KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Ako bi gledali oficijalnu stranicu Bosne mislili bi da igraju u subotu u 18.00h,pa mogli su makar staviti da je utakmica danas.
Bosna izgubila 86:75! ovo je dobar rezultat,pogotovo bez 3 glavna igraca! cestitke!
- lolo d pitar
- Kontakt:
jesil ti na facebook ovaj bosnaš bosnabosnas_ je napisao/la:Bosna izgubila 86:75! ovo je dobar rezultat,pogotovo bez 3 glavna igraca! cestitke!
Nije im to prvi put, još pride imaju furku da čekaju jedno 3-4 dana da objave rezultat i izvještaj sa utakmice. Da ne spominjem da sportstport i ostali portali ih "jedu" sa količinom informacija o njihovom rođenom klubu. Valjda oficijelni PR Danko ima pametnija posla od informisanja javnostiSud je napisao/la:Ako bi gledali oficijalnu stranicu Bosne mislili bi da igraju u subotu u 18.00h,pa mogli su makar staviti da je utakmica danas.
dobar je rezultat ipak Partizanova odbrana pod košem je prejaka za naše igrače pa je to teže išlo za Ivanovića da ne govorim Zimića kojeg ne treba kritikovati za ovaj value baš zbog jačine Partizana i toga što je jasno da nema kontinuitet, mada može pokazati @ars-u da malo popusti
biće to još bolje kad se vrate Ovčina ,Hajrić i Ikonić
biće to još bolje kad se vrate Ovčina ,Hajrić i Ikonić
Standardno dobri i konstantni Djordjevic,Ivanovic,Vucurovic i Sehovic. Vidim da je Partizan nije kalkulisao sa timom,a od Zimica samo ars ocekuje neku sjajnu partiju za 28 min 3 poena i to sva 3 sa slobodnih.U konacnici dobar vrlo dobar nastup u ovogodisnjem izanju NLB lige.
Uh, urekoh ih, evo bogami staviše info o utakmici na web stranicu. Doduše, još stoji da se utakmica igra u subotu, ali dobro, niko nije savršenal... je napisao/la:Nije im to prvi put, još pride imaju furku da čekaju jedno 3-4 dana da objave rezultat i izvještaj sa utakmice. Da ne spominjem da sportstport i ostali portali ih "jedu" sa količinom informacija o njihovom rođenom klubu. Valjda oficijelni PR Danko ima pametnija posla od informisanja javnostiSud je napisao/la:Ako bi gledali oficijalnu stranicu Bosne mislili bi da igraju u subotu u 18.00h,pa mogli su makar staviti da je utakmica danas..
Slažem se da ima ljudi na forumu koji su dosta istrajni u svojim stavovima.U jednom od njih podržavam one koji smatraju da ovoj ekipi jedino nedostaje play koji može kvalitetno zamijeniti Đorđevića 10-15 minuta po utakmici.Sa Pašalićem ili Rakićem definitivno bi se kockali u ligi za prvaka.
kevin nikako da odgovori na pitanje?? nije mi jasno zasto bezze spominje nesto ako isto ne moze da obrazlozi...odnosno prije da nece da obrazlozi...bas smijesno s obzirom na njegove dosadasnje postove i diskusije na forumu koje su sasvim ok i korektne..
I feel devotion!!
Niko nebi ni spominjao Zimica da ga strasni ARS ne pominje NON-STOP ,jer je ZIMA prosjecan centar ,,kao sto ne spominju ni Suljagica ni Rakica ni DJurasovica jer se od njih nesto mnogo i neocekuje...Malo neka procita svojih poslednjih STOTINJAK postova od BOSNE I ostalih kosarkaskih klubova ,,,,ako nespominje ZIMICA onda vjerovatno nekome udara KONTRU i kritikuje necije misljenje .Teski kontras i kriticar , a sto se bosnasa tice za pojacanja na jedinici je covjek sigurno u pravu ,jer da se DJordjevic povrijedi kao BREMER prije dvije sezone imali bi veliko razocarenje jer smo ipak igrali visi rang takmicenja nego sto je liga 13.a DULE nema adekvatnu ZAMJENU ...ali mu zamjena nemoze biti TOMOVIC ..Sud je napisao/la:@ samo naprijed
odlicno pises i sve se slazem.Samo milim da ce ova rasprava o Zimicu trajati beskrajno.On jestse odigrao solidno, doduse i centri krke su se naigrali pored njega i nadavali koseva.
