mislim da prenosi SK HRBassha je napisao/la:Zanima me da li SK prenosi HR kup ( kosarka )
Sport i TV
Re: Sport i TV
Ne. To su regionalne zajebancije i nema toga na SK.Bassha je napisao/la:Zanima me da li SK prenosi HR kup ( kosarka )
ja sam ubijeđen da sam na hrvatskoj verziji SK-a gledao taj kup.....
- SlevinKelevra
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:Ima li neko onaj link za nase kanale preko VLC-a?
Bassha je napisao/la:Zanima me da li SK prenosi HR kup ( kosarka )
cini mi se da su prosle sezone prenosili,zavrsnicu kupa
evo za one koji imaju HS kablovsku, ja imam analogni paket i od danas imaju 3 Sport kluba, da li ce ostati za stalno to nezz 
Pyro is not a crime !
hoće sigurnoTHEC je napisao/la:evo za one koji imaju HS kablovsku, ja imam analogni paket i od danas imaju 3 Sport kluba, da li ce ostati za stalno to nezz
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Sport i TV
Umjesto kojih?THEC je napisao/la:evo za one koji imaju HS kablovsku, ja imam analogni paket i od danas imaju 3 Sport kluba, da li ce ostati za stalno to nezz
EV ja sad zvao HS INFO telefon kad ono dobili ste telemach
jbg nezz trazi i ja sam morao da trazim vecinu kanala ponovo jer se sve bilo poremetilo i naletim na SK, kontam samo jedan kad ono tri 
Pyro is not a crime !
Povlačim sve loše što rekoh neki dan o telemachu 
Mada da nisam zvao pet puta dnevno,ostao bih na onome tankom spisku kanala
Dobio modul i sad imam SKHD,SK1,2,3HD te SK4,5,6 SD
A.F.C. Bournemouth!
Koji paket koristiš?rambo16 je napisao/la:Povlačim sve loše što rekoh neki dan o telemachu
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pošto sam bio na HSu,koristio sam KID8. U principu sam i tamo imao sve i HD i SD kanale
Sad su me prebacili na telemach i vjeruj da nemam pojma u kom sam paketu. Čekam račun pa da vidim.
Sad su me prebacili na telemach i vjeruj da nemam pojma u kom sam paketu. Čekam račun pa da vidim.
A.F.C. Bournemouth!
A posto si bio na HS-u da li su ti ostali arene ?rambo16 je napisao/la:Pošto sam bio na HSu,koristio sam KID8. U principu sam i tamo imao sve i HD i SD kanale
Zna li neko koliko jos ugovor traje arena sa hs-om ?
Nemam više Arena,a ugovor sa Arenama traje do polovine januara.Barem mi tako reče ovaj što radi za HS
A.F.C. Bournemouth!
Pa s obzirom da ima sve ove kanala, to je samo dio novogodišnje akcije i svi paketi osim HBO i XXX su slobodni za sve korisnike.High je napisao/la:Koji paket koristiš?rambo16 je napisao/la:Povlačim sve loše što rekoh neki dan o telemachu
A kod vas na HS-u će kasnije prilagoditi i dati vam mogućnost da birate.
Ma kod mene je odavno Telemach, ali onako pitam. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Meni nema majku muTHEC je napisao/la:jbg nezz trazi i ja sam morao da trazim vecinu kanala ponovo jer se sve bilo poremetilo i naletim na SK, kontam samo jedan kad ono tri
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Da vas pitam nesto. Sad kada mi u stan dodje telemach umjesto hs-a je li moguce da prikljucim moju tv premi paket i da mi to bude u jednoj sobi na tv-u,a u drugoj sobi na tv-u da uzmem samo kablovsku telemach ? Je li moguce imati i moju tv i telemach kablovsku u istom stanu ?

- JoseMourinho
- Kontakt:
jeste to je tvoj izbor, zovnes jedne pa druge i prikopcaju ti, njima je vazno da im placas 
15 KM ti je mjesecno samo kablovska Telemacha, a prikljucak 1KM uz ugovor na 2 godine
15 KM ti je mjesecno samo kablovska Telemacha, a prikljucak 1KM uz ugovor na 2 godine
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 25 dec 2015, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
normalno da je moguce, samo cemu izlaganje tolikom troskuarelinho je napisao/la:Da vas pitam nesto. Sad kada mi u stan dodje telemach umjesto hs-a je li moguce da prikljucim moju tv premi paket i da mi to bude u jednoj sobi na tv-u,a u drugoj sobi na tv-u da uzmem samo kablovsku telemach ? Je li moguce imati i moju tv i telemach kablovsku u istom stanu ?![]()
sam Telemach je i vise nego dovoljan
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.