FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- StariGrad071
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E sad 433 je formacija gdje fizicka sprema mora biti na vrhunskom nivou i igraci moraju biti odgovorni. Sa tehnicke strane imamo igrace, znaju sacuvati loptu, znaju utrcati u prostor, ali su preslabi u rotaciji. 433 zahtjeva puno trke i izmjene pozicija. Nasi igraci, opcenito ovi u ligi su lijeni.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Skoru Alena umjesto Husrefa!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Obećavam vam duplu krunu naredne sezone.MortemHz je napisao/la:Skoru Alena umjesto Husrefa!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- StariGrad071
- Kontakt:
Zrinjskom smo u 4 utakmice dali 8 golova.
Bar umjesto skauta mozes sigurnoskoroalen je napisao/la:Obećavam vam duplu krunu naredne sezone.MortemHz je napisao/la:Skoru Alena umjesto Husrefa!
A Vasi Misketu?StariGrad071 je napisao/la:Zrinjskom smo u 4 utakmice dali 8 golova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
strumfMortemHz je napisao/la:Meni se uvijek na terenu svidjao dijamant.
Njima smo 8 dali unazad 6 godina to je period od 2012-2018High je napisao/la:A Vasi Misketu?StariGrad071 je napisao/la:Zrinjskom smo u 4 utakmice dali 8 golova.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Derbi rizika!miky_hz je napisao/la:Njima smo 8 dali unazad 6 godina to je period od 2012-2018High je napisao/la:A Vasi Misketu?StariGrad071 je napisao/la:Zrinjskom smo u 4 utakmice dali 8 golova..Znaci zadnjih 17 tekmi smo im dali tih 8 sto smo Zrinjskom dali za 4 tekme.Ne lezi nam taj Vaso
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pič.kast lokalni derbi.
- robertkosar
- Kontakt:
Uslov je da se ne uvuce u paksu onoj lezbaciskoroalen je napisao/la:Obećavam vam duplu krunu naredne sezone.MortemHz je napisao/la:Skoru Alena umjesto Husrefa!
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dokle je dosao SD ???
Zapeo na Bugarskoj granicibordobijeli je napisao/la:Dokle je dosao SD ???
- StariGrad071
- Kontakt:
Dat cemo im 4 sada.
Sve treba ici redom.bordobijeli je napisao/la:Dokle je dosao SD ???
Prvo uprava i Sabra treba dovesti sve nove igrace koje treba i potpisati ih na duge ugovore a onda moze doci SD.
Do tada ce Zip samo smajli kahve piti
- ThrillerHz
- Kontakt:
Na novom istoku smo svi, svakako je stalno prazan.ThrillerHz je napisao/la:Ide li se na derbi?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Evo cekali smo neku mudovitu izjavu kapitena i docekali. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Svima koji poste želim sretan početak mjeseca posta - Ramazana.
A što se tiče derbija, donekle je i smiješno pričati o istom, konkretno u zadnjih 20 godina to je vječiti remi. Ni mi, a ni oni nemaju ništa izgubiti ovim derbijem, tako da mislim da je konačno vrijeme za jednu otvorenu utakmicu, sa 3 ili više golova.
A što se tiče derbija, donekle je i smiješno pričati o istom, konkretno u zadnjih 20 godina to je vječiti remi. Ni mi, a ni oni nemaju ništa izgubiti ovim derbijem, tako da mislim da je konačno vrijeme za jednu otvorenu utakmicu, sa 3 ili više golova.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam cuo da je istok napravljen samo da sluzi kao tampon zonajoker90 je napisao/la:Na novom istoku smo svi, svakako je stalno prazan.ThrillerHz je napisao/la:Ide li se na derbi?
1946~