eu2..jasko_juve...sisaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:ajde jednujasko_juve je napisao/la:hocel ko,raspolozen sam![]()

Moderator/ica: Padovan
eu2..jasko_juve...sisaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:ajde jednujasko_juve je napisao/la:hocel ko,raspolozen sam![]()
ajde da te vidimSexmachineboy je napisao/la:Hoćel ko samo da vidim jesam li dobro naštimao..?
eu 1Analiticar=Ahmo je napisao/la:ajde da te vidimSexmachineboy je napisao/la:Hoćel ko samo da vidim jesam li dobro naštimao..?
Pravi sobu
ako bi mogo sacekaj 10 minuta molim teSexmachineboy je napisao/la:eu 1Analiticar=Ahmo je napisao/la:ajde da te vidimSexmachineboy je napisao/la:Hoćel ko samo da vidim jesam li dobro naštimao..?
Pravi sobu
ss.ba
pass: 123
P.S. Pusti malo, tek će mi biti treća tekma na ovom pesu
Hoću jaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:OCEL KO PRIJATELJSKU???
eu3Sexmachineboy je napisao/la:Hoću jaAnaliticar=Ahmo je napisao/la:OCEL KO PRIJATELJSKU???
![]()
Samo ti sobu napravi..:S
Izgleda da ovaj put imas sreće taj što je igrao Besiktasom @pajser mislim odustao tako da tebi ide 3:0, jer si se javio. Pa sad udri po 7. kolubavarian_bk je napisao/la:Oo đeste rajaEvo mene , vratio se i još uvijek sam na vrhu
![]()
![]()
Jel se može odigrati 6. kolo još ili da pređem na 7 odmah. Usput , ko igra sa Besiktasem ?
ajde ja cu jednu ako nema nikogjasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
eu2..jasko_juve..123S-Y-L-A-R je napisao/la:ajde ja cu jednu ako nema nikogjasko_juve je napisao/la:jasko_juve je napisao/la:hocel ko?
znam kako ti je al nemogu da vjerujem za ovaj drugi diojasko_juve je napisao/la:izvini SYLAR izbaci me na poluvremenu..i sto me nervira ovako kad me izbaci il kad neko ode u pola tekme,meni se poraz broji..izgubio sam ukupno mozda 10 put od 110 utakmica a ovamo mi pise 30..nemoguce..i evo upratio sam da svaki put kad neko izadje a da igra sa mnom i meni se broji poraz ko i njemu..glupost..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.