Klub ide u pravcu kojim bi svaki navijač poželio svom klubu, prva utakmica u sezoni i normalno sitni problemi, najbitnije jeste da se vidi da je ekipa čvrsta, kompaktibilna i da imaju timski duh, ni jednom se nije dalo naslutiti panika ili padanje poslije primljenog gola i priblizavanju Krupe izjednacavanju rezultata, mislim da ce Željo ako ovako nastavi, gledajuci ostale klubove koji se bore za sami vrh na kraju kroz cilj proci kao prvi, danas vec, utrka za titulu se moze svesti sa 4. na 3. kandidata.
Osvrnuo bih se i na urusene međuljudske odnose u zadnjih par godina koji su napravljeni prvenstveno zahvaljujuci ljudima iz kluba, kako prema bivsim uposlenicima, odredjenim navijacima, prijateljima kluba tako i prema odredjenim medijima i novinarima koji su prije 24h bili uz klub.
Ovaj status mislim da ne odg. nikome, kako čelnicima kluba tako i ovima drugima, zbog licne sujete i glumljena voždova u banana drzavi, ispasta prvenstveno klub, kroz medijske pritiske, prozivanja ali i izvjestavanja poput onih u emisiji 'Mreža' na FTV-u, ko god mislio da se to ne reflektuje na klub itekako se vara, pogotovo u pogledu medijske zastupljenosti prije par godina i danas, vidi se drasticna razlika koja je itekako negativna, ostali ne dolaze i ne žele dolaziti na utakmice, nema podrske kako one logisticke tako ni one finansijske kao prije, sve u svemu ako se zeli 100% mir u kuci, u sezoni kada klub ide na duplu krunu, obavezno se mora proraditi na tom polju, jos dok je vrijeme, i to iskljucivo da klub potezima jednih ili drugih na kraju ne bude ostecen, sapleten i zaustavljen u pohodu na duplu krunu, mislim da sezonu kao proslu mnogi nebi 'prezivjeli' i kao celnici kluba, ali i kao navijaci i prijatelji kluba
Urami me
Na zid stavi me
Iz bunta
Ja sam simbol kulta
Tvoj Bog
Batina i Bog