Sto se tice juniora dosta ih pratim, iskreno nikog od njih nebi gurnuo u vatru. Licno smatram da je najveci potencijal arapovic, on je 98' godiste ako se ne varam. Vezni igrac, segrt ga je mislim prikljucio prvom timu. Jos bi tu mogao mozda uletit ceskinov stoper, mislim da niko vise ne moze nista kvalitetno ponudit.DevilsAdvocate je napisao/la:Za Serbu bolje neka ide, sigurno da ce u PL imati bolje uslove za razvoj, jos je rano za inostranstvo, igrat ce veliki broj utakmica protiv najboljih timova u BiH, dok to pak u ovoj vukojhebini od federalne nije slucaj niti blizu, moze mu samo neki mesar uhakat karijeru nekom povredom... Serba ima jos 2 god ugovora s nama tako da ce se Zvijezda tu dobro ugradit, sigurno cemo imati visok procenat od narednog transfera, a i odredjenu sumu odma na ruke, bas kao sa Ordagicem.
Prati li neko nase juniore, posto cemo se sad oslanjat na njih, ima li barem 2-3 pristojna igracica da uskoce umjesto ovih dizelasa sto su digli sidro?
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ajd da ti ne pricam na koji nacin se saznalo ko si i sta si. A za brus lija , tu sam ja u gradu uvijek , ne krijem se iza imena i nekakvih nikova svi znaju ko sam sta sam i nemam ti vise sta reci. Bujrum!combe je napisao/la:Samo se vi nadajte u nadi i kobila krepe. A normalan čovjek uvijek teži i želi bolje. U životu ako nemas ambicija možeš ga yebat. I koliko vam put moram reci da nemam veze sa Bekimom. Tražite da vas Bekim Bruce Lee počne sutat po čaršiji. Oni kad bi vama rekli da je normalno da sad ispadnemo i u 2 ligu sjever, vi bi rekli da je to uredu i da oni to rade za dobrobit kluba. To dovoljno govori o vama koliko ste mentalno ograničeni.
Istok pjeva GRADU najljepsu BALADU! RD
Hajdi reci na koji nek svi znaju. Al prvo mi reci ko sam da i ja znam.Nah1d je napisao/la:Ajd da ti ne pricam na koji nacin se saznalo ko si i sta si. A za brus lija , tu sam ja u gradu uvijek , ne krijem se iza imena i nekakvih nikova svi znaju ko sam sta sam i nemam ti vise sta reci. Bujrum!combe je napisao/la:Samo se vi nadajte u nadi i kobila krepe. A normalan čovjek uvijek teži i želi bolje. U životu ako nemas ambicija možeš ga yebat. I koliko vam put moram reci da nemam veze sa Bekimom. Tražite da vas Bekim Bruce Lee počne sutat po čaršiji. Oni kad bi vama rekli da je normalno da sad ispadnemo i u 2 ligu sjever, vi bi rekli da je to uredu i da oni to rade za dobrobit kluba. To dovoljno govori o vama koliko ste mentalno ograničeni.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Jel bila danas prozivka ? Niko nista ne pise
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
u 17:00h je planirana prozivka a press konferencija je u 16:30.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Ok, ajd nabaci kakav video na stranicu da i mi koji nismo u mogucnosti prisustvovati cujemo kakva je situacijareddragon001 je napisao/la:u 17:00h je planirana prozivka a press konferencija je u 16:30.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
-
- Kontakt:
bit ce svakako na facebook stranici poslije podne video, i malo vise info.
-
- Kontakt:
Počele pripreme ništa posebno ali nek se radi i neke krenulo
Šta će bit kad su naši strucnjaci rekli da će mo bit kanta. Ono danas malo dole što sam vidio je nešto najtužnije što se Zvijezdi desilo zadnjih 10-ak godina. Puno gore izglega uživo nek što se piše.
-
- Kontakt:
Nerazumijevanje te prozivka je bila
Savić
Moranjkic
Mujagić Abid
Mujagic dz.
Doljancic
Serbedzic
Hasic
Mujcic
Islamagic koji je na produženom do Bajrama
Nije to loše za prvi dan
Savić
Moranjkic
Mujagić Abid
Mujagic dz.
Doljancic
Serbedzic
Hasic
Mujcic
Nije to loše za prvi dan
-
- Kontakt:
desetkamarakane je napisao/la:Nerazumijevanje te prozivka je bila
Savić
Moranjkic
Mujagić Abid
Mujagic dz.
Doljancic
Serbedzic
Hasic
Mujcic
Nije to loše za prvi dan

