A na kapitena sam totalno zaboravio, mogao bi i on na ovu poziciju iza ahmetovica, tu uvijek odigra najbolje.
Nego, jedino pozitivno sto nam se desilo u ovoj sezoni

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Reci mi da se salis..Orangina85 je napisao/la:Mujakica prati Legia i njihovi skauti dolaze par utakmica da ga gledaju, najvjerovatnije cemo ga prodati.
Nije to problem. Problem ce biti ako uzmemo neku sicu za njega, ili ako uzmemo bilo kakav novac i onda ne dovedemo adekvatnu zamjenu.Orangina85 je napisao/la:Mujakica prati Legia i njihovi skauti dolaze par utakmica da ga gledaju, najvjerovatnije cemo ga prodati.
Husref zeli da Crepulja ostane u Sarajevu.Alen Škoro je napisao/la:Koji crepulja? Cime je ista zasluzio?FrancescoTotti je napisao/la:------------------- Golman?---------------------
Sabanovic-- Stoper?--Mujakic-- Lijevi bek?
----------Stanojevic-----Adukor--------------
-------------------Crepulja---------------------
Hebib----------Ahmetovic------Kuzmanovic
S tim da treba i zamjena Hebibovicu, POD HITNO, zamjena Ahmetovicu, treba i zamjenski stoper da jadnog Aduku ne **** husref ko danas.
Yebote sjecam se prosle sezone kad smo ovako pisali sta je potrebno, pisali ima vremena, uradice se to.. sta covjek sad da ocekuje, hoce se odradit ovo. Ja kazem da hoce
PS. Postava bez kapitena Krste nije ozbiljna postava
Prati li iko razvoj golmana Vladana Kovacevica u Slogi MG?
Ista stvar će se desiti bio on prodat za 2 MIL ili 500k - dovest će kao zamjenu nekog ala Šofranac u oba slučaja. Najbolja stvar koja se može desiti jeste da on što duže ostane i pruža dobre igre, a kolko para ćemo dobiti je nebitno svakakoStariGrad071 je napisao/la:Sta je sica novac? Ako ga prodaju za 500 milja eura ekstra su pare, ali ja bi iskreno volio da ostane jos sezon u kod nas da sazrije dodatno. Nema potrebe da se izmisljaju price oko Stanojevica.
kad procitas sve do kraja, citav clanak vidis da veze clanak sa zivotom nema...clickbaitMortemHz je napisao/la:Kuzmanovic na izlaznim vratima prema ss.ba
On Saric i Sofranac i svaki igrao skoro svaku utakmicu WTFFFFFFFFFFFFF ovo samo kod nas ima yebem im komplet familiju.MortemHz je napisao/la:Kuzmanovic na izlaznim vratima prema ss.ba
Zar nisu neki pisali da je amaterski potpisao na godinu i plus 2 profi ako se ne varam, radi one naknade za treniranje?MortemHz je napisao/la:Kuzmanovic na izlaznim vratima prema ss.ba
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Google Adsense [Bot], mire971 i 33 gosta.