Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Principatus
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Meni se nekako gazi. 

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da je viteški nije, no u ligi u kojoj se odokativno desi dvadesetakj sličnih incidenata po sezoni ovo će do sljedećeg kola biti zaboravljeno, do sljedeće simulacije. Nikakv aman zaman skandal.
Talijani treniraju simuliranje već godinama, znači na treninzima djecu uče kako pasti i iznuditi prekršaj, pa..?
Sport, tačnije moderni fudbal, je odavno prestao biti mjesto viteštva, zato one rijetke koji imaju tu crtu i slavimo zbog toga.
Spaha očigledno nije jedan od tih rijetkih, al' bogme nikakva tragedija, štaviše mogli bi reći da je prototip modernog fudbalera koji se vodi samo starom makjaveističkom: cilj opravdava sredstvo.
Talijani treniraju simuliranje već godinama, znači na treninzima djecu uče kako pasti i iznuditi prekršaj, pa..?
Sport, tačnije moderni fudbal, je odavno prestao biti mjesto viteštva, zato one rijetke koji imaju tu crtu i slavimo zbog toga.
Spaha očigledno nije jedan od tih rijetkih, al' bogme nikakva tragedija, štaviše mogli bi reći da je prototip modernog fudbalera koji se vodi samo starom makjaveističkom: cilj opravdava sredstvo.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- storm_raider
- Kontakt:
A kome ne bi poslije ovoga sinoc.Principatus je napisao/la:Meni se nekako gazi.

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Nekontam sta ga napadate ?
Njegov tim je imao 2 igraca manje ! 2 !
Ovim potezom je makar ublazio prednost i najzasluznije za pobjedu pored izvaredne igre u odbrani.
Da jw ciganski jest ! , ali igra u ciganskoj ligi , pa ovi svi iz valencije i real madrida su onda cigani
Njegov tim je imao 2 igraca manje ! 2 !
Ovim potezom je makar ublazio prednost i najzasluznije za pobjedu pored izvaredne igre u odbrani.
Da jw ciganski jest ! , ali igra u ciganskoj ligi , pa ovi svi iz valencije i real madrida su onda cigani

ne bi zalio da ovo ucini i kod francuzima!
[youtube][/youtube]
Ovo mu je bas lose ispalo, i on posto pokvaren nema sta.
Ovo mu je bas lose ispalo, i on posto pokvaren nema sta.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Donnie Darko
- Kontakt:
kasnis nekoliko godina.Elegant je napisao/la:i on posto pokvaren nema sta.
-
- Kontakt:
hahaha al ljudi mogu jest go*na
eto rivaldo je muskarcina pa je pa ko pokosen kad ga je onaj turcin loptom u kljeno pogodio i milion primjea postenih fudbalera (henry ne moram spominjat)
spaha ce za ovo povisicu dobit, sa dva igraca manje on uradi ovo..genijalno
i ljudi osvoje tri boda
onog dana kad je fudbal prestao biti sport i igra a postao biznis pocele su se desavati ovakve stvari
spaha se samo dobro snalazi u svemu tome
emir spahic,kapiten
eto rivaldo je muskarcina pa je pa ko pokosen kad ga je onaj turcin loptom u kljeno pogodio i milion primjea postenih fudbalera (henry ne moram spominjat)
spaha ce za ovo povisicu dobit, sa dva igraca manje on uradi ovo..genijalno
i ljudi osvoje tri boda
onog dana kad je fudbal prestao biti sport i igra a postao biznis pocele su se desavati ovakve stvari
spaha se samo dobro snalazi u svemu tome
emir spahic,kapiten
Mangupski je ovo uradio, nema sta, ali sutra kada mu Benzema laktom usta razvali, naravno da nece dobiti faul zbog simuliranja, ili kada sutne Spahica i krene sam po golu, naravno da ce sudija misliti da Spaha opet simulira.
Jbg, ovim je nastetio sam sebi i to najvise kod sudija. Spaha vec nosi epitet grubog igraca i dobija crvene na osnovu toga (nesto kao Pepe), te se stoga mora cuvati duplo vise nego neki igrac koji nije takav.
Al frajer je fakin i to mu niko iz glave ne moze izbiti. Da je za idola, vala i nije imamo bruku ispred njega. Mora jos pure pojesti da dostigne nivo borbenosti kakav je imao jedan Muhamed Konjic koji bi poginio na terenu samo za BH repku.
Jbg, ovim je nastetio sam sebi i to najvise kod sudija. Spaha vec nosi epitet grubog igraca i dobija crvene na osnovu toga (nesto kao Pepe), te se stoga mora cuvati duplo vise nego neki igrac koji nije takav.
Al frajer je fakin i to mu niko iz glave ne moze izbiti. Da je za idola, vala i nije imamo bruku ispred njega. Mora jos pure pojesti da dostigne nivo borbenosti kakav je imao jedan Muhamed Konjic koji bi poginio na terenu samo za BH repku.
Cuva Bog Zelju svog!
Debata o simuliranju Spahe jos uvijek traje? Ne znam da li portugalci na forumima toliko pisu o Pepe-u. Ja mislim da ne. Samo kod nas teravijalne debate, od nula vaznosti ...
Niđe veze, pa jedan Lucio čitav život igra ovako i to mu prolazi. Al da je ciganski, jest. 

