nema (domaćeg)pravila kojim se to brani....uostalom to bude klauzula, smiješno visoka, čini mi se da je Courtois nastupio pod tom klauzulom protiv Chelsea na posudbi u Atleticu....u pravu si sad vidjeh jeste UEFA intervenisala, ali samo za Champions ligu , u domaćem prvenstvu možeš šta hoćeš....gdje nama i treba jbgbelosevic28 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ako igrac nece da produzi ugovor a isti mu istice za 6-9 mjeseci on ce biti poslan na tribine, isto tako, igrac koji je posudjen nekog drugom klubu nece smjeti igrati protiv Sarajeva.
UEFA je strogo protiv tog pravila. Imali smo primjer Jamesa, koji je na posudbi u Bayernu iz Reala, pa je igrao protiv njih, jer UEFA ne dozvoljava vise tu klauzulu u ugovoru.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
Ima :DenchiNL je napisao/la:nema pravila kojim se to brani....uostalom to bude klauzula, smiješno visoka, čini mi se da je Courtois nastupio pod tom klauzulom protiv Chelsea na posudbi u Atleticu....koju platiše Jorgandžije ipak na kraju....belosevic28 je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Ako igrac nece da produzi ugovor a isti mu istice za 6-9 mjeseci on ce biti poslan na tribine, isto tako, igrac koji je posudjen nekog drugom klubu nece smjeti igrati protiv Sarajeva.
UEFA je strogo protiv tog pravila. Imali smo primjer Jamesa, koji je na posudbi u Bayernu iz Reala, pa je igrao protiv njih, jer UEFA ne dozvoljava vise tu klauzulu u ugovoru.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
editovo sam babelosevic28 je napisao/la:
Ima :
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na samom kraju manifestacije proglašeni su i fudbaleri koji čine Kristalnih 11: Kenan Pirić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Daniel Graovac, Darko Todorović, Elvis Sarić, Jovan Blagojević, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija, Goran Zakarić i Mersudin Ahmetović.
Zakaric najbolji fudbaler.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Filipović ubjedljivo najbolji igrač sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Drago mi je što je Hebib opet šarnuo.. Priznao to neko ili ne, Hebibović dosta znači za kompletnu našu igru. Magnet za loptu, šanse i asistencije, još kad bi imao realizacija na nivou, sigurno bi bio materijal za reprezentaciju. A uz to, jako dobar momak i sportista, što je dodatni plus.
Odličan potez je ovaj nastavaka saradnje i neka se na vrijeme to završilo. Valjda je ovo uvertira u neke bolje dane po pitanju ovih stvari.. Od ovih igrača što im ističu ugovori, jedino bi produžio Mići, a siguran sam da s njim neće biti velikih problema, jer je veliki navijač FKS, a i korektan je momak. Ubjedio me ovim zadnjim partijama, ako ovako nastavi biće odlično, ako opet bude mrljao, zavariti ga za klupu.
Odličan potez je ovaj nastavaka saradnje i neka se na vrijeme to završilo. Valjda je ovo uvertira u neke bolje dane po pitanju ovih stvari.. Od ovih igrača što im ističu ugovori, jedino bi produžio Mići, a siguran sam da s njim neće biti velikih problema, jer je veliki navijač FKS, a i korektan je momak. Ubjedio me ovim zadnjim partijama, ako ovako nastavi biće odlično, ako opet bude mrljao, zavariti ga za klupu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
fakat ne znam kakvom magijom likovi koji fasuju 3-4 gola po tekmi(a posebno 3 u 3 minute) mogu biti u nakom televotingu za bilo šta....taman da je Saša Matić u žiriju, da mu neko kaže primio 3 komada prije kraja tvoje najkraće pjesme, i Sale bi rek'o "haj ti mali kući"....muhamedhulk je napisao/la:Na samom kraju manifestacije proglašeni su i fudbaleri koji čine Kristalnih 11: Kenan Pirić, Pero Stojkić, Slobodan Jakovljević, Daniel Graovac, Darko Todorović, Elvis Sarić, Jovan Blagojević, Miloš Filipović, Nemanja Bilbija, Goran Zakarić i Mersudin Ahmetović.
Svi na općinsku Grbavicu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E cuj Saric korektan momak, **** vam on majku korektnu, sto ne potpisa produzenje sa klauzulom da moze za 50k € otici , bar da svoje plate isplati
Dobar potez za produzenje ugovora Hebibu, napravi Hebib prodor po strani sad protiv zrinjskog, dere se neki brat sa istoka Bravo vihore

Dobar potez za produzenje ugovora Hebibu, napravi Hebib prodor po strani sad protiv zrinjskog, dere se neki brat sa istoka Bravo vihore
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Kad smo u zadnjih par godina dočekali derbi u boljem raspoloženju nego anam oni a da nismo fasovali?
Pesimističan sam, moglo bi glat bit "triput je triput".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
In Husref we trust!! Uzima šef tri boda na znanje, hrabrost i iskustvo. Citiraj me nakon meča..skoroalen je napisao/la:Kad smo u zadnjih par godina dočekali derbi u boljem raspoloženju nego anam oni a da nismo fasovali?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Krste, jesi li to ti?joker90 je napisao/la:In Husref we trust!! Uzima šef tri boda na znanje, hrabrost i iskustvo. Citiraj me nakon meča..skoroalen je napisao/la:Kad smo u zadnjih par godina dočekali derbi u boljem raspoloženju nego anam oni a da nismo fasovali?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Barbarić i Krste hakovali profil!High je napisao/la: Krste, jesi li to ti?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
“U klub je stigao dopis da će se derbi igrati u subotu. Mi smo spremni za dobru utakmicu”, izjavio je za **** Husref Musemić, trener Sarajeva.
Ako zatvore sjever, svi na istok! 
ahahahahahahahjoker90 je napisao/la:Iftarit ćemo suze plavih navijača!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:ahahahahahahahjoker90 je napisao/la:Iftarit ćemo suze plavih navijača!!![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hebibović je dao 5 golova i ima 6 asistencija u 28 meceva ove sezone.
vidi se da zna lopte ali nespreman je, tj povrijedjen..neko malo jace prne kraj njega-iskoci mu zglob.ThrillerHz je napisao/la:Po kojim osnovama?bihuzur je napisao/la:crepulja ce biti novi said
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, GangEvil, Sazg i 48 gostiju.