To je poenta, jer fakat je sve više pitarluka u nama. Imali smo strašan niz, ostvarili nekoliko velikih pobjeda, a poraz nekad mora doći. Ovaj danas me nije mnogo potresao, jer se iz ovakvih utakmica obično izvuku pouke, a ako ih ne izvučemo... pričaćemo na kraju sezone.samoposmatram je napisao/la:Jer vi svi sto sad pizdite, necete ovom susretu davati neki znacaj, ako uzmemo titulu na kraju.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa dobro moguće da ih i nabuši Zrinjski, ali bliži sam mišljenju da im neće biti lako u BL. A Adžem je ove sezone pokazao da je fleksibilan, barem do sada nije bio tvrdoglav, ne vidim razlog zašto bi sad bio drugačiji ako primjeti da mu nešto ne valja u postavci.
- MocMahale444
Virtu4l je napisao/la:To je poenta, jer fakat je sve više pitarluka u nama. Imali smo strašan niz, ostvarili nekoliko velikih pobjeda, a poraz nekad mora doći. Ovaj danas me nije mnogo potresao, jer se iz ovakvih utakmica obično izvuku pouke, a ako ih ne izvučemo... pričaćemo na kraju sezone.samoposmatram je napisao/la:Jer vi svi sto sad pizdite, necete ovom susretu davati neki znacaj, ako uzmemo titulu na kraju.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Neandertalac
- Kontakt:
Moramo riješiti lijevu stranu. Protiv Slobode su nas vile nosale a i danas. Velika većina problema sa te strane.braco je napisao/la:Pa dobro moguće da ih i nabuši Zrinjski, ali bliži sam mišljenju da im neće biti lako u BL. A Adžem je ove sezone pokazao da je fleksibilan, barem do sada nije bio tvrdoglav, ne vidim razlog zašto bi sad bio drugačiji ako primjeti da mu nešto ne valja u postavci.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Ovoga je stvarno sve vise medju nasima. Nervirame do bola, ali necu da ulazim u diskusije. Svakom svoje.Virtu4l je napisao/la:To je poenta, jer fakat je sve više pitarluka u nama. Imali smo strašan niz, ostvarili nekoliko velikih pobjeda, a poraz nekad mora doći. Ovaj danas me nije mnogo potresao, jer se iz ovakvih utakmica obično izvuku pouke, a ako ih ne izvučemo... pričaćemo na kraju sezone.samoposmatram je napisao/la:Jer vi svi sto sad pizdite, necete ovom susretu davati neki znacaj, ako uzmemo titulu na kraju.
Vazno je na Grbavici da popravimo igru i negubimo bodove.
Da, dosta puše po toj strani. Pitanje je kako je riješiti, ako je Mehremić ovako defanzivno tanak kroz čitavu karijeru onda ne može ovdje preko noći naučiti to. Nećemo valjda kroz mjesec dana gledat Sinišu na lijevoj strani ko kod Petrovića nekad, a desno Hadžića.Neandertalac je napisao/la:Moramo riješiti lijevu stranu. Protiv Slobode su nas vile nosale a i danas. Velika većina problema sa te strane.braco je napisao/la:Pa dobro moguće da ih i nabuši Zrinjski, ali bliži sam mišljenju da im neće biti lako u BL. A Adžem je ove sezone pokazao da je fleksibilan, barem do sada nije bio tvrdoglav, ne vidim razlog zašto bi sad bio drugačiji ako primjeti da mu nešto ne valja u postavci.

- MocMahale444
3 igraca za klupe spremna 100%.
Ovi sto nisu gledali i bolje je samo bi se gore zivcirali i gledali nemoc bez ideje. Ja da znam napraviti stream napravio bi ali tanak sam s tim.
Znaci uredu je pricati i pametovati o ekipi kad nema potrebe ni razloga a kad je razlog tu odma
Ovi sto nisu gledali i bolje je samo bi se gore zivcirali i gledali nemoc bez ideje. Ja da znam napraviti stream napravio bi ali tanak sam s tim.
Znaci uredu je pricati i pametovati o ekipi kad nema potrebe ni razloga a kad je razlog tu odma

Ma ne možemo to sada rješavati, imali su dva mjeseca da to riješe. Sad kako je tako je, sreća u nesreći je što je Adi dobar ofanzivno i što nema puno ekipa koje će nas stisnuti kao Zrinjski i gdje će taj defanzivni nekvalitet Mehremića doći do izražaja, barem u našoj ligi.
Da smo danas bili agresivniji, uopšte nas ne bi ovako razvalili i ne bi toliko odbrana bila kritična, al' helem, za prolivenim mlijekom ne treba žaliti, nego kako sam već rekao moramo učiti iz grešaka.