@ bosnas
ko kaze to za Tomovica,ja sam cuo cak da bi se i ako ne dodje Damijanovic moguc povratak Rahimica!
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Pa zar nije sve dogovoreno sa Tomovicem? on navodno ima takav ugovor da u svakom trenutku moze preci u drugi klub u slucaju bolje ponude..steta sto smo spali tako nisko,pogotovo sto je jos uvijek i Aco u kombinacijama..Melo15 je napisao/la:Niko nebi ni spominjao Zimica da ga strasni ARS ne pominje NON-STOP ,jer je ZIMA prosjecan centar ,,kao sto ne spominju ni Suljagica ni Rakica ni DJurasovica jer se od njih nesto mnogo i neocekuje...Malo neka procita svojih poslednjih STOTINJAK postova od BOSNE I ostalih kosarkaskih klubova ,,,,ako nespominje ZIMICA onda vjerovatno nekome udara KONTRU i kritikuje necije misljenje .Teski kontras i kriticar , a sto se bosnasa tice za pojacanja na jedinici je covjek sigurno u pravu ,jer da se DJordjevic povrijedi kao BREMER prije dvije sezone imali bi veliko razocarenje jer smo ipak igrali visi rang takmicenja nego sto je liga 13.a DULE nema adekvatnu ZAMJENU ...ali mu zamjena nemoze biti TOMOVIC ..Sud je napisao/la:@ samo naprijed
odlicno pises i sve se slazem.Samo milim da ce ova rasprava o Zimicu trajati beskrajno.On jestse odigrao solidno, doduse i centri krke su se naigrali pored njega i nadavali koseva.
@ bosnas
ko kaze to za Tomovica,ja sam cuo cak da bi se i ako ne dodje Damijanovic moguc povratak Rahimica!
-Cuj Penn dolazi u Bosnu,pa to je najveca glupost koju sam cuo! To vam je isto kao da je neko lupnuo da Ronaldinjo dolazi u Zelju!
Melo,
nije problem u meni nego u koncepciji igre sjajnog VV.
zar ti sam podatak Zimića od Value -6 i 28 min u igri nešto ne govori???
Govori vjerojatno da sam statistički pokazatelj nije sve, jer je zasigurno bio dobar u obrani, sigurno ga VV ne bi držao 28 min, a suljagića samo 2min, da je bio loš koliko pokazuje value.Ohrabruje da je popravio izvođenje FT u zadnja dva meča.I sam podatak da su naši igrači imali jako slab šut iz reketa govori o našoj snazi protiv jačih klubova igrom sa jednim ili dva centra.Mene to ne iznenađuje jer kad igrate sa 3 visoka igrača i uvježbanu zonu ne vidim kako vas protivnik može pobjediti igrajući sa tri vanjska igrača.Vujošević je gotovo cijelu tekmu igrao sa 3 visoka i dva vanjska igrača i bez obzira što smo zabili 4 trice više uz dobar procenat šuta ta 3 poena izgubili jer je realizacija šuta za 2poena bila kod partizana NEVJEROJATNIH 72%, naspram BOSNINIH SRAMNIH 30%. Razlog je jednostavan, a ja o tome govorim cijelu sezonu ali mnogima sa foruma nikada pamet ne dođe u glavu...., realizacija sa postavkom TRI VISOKA(KK Partizan) naprema TRI VANJSKA(kk bOSNA)je bila stvar rutine, a u obrani su imali lak zadatak da zaustave šut unutar 6,25 sa uvježbanom ZONOM do savršenstva pod palicom Vujoševića,
ipak je i ovaj meč pokazao da je VV samo jedan običan šegrt za Vujoševića, a u sličnoj je poziciji i prema Perasoviću i drugim vrhunskim trenerima u regionu.
Neko spomenu neigranje veličkovića, međutim Partizan ima dovoljno visokih igrača da pokriju poz 3-5 i bez njega.
Ono što mene brine je nedostatak kvalitetne trice-SF i što bi nam moglo odnijeti titulu u duelima protiv Igokee.
Jasno je da će Bosna i Igokea igrati za prvaka, jer su daleko jači i od Širokog, Zrinjskog i Slobode, a o prvaku će odlućiti ko bude sa bolje pozicije ušao u doigravanje poslije Lige8.
nije problem u meni nego u koncepciji igre sjajnog VV.
zar ti sam podatak Zimića od Value -6 i 28 min u igri nešto ne govori???
