Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
sretno momci!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i kaze ne provociraju namjerno u ovim dresovima hahahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Vidim ima i navijača Hrvatske u HR dresovima na tribinama 

Sta ce oni kockasti u dvorani? 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
i ja mislim valaapocalyps je napisao/la:Klasicna provokacija.
da igra hrvatska razumijo bi, ali ovo je sramota. jos gori su mi ovi pored sto sjede i nista ne poduzimaju.
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kako god i momci u Cro dresovima aplauzima nagradjuju BH himnu
BosnaE
- Consigliere
- Kontakt:
Kakve veze ima? Samo nek navijaju za nase i meni je OK.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa sta on ima radit na utakmici BiH-Estonija u posranim kockama?newton_heath_lyr je napisao/la:Kako god i momci u Cro dresovima aplauzima nagradjuju BH himnu
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
-
- Kontakt:
Ja ovo skroz drugacije vidim. Ljudi su dosli sigurno navijat za nas. Samo sto su eto hrvati pa da se vidi da i oni vole Bih. Mozda grijesim al ja to tako vidim.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
neka ne poduzimaju, nismo mi stoka.dino-92 je napisao/la:da igra hrvatska razumijo bi, ali ovo je sramota. jos gori su mi ovi pored sto sjede i nista ne poduzimaju.
Sretno Ljiljani
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
A jeste i vi culi ono fozno za dom spremni prilikom izlaska igraca???
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Uredu sve to,postujem.Al brate dodji casuala i gledaj tekmu,sta ko mora znat jesil ti hrvat ili nisi.Jos oni fora naklon nasim navijacima.Jao jao.Pa zamislite da mi odemo ovako negdje,ocerupali bi nas.
Hajmo Bosno !
Hajmo Bosno !
BHF Bosanska Krajina!
- Consigliere
- Kontakt:
A bil' ti smetalo da su dresovi Norveske? 20 yebenih godina je proslo, oslobodimo se nekih zidova u glaviCartman je napisao/la:Pa sta on ima radit na utakmici BiH-Estonija u posranim kockama?newton_heath_lyr je napisao/la:Kako god i momci u Cro dresovima aplauzima nagradjuju BH himnu
Fit Tony: I keep my friends close...
Jel Estonija bez boda...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma mozes ti doc normalno obucen i podrzat aplauzom...ovo je cisto provociranje, skupa sjeli i sutra prica " ne smije nam niko nista" ...navijam i ja za hrvatsku u rukometu, pizdim nekad ko i kad Bosna igra, fkt volim tu ekipu i pratim vec godinama i isao bih ih sigurno gledat cim bi imao priliku ....pa da odem u Zagreb (il Siroki) sa ljiljanima gledat (i navijat za) hrvatsku vraga me neko ne bi napao...cista provokacija, al et mirni haman neki ljudi tamo il je takva situacija..ja ne bi onako reagovao 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Cautinho
- Kontakt:
Evo sam našao neki stream : http://www.bhrt.ba/76.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Keep walking.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nisam ni ja za te zidove, ali @apocalyps ti je gore objasnioConsigliere je napisao/la:A bil' ti smetalo da su dresovi Norveske? 20 yebenih godina je proslo, oslobodimo se nekih zidova u glaviCartman je napisao/la:Pa sta on ima radit na utakmici BiH-Estonija u posranim kockama?newton_heath_lyr je napisao/la:Kako god i momci u Cro dresovima aplauzima nagradjuju BH himnu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ja bih volio da je ovo istina, ali nažalost mislim da provociraju.jasko_juve je napisao/la:Ja ovo skroz drugacije vidim. Ljudi su dosli sigurno navijat za nas. Samo sto su eto hrvati pa da se vidi da i oni vole Bih. Mozda grijesim al ja to tako vidim.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.