Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Valencia Club De Futbol
Navodno je Gio blizu prelaska u Valenciu . Za smijesnu cijenu mozete dobiti odlicnog igraca koji bi u klubu kao sto je Valencia mogao prosto eksplodirati. Takođe ,Matheu prihvatio novi ugovor sto je jos jedan odlican posao. 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Gio je strasan, volio bih kada bi napokon eksplodirao.juznjak> je napisao/la:Navodno je Gio blizu prelaska u Valenciu . Za smijesnu cijenu mozete dobiti odlicnog igraca koji bi u klubu kao sto je Valencia mogao prosto eksplodirati. Takođe ,Matheu prihvatio novi ugovor sto je jos jedan odlican posao.
Mathieu se povezivao s Barcom .. jel to konacno da je produzio sa Valenciom ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Bit ce oko Gia jos dosta posla jer Villarreal neodustaje.Daj Boze samo da to rijese sto prije,pa da onda dovedu i def.veznog.Mislim da ce to biti Iborra,no budemo vidjelijuznjak> je napisao/la:Navodno je Gio blizu prelaska u Valenciu . Za smijesnu cijenu mozete dobiti odlicnog igraca koji bi u klubu kao sto je Valencia mogao prosto eksplodirati. Takođe ,Matheu prihvatio novi ugovor sto je jos jedan odlican posao.

Mathieu je povezivao se i s Barcom,a i Bayernom.Prihvatio je novi ugovor i trebalo bi svakog casa to da bude sluzbeno.M4kaveli je napisao/la:Gio je strasan, volio bih kada bi napokon eksplodirao.juznjak> je napisao/la:Navodno je Gio blizu prelaska u Valenciu . Za smijesnu cijenu mozete dobiti odlicnog igraca koji bi u klubu kao sto je Valencia mogao prosto eksplodirati. Takođe ,Matheu prihvatio novi ugovor sto je jos jedan odlican posao.
Mathieu se povezivao s Barcom .. jel to konacno da je produzio sa Valenciom ?
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Mali detalj dresa za narednu sezonu. Veceras oko 22:00 ce biti i sluzbeno predstavljeni. Svida mi se povratak narandzastih detalja.

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Evo ga novi dresovi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Narandzasti dresovi bili su uvijek nesto sto karakterise Valenciu . Jedino mi se ne svidjaju crno-bijele pruge .
Kod domacih dresova malo mi je beze to sto je grb u bezbojnoj varijanti
Inace,ovaj novi predsjednik je izjavio da fali jos 17 miliona da bi uravnotezili proracun za sljedecu sezonu prije nego se pocnu dovoditi pojacanja. Kako stvari stoje,Rami i golman bi trebali donijeti taj novac.
Kod domacih dresova malo mi je beze to sto je grb u bezbojnoj varijanti

Inace,ovaj novi predsjednik je izjavio da fali jos 17 miliona da bi uravnotezili proracun za sljedecu sezonu prije nego se pocnu dovoditi pojacanja. Kako stvari stoje,Rami i golman bi trebali donijeti taj novac.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ako bi G.Dos Santos dosao , definitivno bi bio odlicno pojacanje za Valenciu , strasan igrac , potencijal je tu jos uvijek , mislim da u utakmicama za Mexico pokazuje kakav je igrac . Jeftin ali strasan , lijeva strana napada bi vam bila pokrivena , ako zadrzite Soldada super posao . Ne shvatam tih 17mil i te proracune , da li ima tko da zamijeni Ramija?
Golmane dobre imate , jedan se moze prodati lagano . Sad me samo zanima situacija u veznom redu , otisao vam je Costa , solidan i zahvalan igrac strasnog suta , jel to veci gubitak za klub ili ima tko uskociti ?
Golmane dobre imate , jedan se moze prodati lagano . Sad me samo zanima situacija u veznom redu , otisao vam je Costa , solidan i zahvalan igrac strasnog suta , jel to veci gubitak za klub ili ima tko uskociti ?
@juznjak,meni je bas fora to sto je grb u retro stilu
Sto se narandzasti tice zeznuli su fkt s tim prugama,ali opet su simpa ti dresovi
@Furymaker
Potrebno je 17 miliona da bi se stvorila ravnoteza unutar budzeta kluba.Dok to ne ucine nece izaci na trziste i kupovati igrace.
Sto se tice Coste za njega je zamjena stigla u vidu Michela Herrera,koji je imao izuzetnu sezone u Levanteu.On je dijete Valencije,tako da je vratio se kuci.Bilo bi lijepo kada bi Gio dosao,jer bas neku vecer protiv Brazila na KK je pokazao kakav je majstor.Navodno je on spreman cekati Valenciu,pa cemo vidjeti

@Furymaker
Potrebno je 17 miliona da bi se stvorila ravnoteza unutar budzeta kluba.Dok to ne ucine nece izaci na trziste i kupovati igrace.
Sto se tice Coste za njega je zamjena stigla u vidu Michela Herrera,koji je imao izuzetnu sezone u Levanteu.On je dijete Valencije,tako da je vratio se kuci.Bilo bi lijepo kada bi Gio dosao,jer bas neku vecer protiv Brazila na KK je pokazao kakav je majstor.Navodno je on spreman cekati Valenciu,pa cemo vidjeti

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Rus: "Al dueño del City le interesa comprar el Valencia"
Bilo bi fino . Opet s druge strane,nekako bih volio da Atletico i Valencia pripadaju svojim clanovima kao Real Madrid .

