Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Marsal
- Kontakt:
Re: Chat
Šta sve na internetu čovjek neće doživjet, stariji sam od države Bosne i Hervegovine a lik 2003 godište mi kaže da sam balavurdija i da me treba pobit i da nema Nasera ne bi bilo ni mene. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- ArtVandelay
- Kontakt:
O onima u tvom potpisu.MMM je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:58O kakvim ti partizanima bosanski dorate pišeš, bečlija je pisao o ovom ratu!ArtVandelay je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:29
Kada govorimo o partizanskom pokretu u Bosni, jedino sto je relevantno je cinjenica da je u njemu bilo najvise srba, zatim Bosnjaka pa tek onda hrvata.
To je jedino i relevantno, obzirom da su Bosnjaci u tadasnjoj Jugoslaviji zivjeli prije svega - u Bosni.
A sada odyebi kod svojih delegata na forum hercegsrpske.
Koliko je bilo Bosnjaka na prostoru Jugoslavije u ono vrijeme (kada je se stupalo u partizane), procentualno? Usporedi tu brojku s procentom Bosnjaka u partizanima na nivou tadasnje Jugoslavije.
Gdje su Bosnjaci ondasnje Jugoslavije zivjeli primarno? U Bosni. Koliko ih je bilo u Bosni procentualno, a koliko procentualno u partizanima s prostora Bosne?
Koliko ih je bilo na prostoru Bosne i Sandzaka?
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 24 jul 2020, 14:01, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Ono bi nekog streljalo, a potpisuje se otiskom prsta i jos se uci po asfaltu hodat 
- Čudni Japanci.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Joj frajer ne prestaje s ovim da je Naser zaslužan što imamo državu. 
"We need to suffer. And we need to fight."
- PovratakKralja
- Kontakt:
Voli vas brat sve u fullu..Don Krusevca, izdrzi legendo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Zbog toga i nisam optimistican po pitanju boljeg zivota. Ima takvih koliko hoces na sve tri strane, sto je apsurd gledajuci ne da nisu bili zivi za vrijeme rata, nego nisu bili jos ni u mudima.
Imam osjecaj da ces danas prije sresti nekog balavca zatrovanog mrznjom nego nekog covjeka od 50 godina da je zatrovan istom. Ali sreca u nesreci pa su i dalje balavci, pa postoji opcija i da se promijene neki stavovi u glavi. Mislim, ovaj je do skora pisao kako ce bolje proci u zivotu od fakultetski obrazovanih likova jer ima plan da otvori fabriku peleta. Po tome vidis da je to i dalje djecija pamet.
Lik je alter ego neko od postojećih forumaša i služi za trolovanje. Mene više brinu debili poput Beškedscile je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:27Zbog toga i nisam optimistican po pitanju boljeg zivota. Ima takvih koliko hoces na sve tri strane, sto je apsurd gledajuci ne da nisu bili zivi za vrijeme rata, nego nisu bili jos ni u mudima.
Imam osjecaj da ces danas prije sresti nekog balavca zatrovanog mrznjom nego nekog covjeka od 50 godina da je zatrovan istom. Ali sreca u nesreci pa su i dalje balavci, pa postoji opcija i da se promijene neki stavovi u glavi. Mislim, ovaj je do skora pisao kako ce bolje proci u zivotu od fakultetski obrazovanih likova jer ima plan da otvori fabriku peleta. Po tome vidis da je to i dalje djecija pamet.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- alan_kardec
- Kontakt:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Regres 29. a godišnji od 30. 7. Živjeli budžeti.
Aj ne seri, više je Slovenaca narodnih heroja!ArtVandelay je napisao/la: ↑24 jul 2020, 13:38O onima u tvom potpisu.MMM je napisao/la: ↑24 jul 2020, 11:58O kakvim ti partizanima bosanski dorate pišeš, bečlija je pisao o ovom ratu!ArtVandelay je napisao/la: ↑23 jul 2020, 23:29
Kada govorimo o partizanskom pokretu u Bosni, jedino sto je relevantno je cinjenica da je u njemu bilo najvise srba, zatim Bosnjaka pa tek onda hrvata.
To je jedino i relevantno, obzirom da su Bosnjaci u tadasnjoj Jugoslaviji zivjeli prije svega - u Bosni.
A sada odyebi kod svojih delegata na forum hercegsrpske.
Koliko je bilo Bosnjaka na prostoru Jugoslavije u ono vrijeme (kada je se stupalo u partizane), procentualno? Usporedi tu brojku s procentom Bosnjaka u partizanima na nivou tadasnje Jugoslavije.
Gdje su Bosnjaci ondasnje Jugoslavije zivjeli primarno? U Bosni. Koliko ih je bilo u Bosni procentualno, a koliko procentualno u partizanima s prostora Bosne?
Koliko ih je bilo na prostoru Bosne i Sandzaka?
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Logično da bi on prvo išao streljati i maltretirati svoj narod. Vidi se da mu se babo druži s Naserom
Let's talk about SIX baby!
- legenda reala
- Kontakt:
Momak se vise pogresno izrazio u afektu. Mnogi pisu kako bi u slucaju sukoba napustili zemlju (dezertirali). Postavlja se pitanje sta ce biti sa njihovom imovinom ? Da li drugi treba da je cuvaju ? I sa koliko obraza bi nakon sukoba dolazili na godisnje odmore ?dscile je napisao/la: ↑24 jul 2020, 14:27Zbog toga i nisam optimistican po pitanju boljeg zivota. Ima takvih koliko hoces na sve tri strane, sto je apsurd gledajuci ne da nisu bili zivi za vrijeme rata, nego nisu bili jos ni u mudima.
Za mir bi bilo najbolje kada etnicke grupe ne bi međusobno diskutovale o historiji, ta bi se diskusija trebala voditi unutar jedne grupe. Međuetnički bi trebali razgovarati samo o ekologiji, ekonomiji i sl., po meni je to startna tačna za progres.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."