Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ta se jos nije rodila, a sumnjam da ce se ikada roditi zbog koje bi propustio jednu ovakvu utakmicu
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
Formazione Ufficiali:
ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Juan, Burdisso, Riise; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez; Vucinic, Toni.
A disposizione: Doni, Totti, Mexes, Baptista, Motta, Cerci, Taddei.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto’o, Milito.
A disposizione: Toldo, Materazzi, Cordoba, Stankovic, Mariga, Quaresma, Pandev.
koliko god mi se svidjala ta ideja oko otvaranje teme poprilicno sam skeptik jer ako se ne varam vec je bila tema i 'prebacena' je ovdje, ne vidim razlog zasto se ne bi isto ponovilo (nazalost) .
ROMA (4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Juan, Burdisso, Riise; Perrotta, Pizarro, De Rossi; Menez; Vucinic, Toni.
INTER (4-3-1-2): Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Chivu; Zanetti, Cambiasso, Thiago Motta; Sneijder; Eto’o, Milito.
koliko god mi se svidjala ta ideja oko otvaranje teme poprilicno sam skeptik jer ako se ne varam vec je bila tema i 'prebacena' je ovdje, ne vidim razlog zasto se ne bi isto ponovilo (nazalost) .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- sarajlija89
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:Ta se jos nije rodila, a sumnjam da ce se ikada roditi zbog koje bi propustio jednu ovakvu utakmicu
@Genije
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sve je dobro, al se ovog momka bojim da ne kiksa. Ja bi Mexesa stavioEvil Genius je napisao/la:Formazione Ufficiali:
nema potpisa
Ja sam od nerevoze i ne izvijesnosti,ponovo instalirao PES da odigram jednu probnu tekmu Roma:Inter
Pobijedili smo 1:0 gol je dao vijerovali ili ne Menez...Eto se povrijedio u u 34 minuti i napustio tekmu....Vucinic je dobio crveni u 85 minuti...
hehehe...
Neka bude ovako i bice dobro hehehe
------------------------------
Pobijedili smo 1:0 gol je dao vijerovali ili ne Menez...Eto se povrijedio u u 34 minuti i napustio tekmu....Vucinic je dobio crveni u 85 minuti...
Neka bude ovako i bice dobro hehehe
------------------------------
ma otvorite temu.. eto Marsej prezivljava, a ima samo 2 navijaca.. i Milan ima 3 aktivna ( Ado, toni_mortale i leonardo ).. Juve tema ima 4 aktivna, mada Adinjo i JuveSissoko znaju napraviti duze pauze.. ali tu smo sarajlija i ja da nadoknadimo sve 
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
- L'Avvocato
- Kontakt:
Olimpico pun do zadnjeg mjesta 
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Evil Genius
- Kontakt:
uff koja atmosfera jbt
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
jaka vam klupa jbt.Evil Genius je napisao/la:Formazione Ufficiali:
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Dobro je za pocetak drzimo se....drzimo tekmu.......Vucinic trazi podrsku publikeeeeeeeeeeeeeeeeee
ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
---------------------
ROMAAAAAAAAAAAAAAAAAA
---------------------
- Evil Genius
- Kontakt:
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DE ROSSI...ssamo tako,idemo po jos jedan...samo hrabro,pokazite ovim pacerima iz MIlana ko je bolji
heheheh
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kakav kiks Cesara ahahahaahahah i kad mi neko kaze da je on bolji od Buffona
Bravo vučice samo tako derite ova ****
★★★
trenutno je za klasu bolji realnooL'Avvocato je napisao/la:Kakav kiks Cesara ahahahaahahah i kad mi neko kaze da je on bolji od Buffona![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- L'Avvocato
- Kontakt:
to je uvreda za najboljeg golmana svijetabuja je napisao/la:
trenutno je za klasu bolji realnoo
ako tako mislis de mi reci jedan valjan argument
★★★
L'Avvocato je napisao/la:to je uvreda za najboljeg golmana svijetabuja je napisao/la:
trenutno je za klasu bolji realnoo
ako tako mislis de mi reci jedan valjan argument
prosle su Buffonove godine vjeruj mi ;Cesar je trenutno bolji
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- sarajlija89
- Kontakt:
ma dobar je cezar nema sta tu..i za mene je nabolji golman na svijetu trenutno..tj ove dvije sezone...iz razloga sto je gigi bio povrijedjen cesto...nema se sta tu diskutovat buffon je najbolji golman svih vremena tako da....
al ove dvije sezone nije mnogo branio..i to je to
al ove dvije sezone nije mnogo branio..i to je to
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- L'Avvocato
- Kontakt:
auu jbt kakav argumentbuja je napisao/la:
prosle su Buffonove godine vjeruj mi ;Cesar je trenutno bolji
@sarajlija ... ne mogu da vjerujem sta pises
★★★
Volio bi da roma ubije ove cigane smrdljive i da uzme titulu,kad ne može juve
Ma Julio Sergio je za njih bog
..zezam se...Bufon i Casiljas su trenutno br.1..bez konkurencije
jesul ovo ljubicaste kopacke kod Vucinica?...
Idemo slobodnjak za romu...odlican sut Risea...pored gola
jesul ovo ljubicaste kopacke kod Vucinica?...
Idemo slobodnjak za romu...odlican sut Risea...pored gola
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 1 gost.