FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoposmatram
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoposmatram » 03 mar 2018, 17:25

Neandertalac je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Nismo ni racunali na bodove iz Mostara. Idemo dalje.
Čuj nismo računali na bodove. :rol:
Hoces reci da jesmo?

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 03 mar 2018, 17:26

Neandertalac je napisao/la:Tri boda nam bježe, bolji su u međusobnom.
Dva boda.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Neymar11
Kontakt:

Post Postao/la Neymar11 » 03 mar 2018, 17:27

Neandertalac je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Nismo ni racunali na bodove iz Mostara. Idemo dalje.
Čuj nismo računali na bodove. :rol:
Samo smo onako otisli u Medjugorje na mini turneju u Mostar na izlet i tako je izgledalo, Kajkut nema veze sa vezom i treba mujagica forsirati umjesto njega, elem kome smetaju djeca nasa koja su nam donijela prvo mjesto i kup gdje zera , mujaga, hajdar, pa i saban, Vojo jeste igracina, Al Lendric je bog bio za njeg, kao Krizman za Zeca al hajd sta je tu je,, ja sam se nado makar bodu , Stanicu **** ti pomrle gnjido prodana
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 mar 2018, 17:30

Cuj nismo racunali na bodove, pa nismo isli u Donjeck, vec u Mostar.
Bolje presutit ovo danas :silent:

cuj ovaj stanicu psuje, pa nije Stanic kriv sto smo mi trebali 3 gola primit danas :facepalm:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 03 mar 2018, 17:33

Fuj **** vam mater usta, ja moram gledat kako futavci slave a pogotovo Sliskovic, dan ste mi pokvarili manekeni **** sta ste vi radili na pipremama Allah samo zna.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 mar 2018, 17:34

irfo je napisao/la:Cuj nismo racunali na bodove, pa nismo isli u Donjeck, vec u Mostar.

cuj ovaj stanicu psuje, pa nije Stanic kriv sto smo mi trebali 3 gola primit danas :facepalm:
Ti racunas na bodove protiv najjaceg protivnika u ligi na strani?

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 mar 2018, 17:36

samoposmatram je napisao/la:
irfo je napisao/la:Cuj nismo racunali na bodove, pa nismo isli u Donjeck, vec u Mostar.

Ti racunas na bodove protiv najjaceg protivnika u ligi na strani?
da, protiv svakog racunam na strani na barem jedan bod u ovoj ligi, i svaki poraz mi je katastrofalan rezultat.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 mar 2018, 17:40

irfo je napisao/la: da, protiv svakog racunam na strani na barem jedan bod u ovoj ligi, i svaki poraz mi je katastrofalan rezultat.
Od nekog ko prati klub redovno, takvo razmisljanje nema logika. Halal ti bilo.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 03 mar 2018, 17:41

irfo je napisao/la: da, protiv svakog racunam na strani na barem jedan bod u ovoj ligi, i svaki poraz mi je katastrofalan rezultat.
ja ne kontam kako nekome poraz moze biti ok? Pa i da za slobodu bestrofejnu navijam porazi bi mi bili katastrofa

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 mar 2018, 17:47

irfo je napisao/la:
ja ne kontam kako nekome poraz moze biti ok? Pa i da za slobodu bestrofejnu navijam porazi bi mi bili katastrofa
Moze biti ok, jer je sastavni dio ovoga sporta. Ne samo da je sastavni, vec je i neizbjezan u vecini slucajeva. City izgubi od Wigana. To je katastrofa. Poraz protiv Zrinjskog je bolan, ali taj poraz je vec bio uracunat.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 mar 2018, 17:53

**** vas Zrinjski kad se njih plasite i kockara alkoholicara bake mater mu **** zvaljavu. Od njih pravite neki mega klub a seljekluk zivi **** ih general.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 mar 2018, 17:55

MocMahale444 je napisao/la:**** vas Zrinjski kad se njih plasite i kockara alkoholicara bake mater mu **** zvaljavu. Od njih pravite neki mega klub a seljekluk zivi **** ih general.
Za lika koji pusi dzoju, puno si agresivan. Zapali jedan.

