Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Tužno. I dalje u ubjeđenju o nekakvom guranju ekipe koja će imati 100 bodova na kraju sezone, svojom zaslugom apsolutno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Eno sad. Guraju Juventus, tako što guraju Romu.

- AvantiSignora
- Kontakt:
Evo cist penal nije sudjen Cataniji 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Gervinho 
Pogba je napisao/la:Tužno. I dalje u ubjeđenju o nekakvom guranju ekipe koja će imati 100 bodova na kraju sezone, svojom zaslugom apsolutno.
Ma osvojio bi Juve titulu i bez onih dobijenih bodova sa sudijskim greškama u vlastitu korist. Ali čemu igrati ligu u kojoj Juve određuje pravila, zato i imate 100 bodova u ligi a u europi ispadate od poluekipa poput Galate i Benfice. U revanšu protiv Benfice vašim igračima čudno kad im sudija opravdano poništi gol zbog ofsajda
- Contentissimo
- Kontakt:
Alen1987 je napisao/la:Pogba je napisao/la:Tužno. I dalje u ubjeđenju o nekakvom guranju ekipe koja će imati 100 bodova na kraju sezone, svojom zaslugom apsolutno.
Ma osvojio bi Juve titulu i bez onih dobijenih bodova sa sudijskim greškama u vlastitu korist. Ali čemu igrati ligu u kojoj Juve određuje pravila, zato i imate 100 bodova u ligi a u europi ispadate od poluekipa poput Galate i Benfice. U revanšu protiv Benfice vašim igračima čudno kad im sudija opravdano poništi gol zbog ofsajdaNastade ibret na terenu i tribinama, čuj da svira ofsajd cccc bezobrazluk.
hvala na cestitkama
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Jbg-a, kada ne budeš kao i Admir, zaslijepljen mržnjom i paranojom možda možemo i koju prozboriti.
Do tada.
Usput, čestitke i Romi na odličnoj sezoni, natjerali su Juve da bude najbolji u svojoj historiji što se tiče domaće lige.
Do tada.
Usput, čestitke i Romi na odličnoj sezoni, natjerali su Juve da bude najbolji u svojoj historiji što se tiče domaće lige.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Salutate la Capolista!

- L'Avvocato
- Kontakt:
StrahoteChinaglia je napisao/la:Gervinho
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- IlPrincipe
- Kontakt:
- AvantiSignora
- Kontakt:

Eto ako ima zaintresovani
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- _forzamilan_
- Kontakt:
Prije svega čestitke Juventinima na apsolutno zasluženoj tituli. Nijednog momenta nisam sumnjao gdje će titula jer je Conte trener i po i Juve ima najbolju ekipu. Nadam se da će 3. naslov zaredom natjerati prije svega upravu Milana na unapređenje tima.
Čestitke i Napolitancima na osvajanju kante. Kostur tima je dobar, treba tu još par kvalitetnih igrača da ekipa dobije jednu ozbiljniju dimenziju.
Večeras Derby della Madonnina. Nadam se pobjedi Milana ali realno jako teško će se to desiti. Čitam sastave i moram reći po kvalitetu jedan od najgorih derbija koje sam u životu gledao. Gledam sliku Honde i Nagatoma gore i plače mi se.
Večeras se nadam da će Zanetti jedan veliki gospodin i idol za mlade fudbalere dobiti ispraćaj kakva ovakva legenda i veličina zaslužuje. Ja sam nedavno pitao je li ovo zadnja sezona za Inter odgovorili ste mi da nije?? Kako god veliki naklon najboljem igraču Intera uz Ronalda kojeg sam gledao. Neće Inter možda više nikada imati ovakvog igrača.
Čestitke i Napolitancima na osvajanju kante. Kostur tima je dobar, treba tu još par kvalitetnih igrača da ekipa dobije jednu ozbiljniju dimenziju.
Večeras Derby della Madonnina. Nadam se pobjedi Milana ali realno jako teško će se to desiti. Čitam sastave i moram reći po kvalitetu jedan od najgorih derbija koje sam u životu gledao. Gledam sliku Honde i Nagatoma gore i plače mi se.
Večeras se nadam da će Zanetti jedan veliki gospodin i idol za mlade fudbalere dobiti ispraćaj kakva ovakva legenda i veličina zaslužuje. Ja sam nedavno pitao je li ovo zadnja sezona za Inter odgovorili ste mi da nije?? Kako god veliki naklon najboljem igraču Intera uz Ronalda kojeg sam gledao. Neće Inter možda više nikada imati ovakvog igrača.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Interista02
- Kontakt:
Za sve postoji prvi putInterista02 je napisao/la:
Čestitke Juventusu na tituli. Valjda iduća sezona neće biti ovako predvidljiva i dosadna...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Odgovorio sam ti ja da nije dok su u tijeku bila samo nagađanja (koja uostalom traju cijele sezone,jedan mjesec ovako jedan onako...) i nije bilo ništa službeno._forzamilan_ je napisao/la:Večeras se nadam da će Zanetti jedan veliki gospodin i idol za mlade fudbalere dobiti ispraćaj kakva ovakva legenda i veličina zaslužuje. Ja sam nedavno pitao je li ovo zadnja sezona za Inter odgovorili ste mi da nije?? Kako god veliki naklon najboljem igraču Intera uz Ronalda kojeg sam gledao. Neće Inter možda više nikada imati ovakvog igrača.
Žalosno je što večeras kreće s klupe,a Nagatomo i Jonathan su u prvoj.
Gleaj Meazze ! Gleaj atmosfere !

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Nekad dueli Maldini vs Zanetti, sad na tom dijelu terena bitke biju Constant i Jonathan. Sto bi rekla omladina, close enough. 
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- IlPrincipe
- Kontakt:
I ovdje Constant own-a JonathanaPuma je napisao/la:Nekad dueli Maldini vs Zanetti, sad na tom dijelu terena bitke biju Constant i Jonathan. Sto bi rekla omladina, close enough.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Mexes malo fizicki lici na Wandu. Mog'o bi ga Mauro yebat.
Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.