Govori vjerojatno da sam statistički pokazatelj nije sve, jer je zasigurno bio dobar u obrani, sigurno ga VV ne bi držao 28 min, a suljagića samo 2min, da je bio loš koliko pokazuje value.Ohrabruje da je popravio izvođenje FT u zadnja dva meča.I sam podatak da su naši igrači imali jako slab šut iz reketa govori o našoj snazi protiv jačih klubova igrom sa jednim ili dva centra.Mene to ne iznenađuje jer kad igrate sa 3 visoka igrača i uvježbanu zonu ne vidim kako vas protivnik može pobjediti igrajući sa tri vanjska igrača.Vujošević je gotovo cijelu tekmu igrao sa 3 visoka i dva vanjska igrača i bez obzira što smo zabili 4 trice više uz dobar procenat šuta ta 3 poena izgubili jer je realizacija šuta za 2poena bila kod partizana NEVJEROJATNIH 72%, naspram BOSNINIH SRAMNIH 30%. Razlog je jednostavan, a ja o tome govorim cijelu sezonu ali mnogima sa foruma nikada pamet ne dođe u glavu...., realizacija sa postavkom TRI VISOKA(KK Partizan) naprema TRI VANJSKA(kk bOSNA)je bila stvar rutine, a u obrani su imali lak zadatak da zaustave šut unutar 6,25 sa uvježbanom ZONOM do savršenstva pod palicom Vujoševića,
ipak je i ovaj meč pokazao da je VV samo jedan običan šegrt za Vujoševića, a u sličnoj je poziciji i prema Perasoviću i drugim vrhunskim trenerima u regionu.
Neko spomenu neigranje veličkovića, međutim Partizan ima dovoljno visokih igrača da pokriju poz 3-5 i bez njega.
Ono što mene brine je nedostatak kvalitetne trice-SF i što bi nam moglo odnijeti titulu u duelima protiv Igokee.
Jasno je da će Bosna i Igokea igrati za prvaka, jer su daleko jači i od Širokog, Zrinjskog i Slobode, a o prvaku će odlućiti ko bude sa bolje pozicije ušao u doigravanje poslije Lige8.
Ako onaj "krivonogi" dođe iz Zrinjskog u Kk Bosnu, ja budite uvjereni NEĆU više ove sezone ići na tekmu.
I dobro ću razmisliti o KUPOVINI godišnje karte ta slijedeću sezonu, iako sam uvijek kupovao GODIŠNJU kartu išao ne išao na tekme.
Možete misliti duela Mason-Tomica
i pokušaja sa se tricom postignu koš, rezultat bi bio kao onaj najnepopularniji u nogometu 0:0. :
Vratite nam Čamdžića, možže i Memića ili teletovića, a dok je god Tomica u zrinjskom igramo sa igračem viška....
I dobro ću razmisliti o KUPOVINI godišnje karte ta slijedeću sezonu, iako sam uvijek kupovao GODIŠNJU kartu išao ne išao na tekme.
Možete misliti duela Mason-Tomica
Vratite nam Čamdžića, možže i Memića ili teletovića, a dok je god Tomica u zrinjskom igramo sa igračem viška....
Ma ja ne znam odakle uopste ta glupost dodje, ko je spominjao ikakvu mogucnost za povratak Tomovica,osim sto je neko izvalio na forumu.I gdje ste culi da ga Bosna trazi.Ja ne znam kako al ta katastrofalna taktika VV nama donese kup i 2 predstavnika.
ars, ti si taj koji se hvata statistike ko pijan plota, a sada odjednom kada zima ima value -6 govoris kako statistika nije sve. dupli arsini.
a i do sada si nekoliko puta rekao da neces vise ici na utakmice bosne, pa ni javljati se na forum. obecanje si, vidim, ispunio jer te vidjam na svakoj utakmici bosne a i stalno si na forumu
a i do sada si nekoliko puta rekao da neces vise ici na utakmice bosne, pa ni javljati se na forum. obecanje si, vidim, ispunio jer te vidjam na svakoj utakmici bosne a i stalno si na forumu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
@KK Bosna,
ti po starom običaju samo izvlačiš iz konteksta što ti odgovora, tako da prešučuješ mnoge bitne stvari, kao npr:
šut Ivanovića za 2P je bio 1/4; Zimića 0/4;; Avdića 1/2, krila Vučurovića 1/4 i Đurasovića 1/2;što jasno govori o učinku naših igrača pod košem partizana.