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 03 mar 2018, 17:56

irfo je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Moze biti ok, jer je sastavni dio ovoga sporta. Ne samo da je sastavni, vec je i neizbjezan u vecini slucajeva. City izgubi od Wigana. To je katastrofa. Poraz protiv Zrinjskog je bolan, ali taj poraz je vec bio uracunat.
Ja luzerskog mentaliteta...... Pa bolan utakmica starta sa 0:0, znači u startu imaš zagarantovan bod.....
danas nismo samo izgubili utakmicu već i prednost koja na kraju može biti odlučujuća, kao i samopouzdanje i kontinuitet dobrih rezultata....igramo protiv pitara dvije utakmice, nikad protiv njih nije lako, a opet će biti nabrijani protiv nas da spašavaju sezonu jer ih nema na mapi ni ove godine, isto kao i prošle.....da smo danas odigrali muški i na nož pa izgubili, ne bih riječi napisao.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 03 mar 2018, 17:57

Čuj bio uračunat poraz. :rol:
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 mar 2018, 17:59

MocMahale444 je napisao/la:**** vas Zrinjski kad se njih plasite i kockara alkoholicara bake mater mu **** zvaljavu. Od njih pravite neki mega klub a seljekluk zivi **** ih general.
Kako mislis agresivan? ovo je moj normalni ton :D
To pominjanje trave me sekunde ne vrijedja. Samo zatucan insan misli da je vutra losa.
Hajde ti pisi kako je sve dobro i kako su nam oni sportski prijatelji.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 mar 2018, 18:00

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 03 mar 2018, 18:04

Ne treba paniciti. Tu je sve u igri iako zadnja dva meca ne nude optimizam. Danas nismo pokazali nista sto nas je krasilo u zadnje vrijeme, ali ova mini kriza je mozda dosla u najbolje vrijeme. Nece Zrinjski dobiti u srijedu, bod maksimalno i eto nas poravnati. Dobro bi bilo radi rasporeda biti prvi, ali sta bi sad.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 mar 2018, 18:10

Yebiga zaslužena pobjeda Zrinjskog. Napad nam je bio skroz odsječen, previše smo im lopti prodali.A Zrinjski nije dobio 9 godina Borca u gostima, ovaj bod Borca danas je vjerovatno ih malo psihički digao tako da Zrinjskom neće biti lagano tamo. Još evo čitam falit će im Pirić, Bilbija i Stojkić. Hajdarević ili Anel neka počnu sljedeću od prve minute, ovaj tandem od danas ne funkcioniše najbolje. Na štopere Kemu i Hadžića. Ludilo će tek da počne, sad idemo istopit Čelik!

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 mar 2018, 18:13

MocMahale444 je napisao/la:
Kako mislis agresivan? ovo je moj normalni ton :D
To pominjanje trave me sekunde ne vrijedja. Samo zatucan insan misli da je vutra losa.
Hajde ti pisi kako je sve dobro i kako su nam oni sportski prijatelji.
Vidis ti mislis da te ja vredjam za travu, ali ne. Samo ti kazem da si agresivan bezpotrebno, i da bi ti godilo nesto za opustanje.

Jer vi svi sto sad pizdite, necete ovom susretu davati neki znacaj, ako uzmemo titulu na kraju.

Hajmo malo kicme pokazati, a ne samo pizditi.

cruz40
Kontakt:

Post Postao/la cruz40 » 03 mar 2018, 18:14

braco je napisao/la:Yebiga zaslužena pobjeda Zrinjskog. Napad nam je bio skroz odsječen, previše smo im lopti prodali.A Zrinjski nije dobio 9 godina Borca u gostima, ovaj bod Borca danas je vjerovatno ih malo psihički digao tako da Zrinjskom neće biti lagano tamo. Još evo čitam falit će im Pirić, Bilbija i Stojkić. Hajdarević ili Anel neka počnu sljedeću od prve minute, ovaj tandem od danas ne funkcioniše najbolje. Na štopere Kemu i Hadžića. Ludilo će tek da počne, sad idemo istopit Čelik!
Ma dobice Zrinjski tri razlike u Bl. Oni ove levate lako riješe. Ako Adžem sta ne počne mijenjati loše nam se piše.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek i 29 gostiju.