Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Evil Genius » 26 mar 2010, 11:53

jesul' to neke nove vijesti :? jer ja kako sam procito na raznim portalima on se zapravo nasalio s novinarima na tu temu, ono kao nece igrat pa je nekad kasnije reko da ce ipak igrat, da je spreman i tako to (nije mu prvi put da to uradi) :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 mar 2010, 12:11

miky_hz je napisao/la:Roma-Juve 1-3 Diego x2,Melo - De Rosi za Romu ,Juventus i Inter ko zemlja ostavit ce sve iza sebe 10 bodova najmanje...
Koja prognoza na početku prvenstva
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 26 mar 2010, 23:19

Preporucujem da se na Chievo odigra X ovaj vikend. 8-) Bolje je odmah sutra, jer kvota moze pasti do nedjelje.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 mar 2010, 02:23

Dosao je i taj dan,dan kad se sastaju dva trenutno najbolja tima serie A.....dan kad ce se odlucit dal ce se titula posle 10 godina ponovo vratit u Rim...pred prepunim Olimpicom sastaju se Roma:Inter...!!!!
Pozvani igraci,za Romu:
3 MARCO ANDREOLLI
4 JUAN SILVEIRA DOS SANTOS
5 PHILIPPE MEXES
7 DAVID MARCELO CORTES PIZARRO
9 MIRKO VUCINIC
10 FRANCESCO TOTTI
11 RODRIGO FERRANTE TADDEI
13 MARCO MOTTA
14 RICARDO FATY
16 DANIELE DE ROSSI
17 JOHN ARNE RIISE
19 JULIO CESAR BAPTISTA
20 SIMONE PERROTTA
22 MAX TONETTO
24 ALESSIO CERCI
27 JULIO SERGIO BERTAGNOLI
29 NICOLAS BURDISSO
30 LUCA TONI
32 DONIEBER ALEXANDER MARANGON (DONI)
33 MATTEO BRIGHI
77 MARCO CASSETTI
94 JEREMY MENEZ

Pobijeda i samo pobijeda dolazi u obzir,nadam se da nece Ranijeri kao protiv "doma staraca"igrati na nerijesen rezultat...Od prve momenta treba nametnuti jak ritam i pokazati "misevima" iz milana da nemaju sta da traze na Olimpicu...!!!!

FORZA ROMA,GRANDE ROMA!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 27 mar 2010, 02:26

Nadam se da će ovo Roma uzeti, ipak su mi draži od Intera , ali i Milana. Možda mi je i Milan malo drag, ali eto, ipak mi Mexes igra u Romi, tako da volim Vučicu. Ova rečenica je prosto nevjerovatna jer sam preumoran, no nema veze.

Ovo moraju dobiti, nema isprike.

Totti , nekad meni najdraži igrač. :mrgreen:

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 08:15

toliko toga bi htio napisat i toliko stvari mi prolazi kroz glavu da jednostavno ne mogu da se izrazim, najlakse bi bilo da mogu copy/paste-ovat misli iz glave na forum . . .
nazovite me nenormalnim al' ne pamtim kad sam zadnji put bio ovako nervozan . . . cijelo jutro (budan sam od 6 i 10) govorim sebi kako ovu utakmicu ne treba smatrat 'utakmicom sezone', kako nerijeseno nije los rezultat (o porazu necu ni da razmisljam - ne smijem), kako imamo jos 7 utakmica do kraja (nakon intera) i da se sve moze promijenit, citam razne vijesti, formacije, predvidjanja, misljenja, klipove - sjebo sam limit na zadnju utakmicu protiv bolonje, a danas ga sjebajem jos vise na gore nabrojane stvari . . . i dok pishem ovo doso sam do jednog zakljucka - pisham se na sve sto sam napiso gore, veceras idemo na pobjedu, nista drugo me ne zanima, ako dobijemo pokazali smo da mozemo se nosit sa najjacima uprkos finansijskoj inferiornosti i jos pun K nedostataka, ako izgubimo (scudetto) **** ga - vjerovatno ga nismo ni zasluzili :!:

UNICO GRANDE AMORE
slika
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 08:41

Sve se može kad se hoče ;)

Sretno Romi al, da Bog da...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 mar 2010, 10:26

italijanska liga je namjestena...to se vidi svake sezone...mafija vodi ligu..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 27 mar 2010, 12:38

Jos samo nekih 5h:30-tak minuta do velikog derbija...FORZA ROMA,GRANDE ROMA....
Roma mora dobit iz dva razloga:

1)Naravno radi skudeta i pobijede nad velikim rivalom Interom!!!

2)Imam jarane koji navija za Inter,tako ako Inter pobijedi ima da me 3-4 dana samo zezaju kako je Inter bolji bla bla bla.....i postvaljaju ona gloopa pitanja...hej jesil gledao tekmu Roma Inte,koji je bio rezultat?....ko je ono dao golove za romu?...a mi zaboravio Inter pobijedio....Tako bolje da ja njih zezam nego oni mene :D ehhehe!!!!

