Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Kazem ja, nevjerovatno da nase ekipe nikad ne potrefi sreca!
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- Doktorinho
- Kontakt:
e cuj shkupi-shamrock vs ballkani-klaksvik, po kojim mrvama hodaju ovi nasi klubovi pa ne dobijaju ove parove da mi je znati
- Shategabri
- Kontakt:
Moze se dobiti Slovan u 2 utakmice. ne znam sta odmah se place.
Slovan se može dobiti, al što oni kad si mogao dobit neki Linfield,Shamrock,Shkupi sta vec ne..
Kurate srecey grob te ****
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa normalno da se može proći ali svaki potencijalni protivnik je lakši od ovog
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nije ovdje bilo strasnih ekipa, al Slovan je dva koplja iznad Shamrocka, Dudelanga, Linfielda, ajde od Helsinkija nije toliko, ne moras uvijek nezer bit u tom je problem, jos opet prva kuci. Znaci i protiv Sheriffa, Tobola i potencijalno Slovana igras za prolaz u gostima, kad je korona bila zapadnu te Olimpija i Apoel u gostima na jednu, stvar je u tome da nas vec 5 godina opasan nezerluk u zdrjebu prati.
Opet ne treba se zalit, al ovaj zdrjeb bolje i ne pratit, da nisam znao ko je sve mogo zapast, ne bi smatro teskim zdrjebom Slovan, ovako...
Zadnja izmjena: Cesc44, dana/u 02 avg 2022, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Znači totalno očekivano, više ne vjerujem ni da se slučajno dešava
- kontrasviju
- Kontakt:
Znači već je krenulo ono standardno. X ekipa je prolazna, nisu oni nešto, imamo šansu 

1921
- Shategabri
- Kontakt:
Mi dvaput Celtica, tako daCesc44 je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:19Ma nije ovdje bilo strasnih ekipa, al Slovan je dva koplja iznad Shamrocka, Dudelanga, Linfielda, ajde od Helsinkija nije toliko, ne moras uvijek nezer bit u tom je problem, jos opet prva kuci. Znaci i protiv Sheriffa, Tobola i potencijalno Slovana igras za prolaz u gostima, kad je korona bila zapadnu te Olimpija i Apoel u gostima na jednu, stvar je u tome da nas vec 5 godina opasan nezerluk u zdrjebu prati.
Opet ne treba se zalit, al ovaj zdrjeb bolje i ne pratit, da nisam znao ko je sve mogo zapast, ne bi smatro teskim zdrjebom Slovan, ovako...

Koševo Zapad
Kad skontam da će minimalno dvije ekipe igrati neku grupnu fazu u ovom Shamrock-Shkupi vs Balkani-Klaksvik okršaju dođe mi muka. Kakvi će sve amateri igrat grupu, a mi nikad nismo.
- Shategabri
- Kontakt:
Mi smo PLBiH, zadnji na braniku against modern football
Onog momenta kad se neki klub plasira u grupnu fazu, čarolija prestaje

Onog momenta kad se neki klub plasira u grupnu fazu, čarolija prestaje

Koševo Zapad
Treba ispasti od Tobola , lakše će svima biti.Kurata sreca za predatavnike koji hoce da igraju fudbal 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
I kazu kako nikad nismo imali ekipu u grupnoj fazi...Slicna situacija i sa nama kad smo Celtic izvukli.Kad god nam je najpotrebnije Uefa nam ga sukne sa najtezim mogucim
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Bgm vise nezz sta bi reko,eo sto kolektivno(klubovi) nismo nesto,al sto nas ovi izjebase to je strasno.
Nama Sheriff, Tirana, Tobol, Slovan, a tipa Shkupiju Hibernians, Dinamo (ispali bi od bilo koga u 2. pretkolu) i onda Shamrock, ako dobiju Shamrock imaju sigurno konferencijsku, a ako ispadnu dobijaju Klaksvik il Balkani. Smiješno koliko te sreća može zaobić odnosno koliko te sreća može pratit.
Normalno, evo sad ce opet drugu godinu zaredom uvi divljaci Linfield, btj 1 kolo LP igrali sa TNS-om jedva ih prosli, u drugom ih Bodo ubio 8:0, sad kad izgube od Zuricha idu na RFS ili Hibernians. Ovdje ce doci, kako moze Linfield, a ne mogu nasi...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 avg 2022, 14:29I kazu kako nikad nismo imali ekipu u grupnoj fazi...Slicna situacija i sa nama kad smo Celtic izvukli.Kad god nam je najpotrebnije Uefa nam ga sukne sa najtezim mogucim
UEFA Mafia.
Jedini razlog sto od nas nema nista sto mi od normalni timova pravimo Real i u napred skidamo gace.