FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 15 maj 2018, 01:08

Jadna nam majka kad se radujemo kad Hebib produzi il Saric il Bekic,Mico i slicne curice. Bice suza opet u cupanja kose ako je kome ostalo sljedece sezone,kad uvezu 20 ocajnih tekmi ovi jadovi,tri godine isto rade,muce se bilo koga da dobiju,kad dodju nebitne tekme oderu i u krug,skupina luzera dabogda ni jedan ne produzio i svi otisli,osim Mujakica,Adukora,Sabanovica sretan im put svima zaboli me lijevi guz za sve njih,volio bi bilo kojeg iz akademije gledat nego ove letve,pridodat im Komazeca npr samo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2018, 07:36

Hocemo neki sms danas :bale:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 maj 2018, 07:42

bihuzur je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:bihuzur je crepuljin menadjer i ovdje ga samo pokusava oprat. meni samo i dalje nije jasno zasto crepulja nije igrao protiv zrinjjskog
Meniskus brate operisao
ja sam mu momak..
nije nista operisao, kasni mu menstruacija
Hajde ba, može ti ga makar obaliti :mrgreen:
MortemHz je napisao/la:Hocemo neki sms danas :bale:
Daj broj, poslaću ti ja poruku :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2018, 07:44

Derdiyok je napisao/la:
Ne bi mi vjerovao da je toj moj broj sve i da ti posaljem :urnebes:

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 15 maj 2018, 07:48

MortemHz je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
Ne bi mi vjerovao da je toj moj broj sve i da ti posaljem :urnebes:
Poturi se pa ćemo saznati :urnebes:
Ne njoj :lol:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 15 maj 2018, 09:02

Sta je za SD, zar nije trebalo jucer biti vise informacija?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

High

Post Postao/la High » 15 maj 2018, 09:04

zlo87 je napisao/la:Sta je za SD, zar nije trebalo jucer biti vise informacija?
Zaglavio u Dubrovniku. :kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 maj 2018, 10:02

Dobra vijest je da ostaje Mićo Kuzmanović. Istina je da mu ističe aktuelni ugovor, ali taj dokument ujedno sadrži i klauzulu po kojoj je mladi reprezentativac BiH obavezan produžiti saradnju sa Sarajevom na još dvije godine.
Btw poslali su nasi ponudu za Todorovica iz Slobode medjutim nista izgleda od toga,ima vec dogovoren neki transfer vani.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 15 maj 2018, 10:08

zlo87 je napisao/la:Sta je za SD, zar nije trebalo jucer biti vise informacija?
Zaglavio na granici :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 maj 2018, 10:49

Drugi put iz druge prilike kasne sa objavom. Prvi put rekli da će za sedmicu izaći u javnost i nije ih bilo 2+ sedmice, tek kad se pocelo pisat o tome, izasli su javnost. Rekli da će se u ponedjeljak znati za SD, prođe ponedjeljak, ništa se ne zna. Samo kažem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

sarajevo46
Kontakt:

Post Postao/la sarajevo46 » 15 maj 2018, 11:01

BordoSarajevo je napisao/la:Drugi put iz druge prilike kasne sa objavom. Prvi put rekli da će za sedmicu izaći u javnost i nije ih bilo 2+ sedmice, tek kad se pocelo pisat o tome, izasli su javnost. Rekli da će se u ponedjeljak znati za SD, prođe ponedjeljak, ništa se ne zna. Samo kažem.
Dosta je bilo! Treba da idu ovo troje novih odmah. Napolje uhljebi!!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 maj 2018, 11:15

sarajevo46 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:Drugi put iz druge prilike kasne sa objavom. Prvi put rekli da će za sedmicu izaći u javnost i nije ih bilo 2+ sedmice, tek kad se pocelo pisat o tome, izasli su javnost. Rekli da će se u ponedjeljak znati za SD, prođe ponedjeljak, ništa se ne zna. Samo kažem.
:mrgreen: :mrgreen:
Poenta je da im već na početku ne možeš vjerovati na riječ, obzirom da ovo čitaju, nek se zapitaju :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2018, 11:32

miky_hz je napisao/la:
Dobra vijest je da ostaje Mićo Kuzmanović. Istina je da mu ističe aktuelni ugovor, ali taj dokument ujedno sadrži i klauzulu po kojoj je mladi reprezentativac BiH obavezan produžiti saradnju sa Sarajevom na još dvije godine.
Btw poslali su nasi ponudu za Todorovica iz Slobode medjutim nista izgleda od toga,ima vec dogovoren neki transfer vani.
Posteno.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2018, 11:34

