IlCapitano je napisao/la:Šta je sa Jesusom?
ostario
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
IlCapitano je napisao/la:Šta je sa Jesusom?
Ja kako znam on je 25. u USA sa sirom oblasti..NEZALAGANJE je napisao/la:@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje.
Imate Dankana i Popovica svih tih 20g s ti je dovoljno da se napravi ovako uspjesna fransiza. I nema tolike veze sa gradom i atnosferom okolo. Pop i njegovi su znali i znaju kako da rade i to je donijelo rezultate. Kad Pop napusti poselamite se sa ozbiljnim konkjrisanjem u vrhu, bicete ali nikako ovako. Slicno kao Mutd u fudbalu.NEZALAGANJE je napisao/la:@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje.
Nije druze,provjeri ponovo.tuzlak1987 je napisao/la:Ja kako znam on je 25. u USA sa sirom oblasti..NEZALAGANJE je napisao/la:@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje.
7-8 su Atlanta, Miami, Washington i takvi
Druze,ja zivio tamo neko vrijeme.tuzlak1987 je napisao/la:Pa 25. metro oblast u SAD po broju stanovnikaprovjerio..
Ne kontam, raspravljamo o SA, zasto sad prelazitk na nesto sto nije tema i sto je jasno. Mi smo izgubilk vlasnika, Phila, proekat, sad i Kobija i kod nas se zna: dosli smp do dna odnosno krecemo ponovo, period, 90tih je dosao i idemo dalje... sad ovo raspravljamo i ne radim neko prcanje niti mi je to zelja i cilj.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije druze,provjeri ponovo.tuzlak1987 je napisao/la:Ja kako znam on je 25. u USA sa sirom oblasti..NEZALAGANJE je napisao/la:@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje.
7-8 su Atlanta, Miami, Washington i takvi
@muamerc Pusti se price SBBKBB,( ja mogu isto reci za vas od KAJ-a,Chamberlaina,pa do Bryanta) i brini se kad ce tvoj tim uhvatiti PO ponovo.Brigu o Spursima ostavima nama,njihovim navijacima.
Nikk ne kaze da nije, samo govorimo da SA ima nesto sto malo drugih je imalo toklm 20g a to je projekat, jasan koncept i filozofija. To je zasluga Popa prvenstveno a da bi mogao slagati tim i Dankana na kraju. Moras imati superstara da bi onaj ko daje novac vkerovao u tvoj projekat. To su sve imali i bojim se kad oni odu da ce drugi vjetrovi puhati.BernardBarnjak je napisao/la:U pravu je NEZALAGANJE.
San Antonio je 7 grad po broju stanovnika u USA.
https://en.wikipedia.org/wi ... population
Jasno je meni sta ti zelis reci. A sto se tice ulagaca, govorim o vremenu kada ode Pop, mislim da tu nece biti problema prvenstveno sto je SA veliki grad, i koliko mogu na pamet da se sjetim Spursi su jedini profi tim u SA. Slazem se i u vezi super stara jer vidim koliko Boston ima problema odlaskom Piercea, KG i Rondoa...muamerc je napisao/la:Nikk ne kaze da nije, samo govorimo da SA ima nesto sto malo drugih je imalo toklm 20g a to je projekat, jasan koncept i filozofija. To je zasluga Popa prvenstveno a da bi mogao slagati tim i Dankana na kraju. Moras imati superstara da bi onaj ko daje novac vkerovao u tvoj projekat. To su sve imali i bojim se kad oni odu da ce drugi vjetrovi puhati.BernardBarnjak je napisao/la:U pravu je NEZALAGANJE.
San Antonio je 7 grad po broju stanovnika u USA.
https://en.wikipedia.org/wi ... population

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.