Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Fedja Dudic molim. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pff, još niko nije spomenuo Spahića kao trenera, pa stvarno neozbiljno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Spaha ce biti pomocni Barbi. Barba selektor a Spaha i ogi pomocni.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Probisvjet
- Kontakt:
I ja mislim da bi bili. Samo da nam u grupi bude, San Marino, Luxemburg, Andora i Stupcanica iz Olova.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Budimo ljudi realni, jedan sam od najvećih "pljuvača" premijer lige, ali ja bi pružio Osimu priliku i da vidimo dokle on može.
Evo ovo je već drugi put da javno prizivam Amara, ali naravno kad bi poceo neku zahebanciju i nastavio pozive domacim igracima prvi cu ga napasti.
Kako god, Amar je uspio neke odrone pretvoriti u igrace koji su korisni poput Sadikovica , Alispahica, Mujezinovica itd.
Ovo je zadnji put da ga prizivam i misljenja sam da bi se moglo sa njim pokusati.
Evo ovo je već drugi put da javno prizivam Amara, ali naravno kad bi poceo neku zahebanciju i nastavio pozive domacim igracima prvi cu ga napasti.
Kako god, Amar je uspio neke odrone pretvoriti u igrace koji su korisni poput Sadikovica , Alispahica, Mujezinovica itd.
Ovo je zadnji put da ga prizivam i misljenja sam da bi se moglo sa njim pokusati.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Probisvjet je napisao/la: ↑14 nov 2020, 18:08I ja mislim da bi bili. Samo da nam u grupi bude, San Marino, Luxemburg, Andora i Stupcanica iz Olova.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
- Kontakt:
Osim naravno. Svaka cast @DuljevinoHaraldo jedan si od rijetkih navijaca Sarajeva da ne pljuje po njemu a samo zato jer je Zeljin. A ne vide kakve poluigrace trenira godinama i opet s njima izvlaci rezultate.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la: ↑14 nov 2020, 19:19Osim naravno. Svaka cast @DuljevinoHaraldo jedan si od rijetkih navijaca Sarajeva da ne pljuje po njemu a samo zato jer je Zeljin. A ne vide kakve poluigrace trenira godinama i opet s njima izvlaci rezultate.

Druže nisam hordaš a ne simpatišem ni Želju.
⚜️~⚜️~⚜️
- feniksptica
- Kontakt:
Covjek je rekao da nasi igraci nemaju predispozicije da uspiju u Evropi i budu dobri igraci ? Sto je najgore u pravu je. Bas nam jedan takav pesimista treba.
To ce ic na nacin da ce se odigrat mozda 2-3 dobre tekme na pocetku i posle opet po starom.
To ce ic na nacin da ce se odigrat mozda 2-3 dobre tekme na pocetku i posle opet po starom.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma realno Osim od odskace od ostalih iz domace lige nase.
Ima neko ime preko cace. Ima stav. I realno sve govori. I zna sta treba nasem fudbalu.
I vjerujte kad bi bilo pozivanjr igraca ili nesto Amar bi iskremo rekao sto ovo sto ono i zasto smo igrali tako i tako. Za razliku od ovih koji nikad nisu nam objasmjavali javno situaciju osim o atmosferi.
Mislim da se savez boji staviti Amara jer civjek nije pijun niciji i ne odgovara nikome. Ima autoritet.
Covjek bi imao muda izbaciti Viscu kada ne ide ili nekog desetog i to sam uvjeren i objasnio bi sve zasto je to radio.
Plus Osim je veliki patriota i radio bi 100% za repku i sa dragoscu.
Samo sto bi nas zezalo puno ljudi ga bas ne voli radi tog rivaliteta prema Zelji. I najmanji kiks bi bio na vecim kritikama od mavijaca i vjerovatno prozivli nekih.
Kada bi zeznuo jednu tekmu kod nas u Zenici sam siguran da bi skandiranje bilo upoceno njemu i dobio bi psovki raznih sto takav covjek ne zasluzuje.
Da je Sergeja pod jedan, ali vec godinama ga prizivamo i nista od toga.