Kao što gore Virto napisa, nema potrebe da se pravi drama oko ovog poraza (mada ni ne pravi se tolika, kritikuje se normalno kako su i zaslužili), bolje da je došao sada nego za dvije hefte, jer kako sam upratio prvi i drugi igraju međusobni duel već u drugom kolu LZP, i to je prvoplasirani tim domaćin, dakle za 15 dana isto mjesto i isto vrijeme, ta će tekma biti mnogo bitnija i važnija.
Da smo danas bili agresivniji, uopšte nas ne bi ovako razvalili i ne bi toliko odbrana bila kritična, al' helem, za prolivenim mlijekom ne treba žaliti, nego kako sam već rekao moramo učiti iz grešaka.
Kao što gore Virto napisa, nema potrebe da se pravi drama oko ovog poraza (mada ni ne pravi se tolika, kritikuje se normalno kako su i zaslužili), bolje da je došao sada nego za dvije hefte, jer kako sam upratio prvi i drugi igraju međusobni duel već u drugom kolu LZP, i to je prvoplasirani tim domaćin, dakle za 15 dana isto mjesto i isto vrijeme, ta će tekma biti mnogo bitnija i važnija.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Neandertalac
- Kontakt:
Valjda znaju ovi što su ga dovodili kakav je "kroz karijeru". Vidjelo se već na pripremama da će skripati, neće nam vjerovatno složiti petaka ko oni Rusi ili šta su već ali će probijati kao Todorović ili ovaj danas, zaboravih mu ime.braco je napisao/la:Da, dosta puše po toj strani. Pitanje je kako je riješiti, ako je Mehremić ovako defanzivno tanak kroz čitavu karijeru onda ne može ovdje preko noći naučiti to. Nećemo valjda kroz mjesec dana gledat Sinišu na lijevoj strani ko kod Petrovića nekad, a desno Hadžića.Neandertalac je napisao/la:Moramo riješiti lijevu stranu. Protiv Slobode su nas vile nosale a i danas. Velika većina problema sa te strane.braco je napisao/la:Pa dobro moguće da ih i nabuši Zrinjski, ali bliži sam mišljenju da im neće biti lako u BL. A Adžem je ove sezone pokazao da je fleksibilan, barem do sada nije bio tvrdoglav, ne vidim razlog zašto bi sad bio drugačiji ako primjeti da mu nešto ne valja u postavci.
Trenutno smo tu taraba. Još Adi pokušava lošu defanzivu kompenzirati dokazivanjem u napadu, pa se precijeni. Protiv Slobode tri puta gubi loptu silujuci, danas isto tako.
Plus mu Zec pomaže kao u onoj; nemoj mi ti više pomagat.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
- Kontakt:
Rekoh ja da Mehremic bi kod Amara dolazio na probu.
Više nego zaslužena pobjeda Zrinjskog. Sa naše strane izuzetno loš pristup utakmici i individualno, i timski. Ekipa slabo spremljena za utakmicu, kao i taktički pristup. Ado kriv si.
Slažem se da poraz nije smak svijeta, mada u ovakvim utakmicama, i sa ovakvim izdanjima teško padne. Ako se izvuku pouke, promjeni pristup, i ekipa vrati psihički, onda je poraz manje bitan. Samo se ne mogu oteti utisku da smo danas dobili, psihički bi "poletili" a njih sve zajedno bi "zakucali" i bez obzira što su 33 boda još u igri, stekli bi veliku prednost, ne toliko u bodovima (4) koliko u glavi. Stoga me čudi ovakav pristup, jer morali su biti svjesni toga. Neise.
Ovako sada si dva boda u minisu, plus što bolji omjer imaju, znači faktički 3 boda.
U srijedu sa Čelikom, vidim neki bi bili oprezni. Dajte ljudi, ako nećemo tu utakmicu lagano uzeti yebi nas onda. Radni dan, loš termin. Očekujem pravo malo raje, a kako igraju i ne zaslužuju trenutno ikakvu podršku.
Dakle 33 boda, prava borba tek počinje. U LZP četiri kandidata za Europu, od kojih bi jedan mogao popushit, plus Radnik i Krupa. Mnogo otvorenih opcija za razne varijante i talove. Na žalost siguran sam da nas niti u jednoj od njih nema. Hoćemo li imati dovoljno snage da to sami iznesemo, fakat ne znam. Vidjećemo.
Slažem se da poraz nije smak svijeta, mada u ovakvim utakmicama, i sa ovakvim izdanjima teško padne. Ako se izvuku pouke, promjeni pristup, i ekipa vrati psihički, onda je poraz manje bitan. Samo se ne mogu oteti utisku da smo danas dobili, psihički bi "poletili" a njih sve zajedno bi "zakucali" i bez obzira što su 33 boda još u igri, stekli bi veliku prednost, ne toliko u bodovima (4) koliko u glavi. Stoga me čudi ovakav pristup, jer morali su biti svjesni toga. Neise.