BordoSarajevo je napisao/la:
sarajevo46 je napisao/la:
:mrgreen: :mrgreen:
Poenta je da im već na početku ne možeš vjerovati na riječ, obzirom da ovo čitaju, nek se zapitaju :mrgreen:
Ma nek i bude vise vremena samo da spreme sve i da korektno odrade

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 15 maj 2018, 12:27

Hodžića i Lelića treba na posudbu poslat negdje, Mladost, GOŠK, Borac ili ova Zvijezda 09, pa čak možda i Herića kad momku ne daju da igra.
Ovog Kunića, Dujakovića i Markovića dovesti, potpisati ih na 2, 3 godine i isto na posudbu poslat.

Kad igramo juniorsku LP? Kojeg datuma otprilike?

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 maj 2018, 12:51

MUP Kantona Sarajevo zvanično odgovorio na upit portala **** o razlozima zatvranja centralnog dijela istočne tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu za posjete gledalaca tokom nekoliko prethodnih domaćih premijerligaških mečeva u organizaciji FK Sarajevo!

Kao što je poznato, već neko vrijeme centralni dio istočne tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” zvanično je zatvoren za posjete za publike, iako istočna tribina ovog stadiona u svom većem kapacitetu nije zatvorena.

Razlog zatvranja tog dijela tribine mnogim neutralnim navijačima u BiH koji posjećuju nogometne utakmice, pa tako i domaće utakmice u organizaciji FK Sarajevo, ali i mnogim navijačima i simpatizerima FK Sarajevo u ovom trenutku poprilično je nepoznat.

Stoga smo mi sa portala **** istražili razloge zatvaranja centralnog dijela istočne tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase” u nekoliko prethodnih domaćih premijerligaških mečeva u organizaciji FK Sarajevo.

Kontaktirali smo prvobitno FK Sarajevo, gdje nam je predloženo da je za takvo pitanje najbolje kontaktirati MUP Kantona Sarajevo, što smo, nadalje, i uradili.

Iz službe za odnose sa medijima MUP- Kantona Sarajevo rečeno da će nam u najskorije vrijeme zvanično obrazložiti razloge vezano za tu problematiku, odnosno, ponuditi zvanične odgovore na naš upit.

Prevashodno tome, iz MUP-a Kantona Sarajevo su na naš upit i zvaničnim putem obrazložili razloge zatvaranja jednog dijela istočne tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović Hase”, što mi u nastavku prenosimo u cjelosti:

“Poštovani,

U vezi Vašeg upita, obavještavamo vas da je II PU u skladu sa odredbama Zakona o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Kantona Sarajevo iz sigurnosnih razloga, tj. preveniranja nedoličnog i nasilnog ponašanje prema igračima FK Sarajevo od strane navijača, organizatoru naložila da jedan manji dio istočne tribine koji se nalazi neposredno uz tunel za prolazak igrača prema svlačionicama zatvori za posjetioce."

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 15 maj 2018, 13:26

predlazem da se nova bordo arena pravi bez istoka. :kafa:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 maj 2018, 14:17

pa znalo se sto je zatvoren dio tribine i nije prvi put , zbog vrijedjeanja i gadjanja sudija ,domaci ,gostujuci igraca .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 maj 2018, 15:21

Stroj1946 je napisao/la:Hodžića i Lelića treba na posudbu poslat negdje, Mladost, GOŠK, Borac ili ova Zvijezda 09, pa čak možda i Herića kad momku ne daju da igra.
Ovog Kunića, Dujakovića i Markovića dovesti, potpisati ih na 2, 3 godine i isto na posudbu poslat.

Kad igramo juniorsku LP? Kojeg datuma otprilike?
Takav je i plan koliko sam ja skontao.. napravit saradnju sa osrednjim bosanskim klubom u nasoj ligi i poslati te mlađe igrace i ove koji nece dobiti toliko sanse da igraju, upravo ti koje si nabrojao kao i neki drugi.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 15 maj 2018, 15:22

https://sportsport.ba/fudbal/adnan-kova ... rag/276741
Ma,a preskup bio koliko su mu nudili ono 900 km mjesecno , mozda grjesim , gledam kolko onaj mali Catakovic trpa li trpa koje katastrofalne greske su napravjene u zadnje 3 gpd , Zrinjski osvojio dvije titule sa igracima nasim koje je neko , ne zna se ko procjenio da nisu dobri dovoljno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.