PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Sa Slavijom imamo dobre odnose kao vi sa Radnikom i Vitezom pa cemo im dati bodove.
Niko kao Leotar i vama prisni Olimpic.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Agamemnon je napisao/la:NEKA SE VJECNO PAMTE BRANIOCI BRCANSKE MALTE.

Dolazis li na proslavu titule danasCocaine je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:NEKA SE VJECNO PAMTE BRANIOCI BRCANSKE MALTE.
Naravno. Od sinoć imam leptiriće u stomaku4040deuce je napisao/la:Dolazis li na proslavu titule danasCocaine je napisao/la:Agamemnon je napisao/la:NEKA SE VJECNO PAMTE BRANIOCI BRCANSKE MALTE.

Krecemo u borbu protiv korupcije u bh. fudbaluHigh je napisao/la:Niko kao Leotar i vama prisni Olimpic.

Imal padavina u Mostaru ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trebali ste to uraditi još poslije nepostojećeg penala u Kupu protiv drugoligaša.samoplavi je napisao/la:Krecemo u borbu protiv korupcije u bh. fudbaluHigh je napisao/la:Niko kao Leotar i vama prisni Olimpic.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zasad nema,iako je oblacnoBesic je napisao/la:Imal padavina u Mostaru ?
Slabo baratas materijom, mi nismo igrali sa drugoligasem u KupuHigh je napisao/la:Trebali ste to uraditi još poslije nepostojećeg penala u Kupu protiv drugoligaša.samoplavi je napisao/la:Krecemo u borbu protiv korupcije u bh. fudbaluHigh je napisao/la:Niko kao Leotar i vama prisni Olimpic.

Onda ćemo opravdati smiješni penal.samoplavi je napisao/la:
Slabo baratas materijom, mi nismo igrali sa drugoligasem u Kupu

Ako smo mogli desetak nepostojecih ofsajda iz prosle sezone, potvrdjeno par kupljenih utakmica, onda mozemo i jedan penalHigh je napisao/la:Onda ćemo opravdati smiješni penal.samoplavi je napisao/la:

Ko je potvrdio te kupljene utakmice i gdje? Zasto nismo izbaceni iz lige ako je potvrđeno kao sto je bilo npr. u Ivicinom slucaju kad je popusio suspenziju?samoplavi je napisao/la:Ako smo mogli desetak nepostojecih ofsajda iz prosle sezone, potvrdjeno par kupljenih utakmica, onda mozemo i jedan penalHigh je napisao/la:Onda ćemo opravdati smiješni penal.samoplavi je napisao/la:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovaj ne zna brojati. Bilo je 20 golova koji su bili neregularni.
Mitomani opet u akciji. High zarovi se u googleu pa izbroj, bio je još i koji vise. Joker polako, gdje zuris, tek danas sezona zavrsava.
Ne zurim ja, ti rece da je potvrđeno da su kupljene utakmice. Pa samo pitam kad i ko je potvrdio i zasto nema sankcija?samoplavi je napisao/la:Mitomani opet u akciji. High zarovi se u googleu pa izbroj, bio je još i koji vise. Joker polako, gdje zuris, tek danas sezona zavrsava.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Kad pseudoradnička klasa nešto glupeta, onda to pređe u fakte!
Šta napisa i ostade živ 

Listica dosta te je. Ne budi svakom loncu poklopac.
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.