Ima neko ime preko cace. Ima stav. I realno sve govori. I zna sta treba nasem fudbalu.
I vjerujte kad bi bilo pozivanjr igraca ili nesto Amar bi iskremo rekao sto ovo sto ono i zasto smo igrali tako i tako. Za razliku od ovih koji nikad nisu nam objasmjavali javno situaciju osim o atmosferi.
Mislim da se savez boji staviti Amara jer civjek nije pijun niciji i ne odgovara nikome. Ima autoritet.
Covjek bi imao muda izbaciti Viscu kada ne ide ili nekog desetog i to sam uvjeren i objasnio bi sve zasto je to radio.
Samo sto bi nas zezalo puno ljudi ga bas ne voli radi tog rivaliteta prema Zelji. I najmanji kiks bi bio na vecim kritikama od mavijaca i vjerovatno prozivli nekih.
Kada bi zeznuo jednu tekmu kod nas u Zenici sam siguran da bi skandiranje bilo upoceno njemu i dobio bi psovki raznih sto takav covjek ne zasluzuje.
BašČelik!
Po čemu je to osim trenutno najbolji trener lige?
Suvišno je govoriti o "autoritetu", ukoliko je autoritet opsovati što glasnije - onda definitivno.
Pa on je smiješan, pa pogledajte njegove press - konferencije, ono je cirkus. Zar onakav klovn treba da vodi reprezentaciju?
I to je najsmiješnije u cijeloj ovoj priči, isti ljudi koji su pljuvali igranje igrača iz bh premijer lige, sada traže i trenera iz te odron lige.
Sergeju svaka čast, ljudina je, ali besmisleno je da nam pokeraš bude selektor.
Suvišno je govoriti o "autoritetu", ukoliko je autoritet opsovati što glasnije - onda definitivno.
Pa on je smiješan, pa pogledajte njegove press - konferencije, ono je cirkus. Zar onakav klovn treba da vodi reprezentaciju?
I to je najsmiješnije u cijeloj ovoj priči, isti ljudi koji su pljuvali igranje igrača iz bh premijer lige, sada traže i trenera iz te odron lige.
Sergeju svaka čast, ljudina je, ali besmisleno je da nam pokeraš bude selektor.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Aha, mislio sam da jesi

I ja bi volio osima, jer covjek cesto kaze kao sto jeste i zna u toku promjeniti taktiku itd, ne vazda na bolje al vecinom. Evo ja ko pitar kazem samo ne Musemic, to bi bilo udri nabi pa sta budi i psovanje majke
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Da selektor BiH ne želi da vraća Ibrahimovića u reprezentaciju koji nadimak iz životinjskog carstva bi dobio svaki put kad Berg promaši priliku? Tekst švedskog novinara:
Izborniku Andersonu stolica se ne trese, jer je u Rusiji skupio dovoljno kredita za narednih pet godina, ali ostaje dojam kako sada svi zajedno moraju pokazati da ulazak među osam na svijetu nije bila slučajnost i da Švedska i dalje može i zna igrati dobar nogomet. Već godinama forsiramo taj čvrsti, ali pasivni defenzivni nogomet. Da, to je nešto što je oduvijek davalo prepoznatljivost skandinavskim ekipama, pa tako i Švedskoj, no vrijeme je da napokon iskočimo iz te ljušture. Dvoboj s Hrvatskom je pokazao koliko moćni i kombinatorni možemo biti kada se opustimo i napadnemo. Rizik se isplati. U svemu tome treba pronaći balans, ali ako itko to može, to je Janne Anderson, jedan od najtalentiranijih stratega koje smo ikada imali.
