Maa frenede dragi, ovo se je napisalo u nekom "napadu euforije" kad sam -ipak maalkoo prije nego SS.ba-saznao da je trakavica od "ko je sljedeći menadžer EFC" završena sa ,hajmo reći, dobrim rezultatom....RK je radio čuda sa Svetcima , sa budžetom ispodprosječnim od onog što je mjesto na tabeli pokazivalo (ruku na srce, radio je to svojedobno i Moyes, ali nikad nije niti jedan "veliki tim " pobjedio kod njih kući!!) . No, naravno da sam svjestan i da će konkurencija biti puuuno puno veća i žešća nego što je bila u prošloj sezoni-eee pa u tome i jeste čar cijelog ovog cirkusa
Što se tiće "ostanka" Stonesa i Lukaku-a, hmmm, malo ču ti ovo objasniti.
Stones -apsolutno bih volio da ostane-no, ako želi ići-uzeti pare. Teška srca, ali uzeti pare
Lukaku-želim mu što bolji nastup na EP i da mu cijena pravo poraste, a onda ga prodati, bez imalo "what if!?" ...marš glavonja-niko nije veči od kluba i dresa! Nakon nekih izjava nedavnih, postao je samo" izložbeni primjerak-kvarljiva roba" (prodati što prije i uložiti novac u jačanje ekipe)
Aiden McG...

...po meni, nema što tražiti kod Koemana-prodati ga nekom Championship klubu ili u škotsku premijer ligu (povratak u Celtic??!

) i to na obostrano zadovoljstvo-tim korakom će si spasiti karijeru , a i Everton povratiti kakav takav novac.
Hmm, gdje si samo našao sve koje treba prodati
....ee sad pošto nije krenulo "zaprave" u EPL-uživajmo u ljetu, vrelu suncu, hladnoj pivi i skorašnjem EP.
pozdrav i ljepo da si svratio na Everton temu (a koji su "tvoji"-taj šal mi je ono "tifozo italiana"

)
COYB