Haris Medunjanin
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Haris Medunjanin
Meni je Medunjanin precjenjen igrac. Bradu je pustio da se prica o njemu... Inace ne bi igrao losim Turskim poluekipama da valja. Medjutim razumijem ja i selektore, mi vjerovatno i nemamo bolje od njega.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!
- sigurnoable
- Kontakt:
Kako precjenjen, jesi li gledao utakmicu ti uopste? Covjek kad je usao u drugom poluvremenu on i Pjanic uz pomoc Besica su resetali po sredini terena!amstaff je napisao/la:Meni je Medunjanin precjenjen igrac. Bradu je pustio da se prica o njemu... Inace ne bi igrao losim Turskim poluekipama da valja. Medjutim razumijem ja i selektore, mi vjerovatno i nemamo bolje od njega.
Mislim opcenito. Moze odigrati dobro, ali kvalitet mu je upitan. A to se vidi po timovima u kojim igra u zadnjih 5-6 godina.
- DonCorleone
- Kontakt:
Onda nam je Misimovic najlosiji igrac reprezentacije, a konkurencija su mu samo oni igraci bez kluba.amstaff je napisao/la:Mislim opcenito. Moze odigrati dobro, ali kvalitet mu je upitan. A to se vidi po timovima u kojim igra u zadnjih 5-6 godina.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Slazem se. Miske je trut, uzima mjesto nekome ko moze trcat.
Miske mozda jeste spor, i ne trci onoliko koliko moderni nogomet zahtijeva. Old school nogometas i igrac koji zna smiriti igru kada je to bitno. Protiv agilne i brze Nigerije njegovo prisustvo na terenu ce biti od velike važnosti. A o međusobnom poznavanju njega i Džeke na terenu ne treba puno pricati. Bilo kako bilo kozojebi će da nastradaju.amstaff je napisao/la:Slazem se. Miske je trut, uzima mjesto nekome ko moze trcat.
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.
Proguglao sam izjavu i originalni izvor je zaista ovaj dječiji blog.jasmin10 je napisao/la:nekoliko stranica je prenijelo ovu njegovu izjavu.biskitt je napisao/la:Gdje je to izjavio, za zmajevi blog.spotjasmin10 je napisao/la:kad se vec pravis pametan evo ti izjava medunjanina.
``Bradu nosim jer je imao i naš Poslanik Muhammed a.s.!`` rekao je naš reprezentativac Haris.

Jes' jes', dobili su izjavu Medunjanina po pitanju brade, k'o što su onomad imali "ekskluzivu" da je Hajrović već potpisao za Werder za tu i tu cijenu.

vidi se koju krizu identiteta imas, cim se moras prijateljima pravdati sto medunjanin nosi bradudubrovnik je napisao/la:E hebi ga sad, gledao sam nasu zadnju utakmicu u drustvu prijatelja Hrvata. Kad su vidjeli Medunjanina svi iskolacili oci u mene. Ja sam objasnjavao da je to styling da nema veze sa vjerom ali ... Necu vise o tom pisati i nije mi bila namjera. U vezi toga sam samo replicirao da meni ne izgleda lijepo taj modni dodatak i uvukao se u pricu. Mozda nije ni u redu to od mene komentirati ali puno nas je komentiralo i Susicevu trenerku pa sto. Nasa repka ima tendenciju da postane multinacionalna i ne treba nikom bosti oci kako sa Turskim zastavama tako ni drugom stvarima ... Ocito puno ljudi misli da to nije problem OK. Moje drustvo onaj Medunjaninov modni dodatak je asocirao na nesto. Ako sam pogrijesio izvinjavam se ako nisam to ne zelim u BIH repki. Jednostavno od mene. Ima nas razlicitih.AzRimiRzA je napisao/la:Kakvih bolan vjerskih dubrovnik, ti covjece nisi normalan.
Pogledaj mu slike koje postavlja na instagram, pogledaj mu zenu/curu. Ti si puk'o i to ono malo vise.