Nećemo si lagati, atmosfera u svlačionici je pomalo depresivna, ali svejedno se osjeti timski duh koji prije nismo imali. Kada je Zlatan igrao, očekivao je puno, kako od sebe tako i od drugih, pa je često znalo doći do iskrenja, a atmosfera pasti od euforije do depresije u nepunih 90 minuta. Sve je bilo kako on kaže. Zlatan Ibrahimović na jednoj strani, a svi ostali na drugoj, pasalo im to ili ne. Danas je drugačije, danas su svi kao jedan, i u pobjedi i u porazu. Što je bolje, teško je reći. Nacija je do dana današnjeg ostala potpuno podijeljena po pitanju Zlatanovog povratka u nacionalni dres. I dok ga polovica više nikad ne želi vidjeti ni blizu reprezentacije, ostatak bi ga doveo odmah i dao mu slobodu kakvu god poželi. Bez obzira na to što mu je već 39 godina, Zlatan je i dalje najbolji švedski igrač i to dovoljno govori. I dalje je glavna vijest u državi, pune su ga naslovnice. On je šoumen kakvog možeš voljeti ili ne, ali ne možeš biti imun.
Nedavno je na svom Instagramu postavio sliku sebe u dresu Švedske. Izazvao je pravu uzbunu. Kada su ga poslije pitali zašto je to napravio, rekao je da je htio iziritirati ljude. Eto, to je Zlatan. Zašto to radi? To je dobro pitanje. Vjerojatno još nije prebolio reprezentaciju i želi se vratiti, ali ne želi to napraviti sam, nego želi da ga se moli da se vrati. Po tome je pravi Balkanac, vi ćete to bolje znati od mene. 2016. godine, kada je Janne Anderson preuzeo ovu reprezentaciju, Zlatan je objavio kako su njegovi dani u reprezentaciji stvar prošlosti, kako želi otvoriti put mlađim igračima i koncentrirati se na klupski nogomet i obitelj. Izbornik Anderson jedan je od onih ljudi koji nikog neće moliti ni nagovarati. Pitao ga je želi li igrati i kada mu je ovaj rekao da je gotovo, on je to prihvatio i krenuo dalje.
Zlatana je to valjda pogodilo. Očekivao je da ga se nagovara, a do dana današnjeg Anderson ga nije ni nazvao, a u više navrata je poručio kako je Zlatan za njega gotova priča. Nažalost, za Ibrahimovića reprezentacija nije gotova priča. I dalje mu je stalno u glavi. Da nije, ne bi je stalno spominjao, komentirao igrače i igru preko medija.
To vec nije problem Osima kao trenera, vec kompleksaša koji iz nekog razloga mrze Želju i Osima, koji ne mogu u svojim glavama da razdvoje klupski fudbal od reprezentacije.mrAdislic je napisao/la: ↑14 nov 2020, 19:24Ma realno Osim od odskace od ostalih iz domace lige nase.
Ali ne razumijem, da sad izađe Bajević (objektivno bolje trener i od Husrefa i Osima) i kaže mi smo odron reprezentacija, idemo igrati pa šta bude, da li bi to nama nešto promijenilo? Čak bi ga i pljuvali, a to se kod Osima uzima za osobinu.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Amater sa Neretve je pokazao kakav je trener. Njega ne treba porediti ni s kim nego g.ovnjivom motkom otjerati od reprezentacije.
A šta mu tačno zamjeraš? Koga bi ti ubacio umjesto Višće protiv Sjeverne Irske?Bundesliga je napisao/la: ↑14 nov 2020, 19:41Amater sa Neretve je pokazao kakav je trener. Njega ne treba porediti ni s kim nego g.ovnjivom motkom otjerati od reprezentacije.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Pa bolje i to nego ovo sto sad govori ovaj, mozda bi onda makar znao sta treba promjeniti. A plus inetreba nam to govoriti, to valjda sami vidimo. To treba recinekom umisljenom igracu, koji mozda gladi muda na terenu. Covjek je jednostavno bez vizije i nazalost bez neke motivacije i glasni zila, ja ga nista ne kontam kad prica. Nea nikakve taktike -podmladiti repku ili ne hmm nemam pijma, igrati na krila, bunker pa kontru ili vec sta hmm ni to. Covjek bez rukopisa, igra mu se zasnica na hajde pa sta bude. Nisam mislio da moze gore id zutokljunca al tesko tesko ce ko nadmasiti Bajevica kojeg je vrijeme pregazilo.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Napisao sam 10 puta do sad opsezno sta mu sve zamjeram i sta je pogresno radio. Ne da mi se ponovo. Ovo sta se sad radi od reprezentacije je najjadnije ikad.