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Šta me bolan druže nerazumijes ekipa koja se prošle godine borila za prvaka na prozivci nema 11 igrača da nepricamo kako na prozivci nije bio nijedan golman nijedan napadač. Ako se zna da I Serba neće ostat. Znaci i Lazo i Misan su nas napustili. I nema druže dobro za prvi put. OVO DANAS OKUPLJANJE JE LIČILO NA NEKOG KANTONALCA.desetkamarakane je napisao/la:Nerazumijevanje te prozivka je bila
Savić
Moranjkic
Mujagić Abid
Mujagic dz.
Doljancic
Serbedzic
Hasic
Mujcic
Nije to loše za prvi dan
-
- Kontakt:
Prinove nepoznanice ne spominjem dok se nenametnu ali mislim da ćemo za desetak dana imati ok 16 igrača za borbu od zaostatak 6 bodova na polusezoni od prvog
a onda malo gasa i biti će i bolje na kraju samo podrška i volja i vjera imamo mi dužni i Capljina i Orašje puno toga tako da moramo imati ekipu koja će gaziti.... A Vojvoda će vjerujem ostaviti samo borce nakon prvih 14 dana

-
- Kontakt:
Nisi ti dole ni bio, nemoj pricat gluposti...
-
- Kontakt:
**** majku kad dodje 2o,3o igraca nevalja,kad se ostavi kostur ekipe nevalja,pa koji vrag hoces vise ,idi majke ti lijeci se,pusti nas na miru,nesmaraj zivotati,postedi nas svojih glupih komentara....combe je napisao/la:Šta me bolan druže nerazumijes ekipa koja se prošle godine borila za prvaka na prozivci nema 11 igrača da nepricamo kako na prozivci nije bio nijedan golman nijedan napadač. Ako se zna da I Serba neće ostat. Znaci i Lazo i Misan su nas napustili. I nema druže dobro za prvi put. OVO DANAS OKUPLJANJE JE LIČILO NA NEKOG KANTONALCA.desetkamarakane je napisao/la:Nerazumijevanje te prozivka je bila
Savić
Moranjkic
Mujagić Abid
Mujagic dz.
Doljancic
Serbedzic
Hasic
Mujcic
Nije to loše za prvi dan
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
-
- Kontakt:
Normalno da misan i njemu slični nisu ostali ostali su koji su trebali ostati možda sam volio vidjeti tu Brkića i isanovica ali koga nema nema ostali su posle prvenstva i Capljina spakovali sami sebe
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Mozel se kako prijaviti ovaj combe da spama temu, da ga banuju ??? Stvarno ne znam vise, dzaba sto sam ga blokiro i ne vidim njegove postove, pojave mi se kad ga citira neko i ujebe mi citav pdf ovim nebulozama, spamanjem, i pisanjem na nivou djece iz vrtica 

- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Znaci po ovome nekakav kostur ekipe bi trebao da izgleda ovako Islamagic,Moranjkic,Dz.Mujagic, Hasic ili Mujcic u odbrani, Savic,Doljancic u vezi i Abid na krilu, prema tome fali nam golman, krilo, napadac, i jedan ofanzivni vezni po mogucnosti dovest neke kvalitetne igrace, i moze se reci da opet napadamo vrh tabele od 1-5 mjesta, pa na polusezoni ovisno o situaciji viditi sta i kako dalje, mozda uleti kakav sponzor ili donator, mozda Fadil sredi sta, ko zna, ja sam opet optimistican i pored svega, svi igraci koji su otisli su mahom bili skupi a neefikasni i mislim da se jedino Ramic morao zadrzati ovo ostalo sve vise nego nadoknadivo, prelazni rok je tek poceo, bit ce tu jos vjerujem dobrih pojacanja 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.