@Advokat
Sve ja to znam, ali mi kad uložimo lovu i dovedemo 2-3 prava igrača, samim tim si konkurentan u Evropi i onda jbo ostale.
Nemoj da mi se Španci kače sad, al hoće li neko možda reći da Real i Barca imaju nešto jače rivale tamo? Evo ove sezone AMD, ali to je sezona-dvije, sve ovo u međuvremenu kada je recimo Barca osvajala LP, nije imala dostojnog rivala, ako je to uopšte bio Real.

Jednostavno, oba ta kluba imaju i lovu i sve ostalo i okupljaju najbolje igrače i jedini mogu parirati Englezima.
Što se Juventusa tiče, jednostavno je. Daj lovu, pa ćeš vidjeti. Isto važi i za ostale Italijane, samo što je za njih nerealnije. Poenta je uglavnom da bez love nema ništa, što ja pišem evo dvije godine....
@Magica
Pa dobro, ja sam ranije rekao da očekujem jedno pet uzastopnih titula i na dobrom smo putu. Nije ni nemoguće, a i već smo dosta uradili.
Ovo dole što si rekao, sve to stoji za igru i slažem se apsolutno da smo dosta tekmi dobili na neko ime i mišiće, ali tako će i ostati.
Sanchez i jači lijevi bočni, kao i jedan veznjak u sredini Guarin recimo i eto to je to. Prodati višak, pa dovesti eventualno još nekoga, eto dobre ekipe sa finom okosnicom od ranije. Prilično sam siguran da Pogba, a ni Vidal ne idu i ne bojim se nimalo.
Conte je tu svakako još samo iduću sezonu, osvojio LP ili ne, jer i jedno i drugo za njega će biti kraj. Iskren da budem, pitao sam se da li je on uopšte taj koji može donijeti uspjeh u Evropi? Amnestira ga nedostatak upravo ta 2-3 prava pojačanja, tako da ako ostane i dobije ta neka pojačanja, od njega zavisi šta će napraviti. Ako ne uspije iduće sezone napraviti neki bitniji iskorak u Evropi, vrijeme će biti za promjena, a sa druge stane ako nešto napravi, mislim da će se sam nakon toga povući.