La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: La Liga
Jel' realno da je Barcelona počela brojati minute igračima i počela ih gurati van tima kako ne bi isplatili bonuse.Znam da je teška financijska situacija ali....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Mes que un club
anonymousHD je napisao/la: ↑10 feb 2021, 09:47Kad nemaju argumenta uvijek ista priča nemaš posao, ženu, nemaš život, eto neka ti imaš haha. Izmislili glasanje. Šta će. Kada ne mogu naći neki dobar argumentu idu bajke. Na terenu se pokazalo ko je bolji. Jedan trpa koga stigne, drugi traži ključeve po podu kad gubi.
Odeš na youtube. Ukucaš "Messi is better than Ronaldo" i pored staviš ime svakog igrača/trenera koji je gore na spisku i pronaći ćeš sebi većinu tih izjava... Nije teško, probaj...
I uvijek mi je zanimljivo gledati što Messiju zamjerate što obori glavu nakon primljenog gola iako Ronaldo reaguje na isti takav način kada mu tim primi gol

Al ova je meni nekako najdraža

Nije trolanje ovo sam neki dan pročitao.Trebaju igrati makar klub istresli naopako.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nemaju dinara recimo za Barsu se proculo tamo 2006 a 2010 su bili samozvani najveci klub na Svijetu evo 2020 u bankrotu i svako malo neko im strpa 3,4,5,6,7,8 komada za 90 min

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- anonymousHD
- Kontakt:
Fazon je što jednom glavam ostane dole, a drugi digne glavu i bodri tim.
Možete milion stranica napisati ali Ronaldo će biti veći.

Možete milion stranica napisati ali Ronaldo će biti veći.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ako ti tako kažeš onda je to stvarno istina.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- akisarajevo92
- Kontakt:
ekipe koje bi od naredne sezone mogle igrati u petoj ligi Spanije:
Deportivo La Coruna, Recreativo Huelva, Salamanca, Numancia, Hercules, Murcia, Cordoba
Vecina ovih ekipa su ne tako davno bile u prvoj ligi a Depor i prvak
Deportivo La Coruna, Recreativo Huelva, Salamanca, Numancia, Hercules, Murcia, Cordoba
Don't believe the hype.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Meh, niko od ovih ekipa osim Deportiva nikad nije bio regularan prvoligaš, kako uđu tako i ispadnu, tako će biti opet. Volio bih Recreativo nazad u prvoj samo što imaju gotivan logo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 18:46ekipe koje bi od naredne sezone mogle igrati u petoj ligi Spanije:
edit: tek sad vidim da piše da će igrat u petoj ligi lol, ja konto bore se za prvu ligu

Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 17 feb 2021, 18:54, ukupno mijenjano 3 puta.
Ovo je dosad najbolji dokaz koliko je spanski fudbal zapravo jak.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Okej sad mi vise ima smisla tvoj odgovor, izgledalo da uopste nije tako lose sto ce mozda igrati peti rang takmicenjaDonnie Darko je napisao/la: ↑17 feb 2021, 18:52Meh, niko od ovih ekipa osim Deportiva nikad nije bio regularan prvoligaš, kako uđu tako i ispadnu, tako će biti opet. Volio bih Recreativo nazad u prvoj samo što imaju gotivan logo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 18:46ekipe koje bi od naredne sezone mogle igrati u petoj ligi Spanije:
edit: tek sad vidim da piše da će igrat u petoj ligi lol, ja konto bore se za prvu ligu![]()

Od svih nabrojanih Recreativo je cak najblizi tome nakon danasnjeg poraza od druge ekipe Cadiza
Don't believe the hype.
Jbte ne mogu da vjerujem da jedan Deportivo u La Coruni nikoga ne interesuje,velikan sa ozbiljnim evropskim pedigreom je propao doslovno dok se neki poluklubovi iz ribarskih gradica sepure po la ligi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
ni meni to nije jasno, da jedan Eibar, Huesca mogu da budu u prvoj ligi a da La Coruna ne moze da bude ni drugoligaski klub, a tu su recimo klubovi iz predgradja kao Castellon, Cartagena, Fuenlabrada, Alcorcon ili Lugo
pa i cak jedna Zaragoza, kao glavni grad regije Aragon da toliko dugo ne moze da izadje iz druge lige, ustvari mozda i izadje iz nje, ali u trecu
pa i cak jedna Zaragoza, kao glavni grad regije Aragon da toliko dugo ne moze da izadje iz druge lige, ustvari mozda i izadje iz nje, ali u trecu

Don't believe the hype.
Zasto je prosao nezapazeno ovaj remi Pateticara? Ocekujem jos jedan kiks do kraja mjeseca. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne bi me cudio ozbiljniji choke sad kad udju u gusci raspored, a drkali su neku stvar cijelog januara. Odigrali sest utakmica, od toga pet u primeri i jednu u kupu. Barcelona recimo ima 9 utakmica u januaru.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.