NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Ako netko zeli kalendar za 2019 NK Siroki Brijeg moze ga besplatno preuzet u Fan shopu
It's better when it's live
@LoveSB96 Jel zayebavas pitare na onoj temi ili zmas nesto sto mi ne znamo 
SAMO ŠIROKI!
Zayebancije malo, al nikad ne znassince1948 je napisao/la:@LoveSB96 Jel zayebavas pitare na onoj temi ili zmas nesto sto mi ne znamo
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Šta je sa Bandićem,ovih dana mu ističe ugovor a uvijek ozljeđen,a osim Bilobrka tu su Zlomislić i Perković iz juniora.
Igraj Široki ti si najbolji!
96BadBoy je napisao/la:Šta je sa Bandićem,ovih dana mu ističe ugovor a uvijek ozljeđen,a osim Bilobrka tu su Zlomislić i Perković iz juniora.
Intervju sa Bandićem na ss.ba„Ugovor sam nedavno produžio do ljeta 2020.godine.
It's better when it's live
Po slikama sto vidim Stanić zadužio sveti dres s brojem 15,mislim da je to trebalo ipak umiroviti..
Samo jedno ime
Roba za robu,yebiga.Orjuna je napisao/la:Andrija Drljo u Dinamu. Otimačina ispod radara. .ebo ih Mamić
Zna li netko kad je izvačenje Kupa.
Igraj Široki ti si najbolji!
-
GradKamena2
- Kontakt:
Pocetkom drugog mjeseca je izvlacenje kupa.
Orjuna je napisao/la:Andrija Drljo u Dinamu. Otimačina ispod radara. .ebo ih Mamić
SAMO ŠIROKI!
- Evolve
- Kontakt:
Auuu jbte, šteta, ali prava šteta.... Momak razvaljuje zesce. Manageri se otimaju za njega... Cccc
NK Široki Brijeg
Tako se to radi...Orjuna je napisao/la:Andrija Drljo u Dinamu. Otimačina ispod radara. .ebo ih Mamić
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Umjesto da uzmemo milion za njega za 5 godina eto dadosmo ga dzaba. Yebali vas menadzeri i dinamo
SAMO ŠIROKI!
Uvijek sačekajte ovo, sačekajte ono.. Ide li još itko od mlađih put Zagreba?penke je napisao/la:Ljudi bolje je ovako,sacekajte ljeto polako
...
.
Zadnja izmjena: penke, dana/u 11 jan 2019, 14:41, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
- siroki1991
- Kontakt:
Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari
Ovo je višestruko dobar potez, tko to ne kuži nema veze sa bilo čime oko kluba .Široki će itekako profitirati ako se momak bude ispravno razvijaosiroki1991 je napisao/la:Ako nema potpisan ugovor a mislim da sa 16g ne moze ni imati, svaki jaci klub ga moze uzeti besplatno ili uz naknadu za treniranje.... a ako je vec otisao, dobro je da je u dinamo, vratit ce nam kroz druge stvari