FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Convicts1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sutra gubite utakmicu, na onaj malo drugačiji način .
Od maja mjeseca se selite u cvajtu i dabogda se nikad ne vratili u PL.Convicts1988 je napisao/la:Sutra gubite utakmicu, na onaj malo drugačiji način .
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo me strah naše psihe tj. mentalne snage u odlučujućim utakmicama, pogotovo u ta posljednja 4 kola. Ovo govorim iz negativnog iskustva koje svi imamo u posljednje 2 sezone. Kod Mulalića smo posljednje odlučujuće utakmice za evropu kiksali protiv Čelika, Rudara i Slavije. Prošle sezone sa Slavkom ista priča, samo je ovaj put bila titula u pitanju.Virtu4l je napisao/la:Ovo kaže Slišković, i to je ono o čemu pišem danima, sve je bitno i sve se analizira. Naši to izgleda nisu ozbiljno shvatili, Čelik i četiri prva kola u ligi za prvaka će nam odrediti tok prvenstva.Već smo to analizirali i vidjeli smo da drugoplasiranog čekaju uistinu teška zadnja 4 kola.
- Neandertalac
- Kontakt:
Ako ostane ovako na tabeli do drugog kola Lzp, mi u Mostaru ne smijemo izgubiti ni pod razno. 5,5 bodova od preostala 24 bi možda bilo i nedostižno.braco je napisao/la:Samo me strah naše psihe tj. mentalne snage u odlučujućim utakmicama, pogotovo u ta posljednja 4 kola. Ovo govorim iz negativnog iskustva koje svi imamo u posljednje 2 sezone. Kod Mulalića smo posljednje odlučujuće utakmice za evropu kiksali protiv Čelika, Rudara i Slavije. Prošle sezone sa Slavkom ista priča, samo je ovaj put bila titula u pitanju.Virtu4l je napisao/la:Ovo kaže Slišković, i to je ono o čemu pišem danima, sve je bitno i sve se analizira. Naši to izgleda nisu ozbiljno shvatili, Čelik i četiri prva kola u ligi za prvaka će nam odrediti tok prvenstva.Već smo to analizirali i vidjeli smo da drugoplasiranog čekaju uistinu teška zadnja 4 kola.
Utakmica sutra je relevantna samo zbog bodova. Igra protiv mora se reći skoro raspalog protivnika nas ne smijie zavarati, da poletimo u visine neke šampionske forme, igrača koji dominiraju, čine prevagu i ostalog. U Lzp nema takvih protivnika, ni blizu.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Vala ako nisu naši ništa naučili nakon ova 2 poraza od Zrinjskog ove sezone, onda ne znam. Klepe li nas i treći put biće tek onda yebeno. Mada i oni će se okliznut neđe, ali moramo sljedeći put bar bod osvojit u Mostaru. Neka se saberu i neka počnu igrati fudbal, mislim da sutra eventualna dobra igra protiv Čelika će rijetko koga zavarati jer konačno mjerilo će biti utakmice u Lzp. Ne smijem ni zamisliti kakva će psihoza se oko kluba stvorit ako i ove sezone ostanemo bez trofeja.Neandertalac je napisao/la:
Ako ostane ovako na tabeli do drugog kola Lzp, mi u Mostaru ne smijemo izgubiti ni pod razno. 5,5 bodova od preostala 24 bi možda bilo i nedostižno.
Utakmica sutra je relevantna samo zbog bodova. Igra protiv mora se reći skoro raspalog protivnika nas ne smijie zavarati, da poletimo u visine neke šampionske forme, igrača koji dominiraju, čine prevagu i ostalog. U Lzp nema takvih protivnika, ni blizu.
-
nepostenaliga
- Kontakt:
Projic nestade iz tima? Jel otišao ili?
- Neandertalac
- Kontakt:
Željo_Čelik 01/02. Šampionska bakljada.
Za malo mlađe navijače koji se ne sjećaju i za nas starije koji smo bili tu. Bit će Željo opet šampion!
Za malo mlađe navijače koji se ne sjećaju i za nas starije koji smo bili tu. Bit će Željo opet šampion!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ne znam za vas ali me neki srklet hvata pred LZP, nece biti nimalo lako.
Jos sam razocaran igrom u Mostaru.
Jos sam razocaran igrom u Mostaru.
- Zeljeznicar -
-
bioVanibiloDobro
Dabogda ljeto docekanepostenaliga je napisao/la:Projic nestade iz tima? Jel otišao ili?
NAŠA PRIČA OD SADA KREĆE,NIKO JE NIKAD VIŠE,ZAUSTAVITI NEĆE!!!
Sinan kaze za sutra :
Kjosevski - Stevanović, Hadžić, Osmanković, Mehremić - Vranješ, Hajdarević - Zakarić, Ramović, Zec - Ubiparip
Kjosevski - Stevanović, Hadžić, Osmanković, Mehremić - Vranješ, Hajdarević - Zakarić, Ramović, Zec - Ubiparip
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Najbolji mogući sastav za sutra.LjoZee je napisao/la:Sinan kaze za sutra :
- Neandertalac
- Kontakt:
Kada je zadnji put pukla "petarda" na Grbavici?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Moguće da je zadnji put bila protiv Čelika, sjećam se da smo ih dobili 5:0, mislim da je u pitanju sezona 11/12.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jbt ali su navalili da ovim našim auta kradu...Meša, Crnov, Zakarić, Senad Husić, Antolović, Bekrić, Adilović
Udomacili se lopovi u dolinibraco je napisao/la:Jbt ali su navalili da ovim našim auta kradu...Meša, Crnov, Zakarić, Senad Husić, Antolović, Bekrić, Adilović
Ukrali su i Baoticu
Zakaric dobio poziv za prijateljske protiv Bugarske i Senegala.
https://sportsport.ba/fudbal/adzem-izmi ... ika/270168
Ipak, vjerovatno ovaj sastav.
Ipak, vjerovatno ovaj sastav.
Umjesto Sinana , Zajmovic a Zeca, Blagojevic...LjoZee je napisao/la:Sinan kaze za sutra :
ŽELJEZNIČAR 1921
-
nepostenaliga
- Kontakt:
:
Valjda umjesto zeca zajmovic, a ramovica hajdarevic.biceDUPLA je napisao/la:Umjesto Sinana , Zajmovic a Zeca, Blagojevic...LjoZee je napisao/la:Sinan kaze za sutra :
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 16 gostiju.