Valjda se slažeš da šut od 30% za 2P je sramotan za igrače koji igraju NLB Ligu, ali se valjda možemo složiti da je taj procenat rezultat supremacije igre Vujoševića sa 3 visoka igrača naspram koncepcije VV.
I da je igrao Ovčina isti bi bio rezultat, ako ne i pogubniji i vjerojatno teži poraz od ovog -11 poena .
Ovo isto nam se desilo i protiv Olimpije jer i ono igraju konceptualno slično Partizanu, mada imaju na klupi neusporedivo slabijeg trenera, mog omiljenog lika "JANEZA" Zdovca.
Nekada kažem da mi je preko glave ove nakaradne politike Kk Bosne, ali ipak promjenim mišljenje o odlasku na mečeve KK Bosne, JER ipak je lijepo podržati naše mlade igrače koliko se god ja ljutio na MB, Zdovca ili VV, ali dara će prevršiti mjeru AKO SE ANGAŽUJE "KRIVONOGI", ZATO budi uvjeren da me NEČEŠ VIDJETI NA TEKMI SIGURNO OVE SEZONE U TOM SLUČAJU.
Inače u pobjedi Slavije protiv Borca naši mladi igrači su imali dobru večer, ČAMDŽIĆ je dao 16 poena, a KLINAC 4poena, tako da smatram da ih treba obavezno vratiti za Ligu 8 zajedno sa majstorićem JER SU POKAZALI ZAVIDAN POTENCIJAL i mogli bi igrati makar ove mečeve protiv Borca , leotara i hercegovca ili Mladosti.
Istodobno "KRIVONOGI" je u najboljoj svojo predstavi ove sezone protiv Hercegovca uspio dati 10 poena , garantirano uz par trica.
ti po starom običaju samo izvlačiš iz konteksta što ti odgovora, tako da prešučuješ mnoge bitne stvari, kao npr:
šut Ivanovića za 2P je bio 1/4; Zimića 0/4;; Avdića 1/2, krila Vučurovića 1/4 i Đurasovića 1/2;što jasno govori o učinku naših igrača pod košem partizana.
Valjda se slažeš da šut od 30% za 2P je sramotan za igrače koji igraju NLB Ligu, ali se valjda možemo složiti da je taj procenat rezultat supremacije igre Vujoševića sa 3 visoka igrača naspram koncepcije VV.
I da je igrao Ovčina isti bi bio rezultat, ako ne i pogubniji i vjerojatno teži poraz od ovog -11 poena .
Ovo isto nam se desilo i protiv Olimpije jer i ono igraju konceptualno slično Partizanu, mada imaju na klupi neusporedivo slabijeg trenera, mog omiljenog lika "JANEZA" Zdovca.
Nekada kažem da mi je preko glave ove nakaradne politike Kk Bosne, ali ipak promjenim mišljenje o odlasku na mečeve KK Bosne, JER ipak je lijepo podržati naše mlade igrače koliko se god ja ljutio na MB, Zdovca ili VV, ali dara će prevršiti mjeru AKO SE ANGAŽUJE "KRIVONOGI", ZATO budi uvjeren da me NEČEŠ VIDJETI NA TEKMI SIGURNO OVE SEZONE U TOM SLUČAJU.
Inače u pobjedi Slavije protiv Borca naši mladi igrači su imali dobru večer, ČAMDŽIĆ je dao 16 poena, a KLINAC 4poena, tako da smatram da ih treba obavezno vratiti za Ligu 8 zajedno sa majstorićem JER SU POKAZALI ZAVIDAN POTENCIJAL i mogli bi igrati makar ove mečeve protiv Borca , leotara i hercegovca ili Mladosti.
Istodobno "KRIVONOGI" je u najboljoj svojo predstavi ove sezone protiv Hercegovca uspio dati 10 poena , garantirano uz par trica.
bolje vratiti Čamđića nego dovesti Tomovica.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Ja jedva cekam Rahimica u dresu kkbosne i njegove slobodnjake
....
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
drzli su se nisu mnogo ni izgubili
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
nisi jedini zbog njega je svojevremeno @ars počeo kupovati sezonske kartemahalac je napisao/la:Ja jedva cekam Rahimica u dresu kkbosne i njegove slobodnjake....