Pravdaju li se prijatelji Hrvati zbog Simunica, da li ih je stid?
Da li si se pravdao prijatljima sto James Harden ima bradu?
A to sto naprimjer Pirlo izgledao kao Isus to nikome nije bitno. Bitno je da Haris ima bradu ko vehabija.
A to sto naprimjer Pirlo izgledao kao Isus to nikome nije bitno. Bitno je da Haris ima bradu ko vehabija.
Upravo sam htio odgovorit, nasi i Hrvatski nogometasi su javne licnosti i kao takvi imaju malo skucenija prava sto se ponasanja tice kada su u dresu repke. Ovo se odnosi na sve igrace. Krizu identiteta nemam ali to i nije tema za pisati po forumu i dokazivati isto. Rodjen sam u Hrvatskoj a navijam za BIH a ako je to kriza identiteta nisam jedini, skoro nam je cijela repka takva. Ja se sa ustasama ne druzim i moja ekipa se sramila Simunicevih izljeva budalastina. Nisu svi Hrvati za takve stvari kao sto nisu ni svi Bosnjaci isti.amstaff je napisao/la:Pravdaju li se prijatelji Hrvati zbog Simunica, da li ih je stid?
Kakve islopleksirane Bosnje. To na dunjaluku nema!!!!
Bitno je sta misle o nama oni koji su nas klali, silovali i
Bitno je sta misle o nama oni koji su nas klali, silovali i
Allez
Cuj prijatelji ga gledali cudno sto Medunjanin ima bradu i ti im morao objasnjavati
Zasto bi ikog normalnog smetala necija brada, pa iz bilo kojih razloga je nosio, modnih ili vjerskih.
Znaci ako hoce nasa repka hoce biti multinacionalana najbolje da svi budu ateisti da niko nikog ne vrijeda,jer inace ako sutra Džeko prouci fatihu na terenu ili Miske se prekrsti to ce biti vrijedanje

Zasto bi ikog normalnog smetala necija brada, pa iz bilo kojih razloga je nosio, modnih ili vjerskih.
Znaci ako hoce nasa repka hoce biti multinacionalana najbolje da svi budu ateisti da niko nikog ne vrijeda,jer inace ako sutra Džeko prouci fatihu na terenu ili Miske se prekrsti to ce biti vrijedanje

čovjek nosi bradu jer je očito u nekom hipster fazonu, kakva vjera, šta vam je 

naprijed rejal
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
- Kontakt:
Po meni najgori igrac sinoc iz sredine terena. Glumio primadonu i ponasao se koda se sve vrti oko njega, izgubi loptu i koda se nista nije desilo, cak se ne udostoji potrcat prema tom igracu. Definitivno si za klupe a i tad da ne budes prva zamjena.
Ma prosjecan igrac iz prosjecnog Turskog kluba. Nije imao kvalitet za Holandsku ligu, a o Spanskoj da ne pricam. Puskom ga otjerali iz Izraela jer je neozbiljan. I takav dodje i glumi neku zvijezdu, uz to je odbio repku BiH i onda kad je vidio da u Holandiji ne moze ni kopacke cistit, nama je dosao pamet solit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Medunjanin je bio zrtva Susiceve taktike vjerovatno mu pape nije znao objasniti gdje ce i sta igrati a inace fino odigrao,tacna dodavanja nekoliko puta oduzeo loptu fino odigraorobijas_Ri je napisao/la:Po meni najgori igrac sinoc iz sredine terena. Glumio primadonu i ponasao se koda se sve vrti oko njega, izgubi loptu i koda se nista nije desilo, cak se ne udostoji potrcat prema tom igracu. Definitivno si za klupe a i tad da ne budes prva zamjena.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Bio žrtva taktike ili ne, činjenica je da je nevjerovatno spor igrač i da ne zaslužuje igrati u prvoj postavi.
-
- Kontakt:
Ma on je bar znao sta igra, Misimovic je luto ja neam pojma sta je htio sa Misimovicem ako je Pjanic bio iza Dzeke, Misimovic je kao trebao malo lijevo malo u sredinu totalno glupo njemu to dat jer fizicki ne moze to odradit. Medunjanin je trebao igrati ulogu Pjanica iz meca Argentine, ali za razliku od Pjanica nije defanzivno radio ni blizu, nije cak ni pokusao hajd sto ne znas al ni pokusat nekog zaganjat. On je samo preuzimao loptu od odbrane i konjskim galopom prosljedjivao lijevo desno.esprit24 je napisao/la:Medunjanin je bio zrtva Susiceve taktike vjerovatno mu pape nije znao objasniti gdje ce i sta igrati a inace fino odigrao,tacna dodavanja nekoliko puta oduzeo loptu fino odigraorobijas_Ri je napisao/la:Po meni najgori igrac sinoc iz sredine terena. Glumio primadonu i ponasao se koda se sve vrti oko njega, izgubi loptu i koda se nista nije desilo, cak se ne udostoji potrcat prema tom igracu. Definitivno si za klupe a i tad da ne budes prva zamjena.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/medunjan ... uci/134216
E moj Harise zvani "kako da ne" i "kako se zove"

E moj Harise zvani "kako da ne" i "kako se zove"

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.