Pa valjda bi i ona za njim tragala dosad za nekom rodbinom nečim ako je živa, pa nije ona baš tako mala bila, dijete s osam godina bi se trebalo dobro sjećati svega
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Poluteska
- ASD
- Kontakt:
Specifična je ovo kategorija ljudi, pogotovo ta udaljena sela oko Srebrenice tamo. Može se dosta scenarija očekivati.legenda reala je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:48Pa valjda bi i ona za njim tragala dosad za nekom rodbinom nečim ako je živa, pa nije ona baš tako mala bila, dijete s osam godina bi se trebalo dobro sjećati svega
Lično mislim uz pretpostavku da je živa. Da nije u BiH.
- PovratakKralja
- Kontakt:
- legenda reala
- Kontakt:
Il je dijete sa zaostatkom u razvoju pa se nista ne sjeca il nije ziva nikako, da je ziva a da se 25 godina nije sjetila nikad roditelja i brace/sestara ne znamASD je napisao/la: ↑30 jul 2020, 23:19Specifična je ovo kategorija ljudi, pogotovo ta udaljena sela oko Srebrenice tamo. Može se dosta scenarija očekivati.legenda reala je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:48Pa valjda bi i ona za njim tragala dosad za nekom rodbinom nečim ako je živa, pa nije ona baš tako mala bila, dijete s osam godina bi se trebalo dobro sjećati svega
Lično mislim uz pretpostavku da je živa. Da nije u BiH.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma tesko da je ziva.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
I meni je malo čudno to, ipak nije kao beba skroz nestala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma kakvi potrazila bi roditelje sigurno do sad.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- legenda reala
- Kontakt:
jasno je meni da tadasnja djeca nisu bila pametna ko djeca danas, pogotovo ta djeca sa sela i sl al opet pa valjda je s osam godina naucila kako joj se zovu majka i babo, gdje zivi i sl
-
- Kontakt:
Svašta se tu moglo desiti , možda je neka porodica usvojila i jednostavno "izbrisala" njenu prošlost ...legenda reala je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:13Il je dijete sa zaostatkom u razvoju pa se nista ne sjeca il nije ziva nikako, da je ziva a da se 25 godina nije sjetila nikad roditelja i brace/sestara ne znamASD je napisao/la: ↑30 jul 2020, 23:19Specifična je ovo kategorija ljudi, pogotovo ta udaljena sela oko Srebrenice tamo. Može se dosta scenarija očekivati.legenda reala je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:48
Pa valjda bi i ona za njim tragala dosad za nekom rodbinom nečim ako je živa, pa nije ona baš tako mala bila, dijete s osam godina bi se trebalo dobro sjećati svega
Lično mislim uz pretpostavku da je živa. Da nije u BiH.![]()
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Pa dobro brate ali nije ona bila beba nego je imala 8 godina,to je dovoljno godina da znas sve stvari.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Imala je neki zdravstveni problem

Po meni ce se ona brzo pronaci!
Zdravo-seljacki gledano puno je veca mogucnost da je ziva nego da nije!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ma daj Boze,to mi je i zelja ...Amin da bude tako !!
Pa ti problemi nisu bili mentalne prirode ili jesu ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- ASD
- Kontakt:
Ma specifični su to tamo ljudi.legenda reala je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:13Il je dijete sa zaostatkom u razvoju pa se nista ne sjeca il nije ziva nikako, da je ziva a da se 25 godina nije sjetila nikad roditelja i brace/sestara ne znamASD je napisao/la: ↑30 jul 2020, 23:19Specifična je ovo kategorija ljudi, pogotovo ta udaljena sela oko Srebrenice tamo. Može se dosta scenarija očekivati.legenda reala je napisao/la: ↑30 jul 2020, 22:48
Lično mislim uz pretpostavku da je živa. Da nije u BiH.![]()
Nisam čuo za jedan primjer gdje su se sestre ili braća s tog područja zadnji put vidjeli ili čuli tih godina.
Ono tipa. Sa sela su, nepismeni, bilo ih desetak braće i sestara. Jedna sestra otišla za Ameriku 96-te, druga za Australiju i da se od tad nisu čuli.
Nadam se da je ovu zadesila slična sudbina.
Pise kao da je imala mali problem sa lijevom stranom tijela, vjerovatno je to i razlog svega ovoga!
ASD@
I mi smo malo nerelani, nas pogleda je iz sadasnje perspektive, vrati samo 10 god unazad, internet nije bio ni 10 posto zastupljen kao danas!
Treba shvatiti taj trenutak a ne ovaj sad...
ASD@
I mi smo malo nerelani, nas pogleda je iz sadasnje perspektive, vrati samo 10 god unazad, internet nije bio ni 10 posto zastupljen kao danas!
Treba shvatiti taj trenutak a ne ovaj sad...
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 31 jul 2020, 00:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Sta znaci specificni,po cemu ??ASD je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:32Ma specifični su to tamo ljudi.legenda reala je napisao/la: ↑31 jul 2020, 00:13Il je dijete sa zaostatkom u razvoju pa se nista ne sjeca il nije ziva nikako, da je ziva a da se 25 godina nije sjetila nikad roditelja i brace/sestara ne znam![]()
Nisam čuo za jedan primjer gdje su se sestre ili braća s tog područja zadnji put vidjeli ili čuli tih godina.
Ono tipa. Sa sela su, nepismeni, bilo ih desetak braće i sestara. Jedna sestra otišla za Ameriku 96-te, druga za Australiju i da se od tad nisu čuli.
Nadam se da je ovu zadesila slična sudbina.
Stvarno ovo pitam jer sam malo kontakta imao sa njima ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.