Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
Fk Igman iz Konjica ima ubjedljivo najbolju ekipu u ovoj ligi , i vjerovatno bi imali minimalno 10 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu ekipu ali zbog neizvjesnosti oko ulaska u veći rang (nedostatak novca naravno ) , situacija je takva kakva jeste . Ako u klubu odluče konačno da li će igrati veći rang takmičenja onda sigurno Igman ostaje neporažen u Jablanici , jer sa pobjedom protiv Posušja u zaostaloj utakmici imaće dva boda više od Turbine dva kola prije kraja . Kažem ako odluče , jer u razgovoru sa ljudima bliskim klubu , velika mogućnost je da Igman neće ući u veći rang jer nije isplativo sa financiske strane , e kako i zašto to zaista ne znam . Što se tiče Fk Klisa iz Buturović Polja , osnovan je 1995 godine(Igman osnovan 1920) i uglavnom igraju igrači iz Buturović Polja iz mjesta gdje i igraju svoje domaće utakmice . Jedno su vrijeme domaće utakmice igrali na Gradskom stadionu u Konjicu .
Brkica
zna li neko da li stolac igra u subotu 

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ma ja, nije g.ovno, nego se cuko posr'o...neko_iz_mase je napisao/la:Nisu igrali na Igmanovom stadionu, nego na gradskom stadionu. Igman nema svoj stadion.kraljttbvb je napisao/la:
Ne znam. Znam da su nekad poslije rata poceli igrati na Igmanovom stadionu i od tada znam za njih, a jesu li prije rata postojali to ne znam.
Znam da je prije rata postojala ekipa FK Jezero (mislim da se ovako zvala) iz Lisicica i da su bili u istoj ligi sa Listicom (danasnji Siroki Brijeg).
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
choksa klis je osnovan 1994.godine, i tad se vjerovatno uz rat osnivali klubovi zbog opstinske transe,nidje veze..
- slogauskoplje
- Kontakt:
kako vas nije bilo, makar 11hnkvisici je napisao/la:HNK Višići ne idu u Uskoplje. Razlog: nedovoljno igrača.

Sloga Uskoplje
kad je Brotnjo došlo u Tomislav i izgubilo 7-0 mogli su i Višići u Uskoplje
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Duga priča prijatelju.slogauskoplje je napisao/la:kako vas nije bilo, makar 11hnkvisici je napisao/la:HNK Višići ne idu u Uskoplje. Razlog: nedovoljno igrača.

www.facebook.com/hnkvisici
Ako Troglav ispadne, jel onda iz ove lige 3 kluba ispadaju?
Sutra Igman iz Konjica igra zaostalu utakmicu protiv Posušja , igraju za Igman juniori i kadeti , znači da je igman odustao od Federalne lige , i protiv Turbine igraju omladinci . Šteta što nećemo gledat Tuzlansku Slobodu , sretno Turbini u Federalnoj ligi , trebaće im zaista . Živjeli
Brkica
Ne.BEBEK je napisao/la:Ako Troglav ispadne, jel onda iz ove lige 3 kluba ispadaju?
2 u najgorem slucaju.
A moguce cak da niko i ne ispadne

Jedan sigurno ispada, Iskra Stolac dogodine u Drugoj ligi.jasta je napisao/la:Ne.BEBEK je napisao/la:Ako Troglav ispadne, jel onda iz ove lige 3 kluba ispadaju?
2 u najgorem slucaju.
www.facebook.com/hnkvisici
ako troglav neispadne onda neispada niko jer bi u tome slučaju minus šampion plus Iskra dobiješ 16 ekipa ako bi neko isapo onda bi bilo 15 narvnmo sve to pod uslovom da Troglva ostane u 1FL.hnkvisici je napisao/la:Jedan sigurno ispada, Iskra Stolac dogodine u Drugoj ligi.jasta je napisao/la:Ne.BEBEK je napisao/la:Ako Troglav ispadne, jel onda iz ove lige 3 kluba ispadaju?
2 u najgorem slucaju.
Iskra iz HNŽ lige, zaboravia si međužupanijsku HNŽ/HBŽ.
A kakvo je pravilo ako prvak neke lige odustane od ulaska u viši rang, jel ga mijenja drugi, ili iz gornje lige ispada klub manje?