Bilo bi fino da tako neki bogatun uzme Valenciu ili Atletico, ali da se ne mijesa previse u posao vec da dovede odlicnog trenera i odrijesi mu kesu. Ono da se planski radi i kupuje a ne besmisleno razbacivanje parama.
Mislim da je Valencia dovoljno patila zbog finansijske situacije i lopova u upravi.
Kada bi ih kupio neki rus ili seik recimo stadion bi se odmah zavrsio i bio bi jedan od najmodernijih i najljepsih u Evropi. Sve to uz kupnju WC igraca i odlicnu canteru bilo bi idealno i ''Sismisi'' bi se vratili tamo gdje pripadaju.
Zamisli onda uz Madrid, Barcu i Atletico dodje premocna Valencia i sva 4 kluba se ravnopravno bore za trofeje.
Itekako bi volio da se ovo desi.
Mislim da je Valencia dovoljno patila zbog finansijske situacije i lopova u upravi.
Kada bi ih kupio neki rus ili seik recimo stadion bi se odmah zavrsio i bio bi jedan od najmodernijih i najljepsih u Evropi. Sve to uz kupnju WC igraca i odlicnu canteru bilo bi idealno i ''Sismisi'' bi se vratili tamo gdje pripadaju.
Zamisli onda uz Madrid, Barcu i Atletico dodje premocna Valencia i sva 4 kluba se ravnopravno bore za trofeje.

Itekako bi volio da se ovo desi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Neće niko kupiti tim koji je ima 400 mil duga i nalazi se pred bankrotom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman ,ne lupetaj ! Roman je kupo Chelsea i otplatio im je dugove koji nisu bili nista manji od dugova koje ima Valencia . A to nije sigurno 400 miliona.
Poprilicno sam siguran da je i City bio u istim go.nima dok im nije dosao ovaj Seik . Manchester City- ima dva partnera, jedan je Mansour koji je vlasnik, a drugi je ovaj sto se interesuje za Valenciu . Sto znaci da nema nikakve frke ukoliko se budu sastali u finalu LP
. Da ne spominjem kakve sve prednosti ima Valencia i kompletna regija u odnosu na Manchester.
Prvo od klime,turisticki atraktivnije mjesto jer u blizini se nalazi Evropski Las Vegas -Benidorm
. Meni samo nije jasno jel Valencia i dalje vecinski pripada Fundaciji ili Bankiji ? Znam da se nedavno opasno kacili preko sudova 

Prvo od klime,turisticki atraktivnije mjesto jer u blizini se nalazi Evropski Las Vegas -Benidorm

Dokle je došlo sa pregovorima oko Sissoka sa Liverpoolom?
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Vjerovatno ni dokle jer Liverpool nudi premalo.Koliko sam upoznat najvise do 6 miliona,a Valencia trazi 8 jer moraju dati Lyonu 1,5 miliona eura.Takav je dogovor,tako da barem malo zele zaraditi na Cissokhu.Henderson je napisao/la:Dokle je došlo sa pregovorima oko Sissoka sa Liverpoolom?
Daj Boze da ode u Liverpool jer je totalno razocarenje.Valencia na toj poziciji ima 2-3 bolja igraca

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Valencia i Chelsea postigli dogovor o posudbi Romeua.Danas bi trebao stici u Valenciu i potpisati ugovor.Šišmiši će imati pravo da ga otkupe na kraju sezone
.
Inace blizu odlaska je Nelson Valdez,a zamjena za njega ce biti momak iz cantere Paco Alcacer

Inace blizu odlaska je Nelson Valdez,a zamjena za njega ce biti momak iz cantere Paco Alcacer

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Znas li koliko bi ta opcija kostala ? Dobar je Romeu . Nije imao srece s povredama ,ni u Chelseau ni u Barci B ,a vama bas fali jedan takav borben igrac na sredini terena . Valencia samo treba zadrzati postojeci kadar i uz trenera kakav je Djuka bice glavni kandidat za mjesto koje vodi u LP(4)Adi_Zepce je napisao/la:Valencia i Chelsea postigli dogovor o posudbi Romeua.Danas bi trebao stici u Valenciu i potpisati ugovor.Šišmiši će imati pravo da ga otkupe na kraju sezone.

Prve informacije bile su da će ga Valencia moci otkupiti za 6 miliona eura,a sada je ona službena da nije postignut dogovor o otkupnoj klauzuli.Znaci tokom zime ili na ljeto ce VCF i Chelsea ponovo o tome pregovarati.juznjak> je napisao/la:Znas li koliko bi ta opcija kostala ? Dobar je Romeu . Nije imao srece s povredama ,ni u Chelseau ni u Barci B ,a vama bas fali jedan takav borben igrac na sredini terena . Valencia samo treba zadrzati postojeci kadar i uz trenera kakav je Djuka bice glavni kandidat za mjesto koje vodi u LP(4)Adi_Zepce je napisao/la:Valencia i Chelsea postigli dogovor o posudbi Romeua.Danas bi trebao stici u Valenciu i potpisati ugovor.Šišmiši će imati pravo da ga otkupe na kraju sezone.
Inace blizu odlaska je Nelson Valdez,a zamjena za njega ce biti momak iz cantere Paco Alcacer. Fino je i to sto se povjerenje ukazalo Pacu .
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net

Na pocetku je bio dobar u Chelseau, cak u prvoj bio kod AVB-a. Al povrede ga zeznuse kako ste vec pisali. Mogao bi ispasti veliko pojacanje za Valenciu ovu sezonu. Samo hajra nek bude

Izgleda da nema buyout klauzule.
Bio bi red da ga povrede zaobiđu.Mlad je,a nije ni Fernando Gago
.Nema klasicne klauzule za njegov otkup,ali na kraju sezone ce klubovi pregovarati o tome.Valencia i Romeu su već postigli dogovor da on do 2018 ostaje na Mestalli,tako da samo s Chelseom se sve dogovori i to je to 

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.