FC Bayern München
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Primili dva gola niizčega, sve dtugo ok, prvo poluvreme jedno od najboljih, Davies prvu put izgledao ok, Musila normalan.. u drugom se dosta poremetilo. Ipak pobjeda je važna za klasiker bez pritiska. Kim apsolitno nije kriv, Urbig se uvalio ali je isplivao, Kimich 80% krivice.
Iduce kolo uzeti sirotinju i rijesiti titulu i fokus onda samo na ligu prvaka….
Urbig nema veze s golom. Kimmich se na 84 boljih nacina mogao i prvi put kad se okliznuo i pri dodavanju rijesiti lopte.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:25Greska Kimmicha 110%. I Urbiga. Nije Kim nista kriv, uvalise covjeka bezvezeBundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:23Sta je Kim ovdje kriv? Urbig i Kimmich se zajebaju dole, nece izbiti loptu i uvale ovog na 5 metara od gola.
Pocelo je, opet..
Istina nema direktne, ali nije bas da nema nikakve veze, u situaciji kada je mnogo protivnickih igraca u blizini, onu vracenu loptu sa vrha 16 je morao ispucati umjesto da se uvlaci medju dvoicu i onda mora dodati bilo kome bez obzira je li pod pritiskim. Potom se kao koa nesto otkrivao na stativi umjesto da ostane na sredini gola. Kimichova najslabija tacka je to oklevanje i petljanje u opasnoj zoni ma koliko ti bio siguran uvijek se nesto nepredvidjeno moze desiti kao ono klizanje npr. Onda je prilicno nejaku loptu poslao daleko na suportnu stranu iako golmana nije bilo na golu, Kim je istina konforno cekao sa ubjedjenjem da nema nikoga u blizini kada mu je lopta tako upucena. Mogao je krenuti korak, ali i tada bi bio opasnosti. Pozadi lopte moraju biti ciste ne smije se tu racunati da ce neko krenuti prema lopti, osim ako se vec ne krece u tom smjeru. Dakle Kimich 80%, Urbig 15%, Kim 5%. Medjutim posle onoga nema onoga, na kraju je sve relativno dobro ispalo osim 5 kg potrosenih zivaca i par razbacanih stvariSensei je napisao/la: ↑21 feb 2026, 18:03Urbig nema veze s golom. Kimmich se na 84 boljih nacina mogao i prvi put kad se okliznuo i pri dodavanju rijesiti lopte.CrvenoCrnaArmija je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:25Greska Kimmicha 110%. I Urbiga. Nije Kim nista kriv, uvalise covjeka bezvezeBundesliga je napisao/la: ↑21 feb 2026, 17:23Sta je Kim ovdje kriv? Urbig i Kimmich se zajebaju dole, nece izbiti loptu i uvale ovog na 5 metara od gola.
Također sam zagriženi navijač Bayerna, ali znam malo odvaditi
tako da mi ne pada na pamet da svaku sitnicu izanaliziram.
Normalno da se nadamo punom plijenu, nekom pogotku, lijepom potezu....ali sad u ovoj fazi i u ovakvoj situaciji najbitnije je da se niko od važnijih igrača ozbiljnije ne povredi i da se forma održava.
Ne sumnjam ni sekunde u duplu krunu, tako da sam po tom pitanju opušten i nisam zahtjevan. E već od marta sjede lase više ne brojim i onda kreće grickanje noktiju
Ovdje bi bilo poželjno postaviti neke rekorde. Sramota da Forsberg vodi na ovoj listi ...
Luchito sa 13 i Olise 18 mogu ovdje mnogima pomrsiti račune.
Gledaj dobrog starog Branka Kockice (Müller) i njegovih brojki
S druge strane Harry ganja rahmetli Gerda i Lewu po broju postignutih golova, pa prekoračiti i taj stojadin (101) gol u sezoni.
Normalno da se nadamo punom plijenu, nekom pogotku, lijepom potezu....ali sad u ovoj fazi i u ovakvoj situaciji najbitnije je da se niko od važnijih igrača ozbiljnije ne povredi i da se forma održava.
Ne sumnjam ni sekunde u duplu krunu, tako da sam po tom pitanju opušten i nisam zahtjevan. E već od marta sjede lase više ne brojim i onda kreće grickanje noktiju
Ovdje bi bilo poželjno postaviti neke rekorde. Sramota da Forsberg vodi na ovoj listi ...
Luchito sa 13 i Olise 18 mogu ovdje mnogima pomrsiti račune.
Gledaj dobrog starog Branka Kockice (Müller) i njegovih brojki
S druge strane Harry ganja rahmetli Gerda i Lewu po broju postignutih golova, pa prekoračiti i taj stojadin (101) gol u sezoni.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Omerbavarac
- Kontakt:
Od gotovog su skoro pa napravili veresiju ali na svu srecu Eintracht nije bio sposobniji da iskoristi ukazanu priliku.
Kane je zaista cudo od igraca.
Sto se Daviesa tice, bit ce to opet duza pauza, nazalost, ove povrede ce ga kostati mnogo bolje karijere.
Btw: Diomande mora biti prva opcija za ljetni transfer.
Kane je zaista cudo od igraca.
Sto se Daviesa tice, bit ce to opet duza pauza, nazalost, ove povrede ce ga kostati mnogo bolje karijere.
Btw: Diomande mora biti prva opcija za ljetni transfer.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
“Bolest” iz minulih sana kada su mi ti detalji bili posao, jer od njih zavisi priprema utakmice. Urbig je sad u malo delikatnoj situaciji jer se od njega očekuje da poput Noyera učestuje u igri, da ne ispucava. Trebaće neko vrijeme da izgradi svoj stil u kojem će se osječati konforno bez primisli: šta bi Noyer napravio, jer Manu je jedinstven. Mogao bi postati naša standardna jedinica, ako ga povrede i teži kikseve zaibidju, bar sada na početku.Također sam zagriženi navijač Bayerna, ali znam malo odvadititako da mi ne pada na pamet da svaku sitnicu izanaliziram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.