NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evo jaranović bi bio dobar također i napadač radničkog suljic bi mogao biti pojačanje ima dosta igrača na tržištu nadam se da će se ubrzo ekipu pridružiti par dobrih igraca
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Mislim da i dalje Jare nije u dobrim odnosima s Vojvodom tako da od toga nema ništa a i Sulja je bio 3. strijelac lige al na utakmici prvo profula 3 prazna gola pa da 1, ali ako vam uprava ne planira u PL godio bi vam.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Zar nije suljic potpisao negdje u švedskojIraola je napisao/la:Mislim da i dalje Jare nije u dobrim odnosima s Vojvodom tako da od toga nema ništa a i Sulja je bio 3. strijelac lige al na utakmici prvo profula 3 prazna gola pa da 1, ali ako vam uprava ne planira u PL godio bi vam.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Dobri su odnosi razgovorao sam i s jednim i drugim ipak tu ce biti naravno nesto da naprave i naplate pa koliko toliko... A pravi se respekt tim a ne za prvo mjesto nakon polusezone ćemo vidjeti Jel ovo dobar put i tek onda dati gas ako nebudemo puno zaostajaliIraola je napisao/la:Mislim da i dalje Jare nije u dobrim odnosima s Vojvodom tako da od toga nema ništa a i Sulja je bio 3. strijelac lige al na utakmici prvo profula 3 prazna gola pa da 1, ali ako vam uprava ne planira u PL godio bi vam.
-
- Kontakt:
Zanimljivo 26 godina veznjak slobodan mogao bi u zvijezdu bio u slobodi prije par godina
- theboss_RD07
- Kontakt:
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako sam cuo Šaba vam dolazi. 

-
- Kontakt:
Teško da bi mogao on.... A zašto je tako??????
Prije netko drugi iako golman je taj ok.. Vidjet ćemo možda Adis iz Travnika jajalo.... Kukrika
Prije netko drugi iako golman je taj ok.. Vidjet ćemo možda Adis iz Travnika jajalo.... Kukrika
Čitao sam da ste pisali da je Đorđević loš. Haj ukratko još par riječi zašto je to tako. Dolazi kod nas pa da vidim šta da očekujem. 

Ma nije on sad toliko loš igrač,možda mu nije odgovarala formacija Zvijezde,ali nekako izgleda u igri ne dorečen..Možda kod Vas i pokaže neki kvalitet..Pappy je napisao/la:Čitao sam da ste pisali da je Đorđević loš. Haj ukratko još par riječi zašto je to tako. Dolazi kod nas pa da vidim šta da očekujem.
-
- Kontakt:
Nije ni nama odgovarala formacija zvijezde a dobar je veznjak nije toliko los u dobrom redu a ako sam treba kreirat teškozmaj348 je napisao/la:Ma nije on sad toliko loš igrač,možda mu nije odgovarala formacija Zvijezde,ali nekako izgleda u igri ne dorečen..Možda kod Vas i pokaže neki kvalitet..Pappy je napisao/la:Čitao sam da ste pisali da je Đorđević loš. Haj ukratko još par riječi zašto je to tako. Dolazi kod nas pa da vidim šta da očekujem.
-
- Kontakt:
Music radnički vezni
Mazic dukla banska Bistrica vezni
Velike mogućnosti da nam dodju
ako vam dodju music i jaranovic pojacali ste recimo kao sarajevo sa duljevicem i cimirotom.
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
Music bi bio odlicno pojacanje, dok za ovog Mazica ne bih bas rekao, za B tim Bystrice svega 2 utakmice odigro prosle sezonedesetkamarakane je napisao/la:Music radnički vezni

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Još samo do smo i kuduza doveli imali bi ekipu radničkogagalo je napisao/la:ako vam dodju music i jaranovic pojacali ste recimo kao sarajevo sa duljevicem i cimirotom.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Pokrenuta je akcija navijača i simpatizera da malo usminkamo stadion.prva akcija je farbanje ograde oko terena.ograda je farbana prije desetak godina i i vidljivo je da se boja nalazi u lošem stanju.pozivam sve kojimogu da učestvuju sa dobrovoljnim prilozima ili da nam dođu pomoć farbat.danas u 18.30 na stadionu je dogovor.
Bujrum
Bujrum
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
s njima opusteno možete igrati sa ekipama iz višeg ranga tipa olimpik,krupa,čelik,vitez,astra1922 je napisao/la:Još samo do smo i kuduza doveli imali bi ekipu radničkogagalo je napisao/la:ako vam dodju music i jaranovic pojacali ste recimo kao sarajevo sa duljevicem i cimirotom.
Zezas iliagalo je napisao/la:s njima opusteno možete igrati sa ekipama iz višeg ranga tipa olimpik,krupa,čelik,vitez,astra1922 je napisao/la:Još samo do smo i kuduza doveli imali bi ekipu radničkogagalo je napisao/la:ako vam dodju music i jaranovic pojacali ste recimo kao sarajevo sa duljevicem i cimirotom.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Bez zezancija, sa pola tih nabrojanih ekipa, eto Musić (Šile) vam je došao i odličan je veznjak, njegove lopte imaju oči to ćete i sami da vidite. Jare je brz prodoran ima dribling kakvog rijetko koji igrač ima u ligi a nedostatak mu je što je nekad sebičan, a o Kuduzu ne treba trošiti riječi + Dženo. Mi smo s tim igračima prije 2-3 godine imali niz od 15 utakmica bez poraza (sa Vojvodom na klupi) i tada smo se sa Vitezom borili za PL dok nam Jakupović u meču protiv njih nije podijelo mislim 3 crvena, a i tada je bilo 2:2. Uglavnom za male pare ste dobili predobra pojačanja.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
-
- Kontakt:
Nesto sam skeptican sto se tice tih musica,jaranovic je odlican igrac za ove lige,Iraola je napisao/la:Bez zezancija, sa pola tih nabrojanih ekipa, eto Musić (Šile) vam je došao i odličan je veznjak, njegove lopte imaju oči to ćete i sami da vidite. Jare je brz prodoran ima dribling kakvog rijetko koji igrač ima u ligi a nedostatak mu je što je nekad sebičan, a o Kuduzu ne treba trošiti riječi + Dženo. Mi smo s tim igračima prije 2-3 godine imali niz od 15 utakmica bez poraza (sa Vojvodom na klupi) i tada smo se sa Vitezom borili za PL dok nam Jakupović u meču protiv njih nije podijelo mislim 3 crvena, a i tada je bilo 2:2. Uglavnom za male pare ste dobili predobra pojačanja.
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.