Vec sam napiso da ne racunam te centarsuteve jer pricam o nasoj igri. Svaka mu cast za to al to mi nije vrijedno da citavu utakmicu usporava igru. Ako cemo iskreno jedino dobro na utakmici sto smo napravili je Kovacicev gol. I koga ce bgt Kova razigravat kad su Osvaldo i Guarin staticni a oni su ti koji su uz njega morali kreirat nas napad, okrene se bekovima oni pokriveni, ako uspije koga proc pa da sam sebi napravi prostora i dobro je.Biscione je napisao/la:Oba poništena gola su nakon njegovih odličnih centaršuteva, a i u zadnjoj minuti je odlično proigrao Osvalda kojem je Sorentino majstorski odbranio. Dakle, sve što je valjalo na ovoj utakmici od Inter je krenulo od Guara i ako ćemo već pljuvat hajmo počet po redu a ne uvijek od ovog jadnog dežurnog krivca. Kova nije imao svoju noć, slabo je razigravao; Herna kada je ušao također ništa nije pokazao (kao što nas je navikao u zadnje vrijeme). Nek smo mi prodali Ricky-ja, šta će nama kreativni vežnjak kad ih imamo čak dvojicu (ako ne ubrajamo Guara tu).arminz je napisao/la:On je imo samo JEDNU upotrebljivu loptu i momak je dao gol.
Al ako ste vi zadovoljni sa ovakvom igrom Guarina blago nama, nek nam igra svaku utakmicu

@IlPrincipe
Vidic je odlican, proslu utakmicu mu sudija sviro nepostojeci penal i bezveze mu dao crveni. Jest sad zajebo i za nadat se da mu je ovo zadnji ovakav kiks, al covjek je zaustavio gotov sve napade sto su isli preko njega i izuzev ove greske igro za 10 u sve tri utakmice