Ermedin Demirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Šteta što nema Hamulin mindset, Hoeness bi bio nokautiran u svlačionici.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- ArtVandelay
- Kontakt:
Stuttgart tanki naprijed. Fali preciznosti. Očekujem Demirovića da uđe i pokaže kako se to radi. Distinktno.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Ma sta ce trnokop, klupa max! Dobro da nije na tribinama zavrsio
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Kako mislis u svlacionici. U hotelu bi ga vec nabijo, ne bi se pojavio na Bernabeu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 21:53Šteta što nema Hamulin mindset, Hoeness bi bio nokautiran u svlačionici.
Ima li neko stream? RD live me izradi
Sramota da ga jos nije uveo
Gledaj sad kad uvede Tourea 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Zabi ga undav
Denizzzz abiii
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Ne. Raji je bilo krivo jer su Bony, Negredo, Balotelli, Nolito i sl. igrali prije njega. Ko se jos sjeca tih igrača i njihovih karijera. I dokazao je i u Cityju i kasnije da je klasa za sve navedene.Mogli je napisao/la: ↑17 sep 2024, 20:56Ovo isto ko kad su pljuvali Mancinia jer Aguero igra ispred Dzeke.Goalgetter je napisao/la: ↑17 sep 2024, 20:37Führich i Undav su ih vodili prosle sezone do LP i 2. mjesta u Bundesligi. Naravno da je mogao poceti, ali nije ovo toliko losa odluka, osim ako si navijac repke.Vidicemo, mislim da im svakako slijedi poraz kako god bilo.
![]()
Aguera nikad nije niko spomenuo jer je on svakako tada bio no.1 u Cityju.
Ljudi hladno ispred Dzeke birali raspalog Bonya i poslali Dzeku u RimKobayashi je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:34Ne. Raji je bilo krivo jer su Bony, Negredo, Balotelli, Nolito i sl. igrali prije njega. Ko se jos sjeca tih igrača i njihovih karijera. I dokazao je i u Cityju i kasnije da je klasa za sve navedene.Mogli je napisao/la: ↑17 sep 2024, 20:56Ovo isto ko kad su pljuvali Mancinia jer Aguero igra ispred Dzeke.Goalgetter je napisao/la: ↑17 sep 2024, 20:37Führich i Undav su ih vodili prosle sezone do LP i 2. mjesta u Bundesligi. Naravno da je mogao poceti, ali nije ovo toliko losa odluka, osim ako si navijac repke.Vidicemo, mislim da im svakako slijedi poraz kako god bilo.
![]()
Aguera nikad nije niko spomenuo jer je on svakako tada bio no.1 u Cityju.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav je bio na debiju? 

- ArtVandelay
- Kontakt:
Da je igrao od početka, izvukli bi minmalno bod!
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Ili bi se samopovrijedio, slomio ruku ili slicno.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑17 sep 2024, 21:53Šteta što nema Hamulin mindset, Hoeness bi bio nokautiran u svlačionici.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Od svih igrača nabrojanih, nijedan nije bio presudan da Džeko ode u Romu.DamirT je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:35Ljudi hladno ispred Dzeke birali raspalog Bonya i poslali Dzeku u RimKobayashi je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:34Ne. Raji je bilo krivo jer su Bony, Negredo, Balotelli, Nolito i sl. igrali prije njega. Ko se jos sjeca tih igrača i njihovih karijera. I dokazao je i u Cityju i kasnije da je klasa za sve navedene.
Aguera nikad nije niko spomenuo jer je on svakako tada bio no.1 u Cityju.![]()
![]()
![]()
Jeste Bony. Jer su birali ko ce ostati u Cityu, a koga ce poslati na posudbu izmedju njih dvojice.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 sep 2024, 07:26Od svih igrača nabrojanih, nijedan nije bio presudan da Džeko ode u Romu.DamirT je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:35Ljudi hladno ispred Dzeke birali raspalog Bonya i poslali Dzeku u RimKobayashi je napisao/la: ↑17 sep 2024, 22:34
Ne. Raji je bilo krivo jer su Bony, Negredo, Balotelli, Nolito i sl. igrali prije njega. Ko se jos sjeca tih igrača i njihovih karijera. I dokazao je i u Cityju i kasnije da je klasa za sve navedene.
Aguera nikad nije niko spomenuo jer je on svakako tada bio no.1 u Cityju.![]()
![]()
![]()
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Sumnjam da je Džeko i htio imati ulogu koju je imao Bony.DamirT je napisao/la: ↑18 sep 2024, 08:44Jeste Bony. Jer su birali ko ce ostati u Cityu, a koga ce poslati na posudbu izmedju njih dvojice.ArtemisFowl je napisao/la: ↑18 sep 2024, 07:26Od svih igrača nabrojanih, nijedan nije bio presudan da Džeko ode u Romu.
Oni su tad promovisali Iheanacha u seniore i doveli Sterlinga.
- JayCatwright
- Kontakt:
Aguero i Tevez ipak klase iznad, Džeko je tu samo mogao biti rezerva kao i u bilo kojem jačem klubu u tom trenutku. Zato i nije igrao u Atleticu, Juventusu i Bayernu poput jednog drugog napadača kojeg nećemo imenovati ovom prilikom.
Što se tiče Demirovića očekivano klupiran, po kvaliteti je četvrti napadač Stutgarta.
Što se tiče Demirovića očekivano klupiran, po kvaliteti je četvrti napadač Stutgarta.
Klase ali u kurcuJayCatwright je napisao/la: ↑18 sep 2024, 11:57Aguero i Tevez ipak klase iznad, Džeko je tu samo mogao biti rezerva kao i u bilo kojem jačem klubu u tom trenutku. Zato i nije igrao u Atleticu, Juventusu i Bayernu poput jednog drugog napadača kojeg nećemo imenovati ovom prilikom.
Dzeko ima vise asistencija u ligi petice nego Tevez golova i Aguera je presitgao po golovima
Demirovic 5 utakmica 5 golova vozdra
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.