Ovako sada si dva boda u minisu, plus što bolji omjer imaju, znači faktički 3 boda.
U srijedu sa Čelikom, vidim neki bi bili oprezni. Dajte ljudi, ako nećemo tu utakmicu lagano uzeti yebi nas onda. Radni dan, loš termin. Očekujem pravo malo raje, a kako igraju i ne zaslužuju trenutno ikakvu podršku.
Dakle 33 boda, prava borba tek počinje. U LZP četiri kandidata za Europu, od kojih bi jedan mogao popushit, plus Radnik i Krupa. Mnogo otvorenih opcija za razne varijante i talove. Na žalost siguran sam da nas niti u jednoj od njih nema. Hoćemo li imati dovoljno snage da to sami iznesemo, fakat ne znam. Vidjećemo.
- MocMahale444
Gdje jos ima laganiH utakmica? Protiv Celika s punom parom od prve minute. Nista opusteno i kilavo, ono je bas bilo slabo jer znamo da moze bolje.
Čelik smijenio Musu, sad treba vidjeti koga će dovesti, treba se paziti nekog pozitivnog šoka. Iako su u katastrofalnoj situaciji, opet imaju šanse da ostanu plus što imaju poprilično solidnu ekipu. Treba biti na oprezu, eventualni kiks bi nas dotukao, ne toliko u bodovnom koliko u psihološkom smislu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sinisa - Osmankovic - Cubara - Mehremic vjrv protiv Celika. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Nisam ni znao da Bogiju prijeti suspenzija, Bože moj, koga nema bez njega se mora. Kako je danas odigrao, bolje je da ohladi protiv Čelika.
Najveci problem je sto Graovca nema. Bogicevic i kad je tu kao da nije.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma bolje je da se očisti protiv Čelika, pa da na miru uđe u LZP. Zakarić se treba paziti, iako ne igra na poziciji gdje se lako dobijaju kartoni, nikad ne znaš šta se može desiti.LjoZee je napisao/la:Najveci problem je sto Graovca nema. Bogicevic i kad je tu kao da nije.
-
- Kontakt:
Ne znam, možete mi se smijati i misliti kako sam sve fulio ali meni ovaj zrinjski nije ni sjena onog prije godinu ili dvije. Jesu bili bolji danas, ali smo mi i tako loši imali šansu uzeti barem bod sve do zadnjeg zvižduka. To što nismo ima puno razloga a po meni je glavni prevelik respekt prema protivniku. Od samog odlaska u Medjugorje smo svima dali na znanje kako nam ova utakmica puno znači. Odlazak na mini pripreme je svakako sa strane uprave ispravan potez, jer time su igračima i stručnom stabu dali do znanja da će imati na raspolaganju najbolje uslove. Ali izgleda nam se to obilo o glavu, prepali smo se utakmice više nego bi trebali u ovoj jadnoj ligi protiv bilo koga.Sušne godine uzimaju svoj danak, nismo više sila kakava smo bili u ona dobra vremena. Sad žmigavci postavljaju standarde, nažalost.
Mogoao bih napisati ogroman post, ali neka malo odstoji u glavi, ovo mi je onako na prvu naumpalo. Približavamo se svakako , ali fali mangup u klubu. Nada zadnja umire.
Mogoao bih napisati ogroman post, ali neka malo odstoji u glavi, ovo mi je onako na prvu naumpalo. Približavamo se svakako , ali fali mangup u klubu. Nada zadnja umire.
Zato Projić čeka novu šansu ko zapeta puška.Neandertalac je napisao/la: Valjda znaju ovi što su ga dovodili kakav je "kroz karijeru". Vidjelo se već na pripremama da će skripati, neće nam vjerovatno složiti petaka ko oni Rusi ili šta su već ali će probijati kao Todorović ili ovaj danas, zaboravih mu ime.
Trenutno smo tu taraba. Još Adi pokušava lošu defanzivu kompenzirati dokazivanjem u napadu, pa se precijeni. Protiv Slobode tri puta gubi loptu silujuci, danas isto tako.
Plus mu Zec pomaže kao u onoj; nemoj mi ti više pomagat.

@ljoze Ne mora značit da će Ćubara igrat, možda će Hadžić koji je često i u Istri igrao štopera.
https://sportsport.ba/fudbal/ovako-su-s ... jom/269831
da vam ne promakne Legenda Stanic vec covjek zna sve pjesme
Picko prodana
da vam ne promakne Legenda Stanic vec covjek zna sve pjesme

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.