ovakvu životinju u pozitivnom smislu, koji još posjeduje i igračku magiju moraš imati u ekipi za najviše ciljeve.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 12 feb 2026, 00:08

Bitno je da su prošli, pa kako bilo. Sve čisto, pošteno, to je bitno.

A Davies nije van forme, već nikad nije ni bio u formi. Precjenjenijeg igrača nisam vidio od kad pratim Bayern. Tako da, nije mi bilo drago kada je produžio. Igrali su dosta bolje po toj lijevoj strani kada on nije igrao. Rafa je za njega svijet izmislio na toj poziciji. A Bgm i Stanišić, Ito i Laimer su daleko bolje izgledali na lijevom beku. Davies je bekovski Coman, puno zuji a malo meda daje. Kad smo kod Comana, kakav potez Eberla i uprave je dovođenje Diaza a prodaja Comana :clap:. Ovo što je zvijer Diaz uradio za manje od sezonu bi Comanu trebalo 3 sezone. Samo se rješavati ovih što ne doprinose.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 12 feb 2026, 02:25

Bundesliga je napisao/la:
12 feb 2026, 00:08
Bitno je da su prošli, pa kako bilo. Sve čisto, pošteno, to je bitno.

A Davies nije van forme, već nikad nije ni bio u formi. Precjenjenijeg igrača nisam vidio od kad pratim Bayern. Tako da, nije mi bilo drago kada je produžio. Igrali su dosta bolje po toj lijevoj strani kada on nije igrao. Rafa je za njega svijet izmislio na toj poziciji. A Bgm i Stanišić, Ito i Laimer su daleko bolje izgledali na lijevom beku. Davies je bekovski Coman, puno zuji a malo meda daje. Kad smo kod Comana, kakav potez Eberla i uprave je dovođenje Diaza a prodaja Comana :clap:. Ovo što je zvijer Diaz uradio za manje od sezonu bi Comanu trebalo 3 sezone. Samo se rješavati ovih što ne doprinose.
Šuti konjino gkupa nego pogledaj ko je bio standardan u sezoni sa 6 trofeja i ko je postigao mnoge goleve uključujući i onaj za Klempu. Ustao iz mrtvih i odma pametije o zujanju nazujim ti prdež u usta śkrabava.

CrvenoCrnaArmija
Kontakt:

Post Postao/la CrvenoCrnaArmija » 12 feb 2026, 06:52

Hoce li vise neko banovati ovog parazita koji vrijeđa sve redom na temi?

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 12 feb 2026, 12:02

Omerbavarac je napisao/la:
11 feb 2026, 22:58
Centre forward je napisao/la:
11 feb 2026, 22:38
Nemojte na Bayu. Njegov pesimizam je vjerojatno malčice gledanje šire slike.

Nisam gled'o vcrs, jerbo se insanu stvori nekih obaveza koje zasjene i Bayine utakmice.

Jesmo li bili bolji i je li sudjenje bilo na nivou što kae pokojni Gidra ?
Znaci, kolega, predramazanska mecavina, ja se bas pitam sta ovo trese. :mrgreen:

Bili smo bolji, neuporedivo bolji u drugom za razliku od prvog poluvremena. Gost je imao nekoliko prilika dok smo mi s druge strane osim ova dva gola mogli postici jos barem tri…
Više posljedice iste, dobri moj Omšo. :D

Imamo malo tih turbelencija. Mi smo ono kao W211 prije FL. Ladja sa nekoliko dječijih bolesti od kojih može zaboljeti glava. Ako to ispravimo, kao što su ovi u Štutgartu, nemamo brige.

Halidu je admin rodjak. nema drugog objašnjenja. K'o ono kad je Djuro u TLN preko amidžića up'o u svemirski program. :thumbup:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.