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Pa kad je se moglo diskutovat preko 5 stranica je li Pjanic zaista asistirao ili ne, onda se moze i o ovoj situaciji diskutovat mjesecima.samson je napisao/la:Debata o simuliranju Spahe jos uvijek traje? Ne znam da li portugalci na forumima toliko pisu o Pepe-u. Ja mislim da ne. Samo kod nas teravijalne debate, od nula vaznosti ...

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ja samo ne mogu da shvatim zbog cega se citavo vrijeme govori o "simuliranju"? Lik ga je postenski nagazio, jedino sto se Spahi moze prigovoriti je preteatralnost i samo iznudjivanje, no simuliranje? Nemojte brkati pojmove, onaj crveni karton je zasluzen, a drugo je to sto sudija nije vidio kako je doslo do istog incidenta.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Bravo, cekam ko ce to prvi napisati._dreamer_ je napisao/la:Ja samo ne mogu da shvatim zbog cega se citavo vrijeme govori o "simuliranju"? Lik ga je postenski nagazio, jedino sto se Spahi moze prigovoriti je preteatralnost i samo iznudjivanje, no simuliranje? Nemojte brkati pojmove, onaj crveni karton je zasluzen, a drugo je to sto sudija nije vidio kako je doslo do istog incidenta.
Ono je bio faul za crvenog kartona, ne bitno da li je Spaha pao i valjao se po terenu teatralno ili ostao stajeci.
On je ispao "hilja" sto se tice izazivanja toga ali to je sastavni dio sporta. Spominje li ko Inzaghia kada je odbranbene igrace fatao za onu stvar kako bi ga udarili.
Da je sudac vidio kako je prvi spaha nagazio dobili bi obadvojica crveni i to je gotova prica. Ono nije simuliranje nikakvo ali jeste to da je pretjerao sto se tice valjanja uz to je posten crveni karton.
Da se desilo Spahicu kao sa ovim iz Valencije.Ovih par Avdicevih sljedbenika bi ga proglasili najvecim glupanom ikada.
Sudija je dao zuti Spahicu za provociranje a crveni Spancu zbog fakat namjernog faula.Pa nije mu stao na djetelinu sa cetiri lista vec stvarno ono zekanski.Jos kad se zna da je prije nepunih mjesec dana imao lom prsta bas na toj nozi.
Poenta za ovog Spanca i za sve koji suze liju za njega i valenciju glasi.''Nije majka ruzila Muju sto se kockao,vec sto se vadio''
Sudija je dao zuti Spahicu za provociranje a crveni Spancu zbog fakat namjernog faula.Pa nije mu stao na djetelinu sa cetiri lista vec stvarno ono zekanski.Jos kad se zna da je prije nepunih mjesec dana imao lom prsta bas na toj nozi.
Poenta za ovog Spanca i za sve koji suze liju za njega i valenciju glasi.''Nije majka ruzila Muju sto se kockao,vec sto se vadio''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Joj koliko moralista.
A osim toga sta je Spaha za ovog?
[youtube][/youtube]

A osim toga sta je Spaha za ovog?
[youtube][/youtube]

Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!
drago mi je zbog reprezentacije sto Spahic igra u zivotnoj formi,zaista je napravio potez karijere odlaskom u Spaniju..samo naprijed igracino!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Oplakah , najjaca reakcija suigraca ko da je upuc'o Spahica.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Atletico Madrid - Sevilla http://veetle.com/index.php/channel/view#4e85f7807e646" onclick="window.open(this.href);return false;
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sevilla i Levante trenutno ekipe sa najmanje primljenih golova u primeri. Bravo Spaha 

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ASD, Google Adsense [Bot] i 29 gostiju.