FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Da,mislim da je zaleđe.Šteta,bilo bi odlično ovo da se zabilo na kraju i to još Vidić.
Hernanes ili Dodo moraju sad unutra.Umri Mazzarri ako ne napraviš izmjenu,ne možeš bit toliko tvrdoglav jbt.
Hernanes ili Dodo moraju sad unutra.Umri Mazzarri ako ne napraviš izmjenu,ne možeš bit toliko tvrdoglav jbt.
- IlGuerriero
- Kontakt:
@vrabac
Nemoj onda da trollaš, ako je tema Inter. Prokomentarisao sam situaciju koja se tiče utakmice Palermo - Inter, ako nemaš šta pametnije napisati od pokušaja provaljivanja nemoj me ni citirati.
Nemoj onda da trollaš, ako je tema Inter. Prokomentarisao sam situaciju koja se tiče utakmice Palermo - Inter, ako nemaš šta pametnije napisati od pokušaja provaljivanja nemoj me ni citirati.
To pravilo uopšte ne postoji kada je vidno da igrač ide na loptu kao u ovom slučaju Osvaldo.C'e_solo_l'Inter je napisao/la:Sta je sa pravilom da ce sudije gledati ko ce prvo stici do lopte, a ne mahati prije toga?
Sad je totalno nebitno dali je ofsajd ili ne , ali od kud tebi to da je lopta isla bas na Osvalda? Mozda je isla i na Vidica???JuventinoVero je napisao/la:Poenta je da je lopta isla na osvalda koji je bio u ofsajdu i uticao na igru.C'e_solo_l'Inter je napisao/la:Sta je sa pravilom da ce sudije gledati ko ce prvo stici do lopte, a ne mahati prije toga?
Sudija pravilno postupio.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Guarin jos uvijek u igri..cini mi se bez izmjena 

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
-
- Kontakt:
Gledas li ti mec ili samo trolas?vrebac86 je napisao/la:Sad je totalno nebitno dali je ofsajd ili ne , ali od kud tebi to da je lopta isla bas na Osvalda? Mozda je isla i na Vidica???JuventinoVero je napisao/la:Poenta je da je lopta isla na osvalda koji je bio u ofsajdu i uticao na igru.C'e_solo_l'Inter je napisao/la:Sta je sa pravilom da ce sudije gledati ko ce prvo stici do lopte, a ne mahati prije toga?
Sudija pravilno postupio.
#ALLEGRIOUT
Pogodak je bio regularan,pomocni sudija pogrijesio i to je to
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
jedini koji trolate ste vi dubrentusovci!! 

Hahaham hocemol jos i autogol vidjet
Nije mi jasno kako ih ovako pustaju..covjek nabi loptu iz odbrane i njihov sam na centru prihvata loptu..nikakvog presinga..nista
Nije mi jasno kako ih ovako pustaju..covjek nabi loptu iz odbrane i njihov sam na centru prihvata loptu..nikakvog presinga..nista
Nemoj tako brate dosli ljudi da nam objasne, a ako se iko razumije u sumnjive situacije...To su Juventini.vrebac86 je napisao/la:jedini koji trolate ste vi dubrentusovci!!
Zadnja izmjena: Beppe, dana/u 21 sep 2014, 21:51, ukupno mijenjano 1 put.
Amar Osim selektor BiH
Jbte koji vam je ne mozete normalno pocet poluvrijeme.Bravo Handanovicu.
Ova mazga nista ne mijenja,odusevljen sam.
Ova mazga nista ne mijenja,odusevljen sam.
A ko da ga ne znate, rano je josh za izmjene.
Citao sam na Goal. com za ovog Konopjanku danas, a evo i ovaj na areni potvrdi.Fino bi bilo.
Citao sam na Goal. com za ovog Konopjanku danas, a evo i ovaj na areni potvrdi.Fino bi bilo.
Amar Osim selektor BiH
E ovo je čist go mater im jbm !
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
JOJ sto i Guarin sere vrati loptu hebo te jedan metar..prodje pet minuta dok izvede
Eh ovo je cini mi se bio cist gol
Eh ovo je cini mi se bio cist gol

- Ultras1921
- Kontakt:
NIJE BIO OFSAJD
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
E bgmi ovo je gol...
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Mater vam lopovsku.Pa ovo je cist gol!
malo su se trgli na poluvremenu, opasni su po oba gola
Mazzari zene ti se sjetim!!

IlGuerriero je napisao/la:A vidi se iz aviona da je Osvaldo išao na loptu i samim tim je bio aktivan, opravdano poništen gol.
Sta ima strucnjak?
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Fala ku*cu vise.Idemo Dodo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.