A kakvo je pravilo ako prvak neke lige odustane od ulaska u viši rang, jel ga mijenja drugi, ili iz gornje lige ispada klub manje?
hahahahaahahaahah daj bola uozbilji se, eto 2 kola prije kraja Igman odlucio da ne udje u prvu ligu, jasta radi..Choks je napisao/la:Sutra Igman iz Konjica igra zaostalu utakmicu protiv Posušja , igraju za Igman juniori i kadeti , znači da je igman odustao od Federalne lige , i protiv Turbine igraju omladinci . Šteta što nećemo gledat Tuzlansku Slobodu , sretno Turbini u Federalnoj ligi , trebaće im zaista . Živjeli
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Choks skontaj malo sta pricas pa onda nest' reci. Ovako,nisam upucen u situaciju oko Igmanovog ulaska u 1. ligu,ali moguce je da nece da udju jer nemaju novca za 1. ligu,tj. ne isplati se.Sa druge strane,da hoce,mogu uci jer im,po meni,nije problem odigrati bar nerijeseno u Jablanici sada za vikend.Postoji jos jedna mogucnost.Ukoliko Igman kojim slucajem izgubi u Jablanici,a Turbina ide u goste Kamesnici zadnje kolo.Kamesnica 4.,a Igmanu bi tu odgovaralo i X Turbine za 1. ligu.Sjetimo se proslog kola,Igman je sa Kamesnicom 2-2 a Turbina sa Posusjem 1-1.Ako cemo realno,Kamesnica bi mogla sasuti Turbinu kuci.Neki kazu da Turbina kupuje utakmice.E toga se i bojim,da ne kupe bodove od Kamesnice ali otom potom.Ima jos 2 kola do kraja i svasta se moze desiti
Support your local club !
igmanu ce u jablanici biti veoma tesko, ali ce to biti pravi derbi u kojoj obe ekipe mogu pobjediti, a to da turbina kupuje sve utakmice na strani, nije tacno, ovi sto pisu kad god turbina dobije na strani da je kupljeno nisu u pravu sigurno, a da je kupljena neka utakmica, jest sigurno, isto kao sto je i igman kupio neke utakmice .. tako je to, u ovoj ligi se ne moze igrati posteno ako mislis u 1. federacije .. i igman ako udje u 1. federacije, morat ce im se povecati budzet tako da se to njima itekako isplatiKonjicBOY je napisao/la:Choks skontaj malo sta pricas pa onda nest' reci. Ovako,nisam upucen u situaciju oko Igmanovog ulaska u 1. ligu,ali moguce je da nece da udju jer nemaju novca za 1. ligu,tj. ne isplati se.Sa druge strane,da hoce,mogu uci jer im,po meni,nije problem odigrati bar nerijeseno u Jablanici sada za vikend.Postoji jos jedna mogucnost.Ukoliko Igman kojim slucajem izgubi u Jablanici,a Turbina ide u goste Kamesnici zadnje kolo.Kamesnica 4.,a Igmanu bi tu odgovaralo i X Turbine za 1. ligu.Sjetimo se proslog kola,Igman je sa Kamesnicom 2-2 a Turbina sa Posusjem 1-1.Ako cemo realno,Kamesnica bi mogla sasuti Turbinu kuci.Neki kazu da Turbina kupuje utakmice.E toga se i bojim,da ne kupe bodove od Kamesnice ali otom potom.Ima jos 2 kola do kraja i svasta se moze desiti

- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Igman 3-1 Posusje,utakmicu obiljezila povreda gostujuceg igraca pred sami kraj,kojeg je,sa stadiona odvela hitna.
Support your local club !
Jaki vam juniori i kadeti, dobiše Posusje 3-1 :OChoks je napisao/la:Sutra Igman iz Konjica igra zaostalu utakmicu protiv Posušja , igraju za Igman juniori i kadeti , znači da je igman odustao od Federalne lige , i protiv Turbine igraju omladinci . Šteta što nećemo gledat Tuzlansku Slobodu , sretno Turbini u Federalnoj ligi , trebaće im zaista . Živjeli
Hoce li ici koliko Konjicana u Jablanicu.
Ipak je derbi.

Ipak je derbi.
-
- Kontakt:
gdje mi je onaj Gogo iz Visica
hoce li bit sta pojest popit dole 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.