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 27 mar 2010, 13:05

Večeras uz Romu :lol:

Jedva čekam utakmicu ... nadam se da me neće razočarati k'o Juventus :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 13:09

odlucio sam da ne gledam utakmicu veceras, nesto kontam bolje mi je izac s djevojkom i drustvom, napit se i doc kuci pogledat rezultat . . . ako dobijemo provest cijelu noc gledajuci klipove, citajuci vijesti nakon tekme a ako (ne daj boze) izgubimo, makar nisam gledo i barem malo ce mi lakse bit :D dobar plan, a ?

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 27 mar 2010, 13:17

Evil Genius je napisao/la: dobar plan, a ?
NE pravi navijac nikad nebi tako uradio :P gledaj veceras potpo svoga kluba :D

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 14:24

ako ti je Roma zaista u srcu ostat ces kuci i gledat.. makar igrali i protiv Livorna ostat ces gledati.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 14:26

Evil Genius je napisao/la:odlucio sam da ne gledam utakmicu veceras, nesto kontam bolje mi je izac s djevojkom i drustvom, napit se i doc kuci pogledat rezultat . . . ako dobijemo provest cijelu noc gledajuci klipove, citajuci vijesti nakon tekme a ako (ne daj boze) izgubimo, makar nisam gledo i barem malo ce mi lakse bit :D dobar plan, a ?
Koliko god da voliš neki klub bolje ti je ovo ;) Vjeruj mi, ja ne marim za tekme kad sam sa djevojkom ili kad me društvo zove, iako kad je društvo onda se i tekma zajedno može pogledat, al sa djevojkom zaboravim na sve probleme, na sve...uživaš, ;)

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 14:33

engleska, tajkuni, rusi, moneyship.. ehh :lol:

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 14:40

GunnerS je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:odlucio sam da ne gledam utakmicu veceras, nesto kontam bolje mi je izac s djevojkom i drustvom, napit se i doc kuci pogledat rezultat . . . ako dobijemo provest cijelu noc gledajuci klipove, citajuci vijesti nakon tekme a ako (ne daj boze) izgubimo, makar nisam gledo i barem malo ce mi lakse bit :D dobar plan, a ?
Koliko god da voliš neki klub bolje ti je ovo ;) Vjeruj mi, ja ne marim za tekme kad sam sa djevojkom ili kad me društvo zove, iako kad je društvo onda se i tekma zajedno može pogledat, al sa djevojkom zaboravim na sve probleme, na sve...uživaš, ;)

ajd ba sta vam je kakve trebe :D ja sam ostavljo trebe radi juventusa zivota mi :lol: cim smo u losoj formi...peh si i vozdra ...imaju svjedoci :lol:

JUVE..... pa sve ostalo u zivotu ;) .....a pogotovo zbog trebe da fulim tekmu..ma nema tog..majku bi ostavio :lol:

Btw. skonto sam neku "juventinu" :D ..ono nalozio je ja,vidjela sta mi juve znaci,pomirila se da je na drugom mjestu :D i prihvatila juventus,stalno pita za juve :D ....ljudi ne mogu da vjeruju kolko volim juventus........

VOLIM TE KO BOGA ZIVOTA MI MOGA

e moji rimljani....da se ne uvrijedite al bgm kad vidm kolko vam znaci ova tekma....hmmm ;) :D ....

Forza roma veceras ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 27 mar 2010, 14:44

Heh, koje ti imaš koristi od Juventusa ili ja od Arsenala, osim užitka sedmicu dana.. A od djevojke imaš višestruko i da ne kažem životno zadovoljstvo... ;)

Ne znam, al kod mene nije tako, navijam za Arsenal al nikad ga nebi stavio ni ispred djevojke a kamol' familije... Pa čak ni Sarajevo...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 27 mar 2010, 14:49

volim i ja zene malo je rec... :D al sve to prodje tako da....bice treba ne sekiram se oko tog,to su normalne stvari..al kad nema trofeja to je problem :lol: ....PRVA LJUBAVI..NAJVECA RADOSTI..to je juventus meni ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 27 mar 2010, 14:53

auuu ljudi nisam znao da cu izazvat lavinu postova s ovim :D to da sumnjate (juventini) u moju ljubav prema klubu smatram pomalo i uvredom jer sto ovaj gore rece cure sam znao ostavljat zbog rome a i ova sadasnja (kad vec pricamo o tome) je svjesna toga i sa mnom cak utakmice gleda i redovno se raspituje (iako zive veze nema o fudbalu) za romu :D medjutim, ovu vecerasnju planiram (znaci nije jos odluceno) propustit cisto zbog nervoze koja me dere cijeli dan jer cinjenica je da nama (romanistima) ovaj mec neopisivo puno znaci i jednostavno bi najradije sad zaspo i probudio se nekad veceras oko 23:00 a ono roma dobila. . .

Dobbiamo per forza vincere stasera.

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 27 mar 2010, 14:56

naravno da ne sumnjamo, ali ako bi otisao onda bi vec poceli sumnjati u vjernost.. ok, nekad propustiti tekmu koja je nebitna, ali ova sada kada se za Scudetto borite.. nikako!

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.