NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

filip13

Re: Svaštara

Post Postao/la filip13 » 13 dec 2015, 16:07

IlCapitano je napisao/la:Šta je sa Jesusom?

ostario

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 dec 2015, 22:34

[youtube][/youtube]

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 dec 2015, 15:05

retard na brata :urnebes:

Gerald Green’s brother dunked on his own basket in a German league game. We don’t know why

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 dec 2015, 22:49

@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje. ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2015, 22:51

NEZALAGANJE je napisao/la:@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje. ;)
Ja kako znam on je 25. u USA sa sirom oblasti..

7-8 su Atlanta, Miami, Washington i takvi :)

muamerc
Kontakt:

Re: RE: Re: Svaštara

Post Postao/la muamerc » 14 dec 2015, 22:55

NEZALAGANJE je napisao/la:@tuzlak Da ne trolamo tamo dalje.SA nije mali grad,naprotiv.Sa svojom sirom oblasti on je 7. po velicini grad u Americi,ako se ne varam.Problem je sto je on tzv.small market,jer nije nikakav centar moci tipa finansija,TV kuca itd itd.I sta radi jedna takva organizacija,bez toga nevedenog,je nevidjeni presedan u Americi.Posebno da traje ovoliko koliko traje. ;)
Imate Dankana i Popovica svih tih 20g s ti je dovoljno da se napravi ovako uspjesna fransiza. I nema tolike veze sa gradom i atnosferom okolo. Pop i njegovi su znali i znaju kako da rade i to je donijelo rezultate. Kad Pop napusti poselamite se sa ozbiljnim konkjrisanjem u vrhu, bicete ali nikako ovako. Slicno kao Mutd u fudbalu.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 dec 2015, 23:01

tuzlak1987 je napisao/la:

Nije druze,provjeri ponovo. ;)
@muamerc Pusti se price SBBKBB( ja mogu isto reci za vas od KAJ-a,Chamberlaina,pa do Bryanta) i brini se kad ce tvoj tim uhvatiti PO ponovo.Brigu o Spursima ostavi nama,njihovim navijacima.I itekako ima veze i sa gradom i sa svime okolo(nema tek u zadnjih nekoliko godina sto se i vidi po kretanjima FA-ova).Barem ste vi i stekli svoju slavu prakticki time sto ste zbog bljestavilosti LA-a dovodili najvece igrace lige. ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 dec 2015, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2015, 23:02

Pa 25. metro oblast u SAD po broju stanovnika :) provjerio..

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 dec 2015, 23:05

tuzlak1987 je napisao/la:Pa 25. metro oblast u SAD po broju stanovnika :) provjerio..
Druze,ja zivio tamo neko vrijeme.
http://www.citymayors.com/gratis/uscities_100.html ;)

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 dec 2015, 23:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:

Nije druze,provjeri ponovo. ;)
@muamerc Pusti se price SBBKBB,( ja mogu isto reci za vas od KAJ-a,Chamberlaina,pa do Bryanta) i brini se kad ce tvoj tim uhvatiti PO ponovo.Brigu o Spursima ostavima nama,njihovim navijacima. ;)
Ne kontam, raspravljamo o SA, zasto sad prelazitk na nesto sto nije tema i sto je jasno. Mi smo izgubilk vlasnika, Phila, proekat, sad i Kobija i kod nas se zna: dosli smp do dna odnosno krecemo ponovo, period, 90tih je dosao i idemo dalje... sad ovo raspravljamo i ne radim neko prcanje niti mi je to zelja i cilj.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 dec 2015, 23:08

U pravu je NEZALAGANJE.
San Antonio je 7 grad po broju stanovnika u USA.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_U ... population
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 dec 2015, 23:09

@nezalaganje

Ovo kao grad da ali kao metro oblast je 25. Znaci ne velika metro oblast.. :) a kao grad da 7.

Nije isto city i metro :) jer generalno pored nekih gradova ima 100 nekim manjih gradova koji se racunaju u to i spadaju u fanove

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 dec 2015, 23:11

@muamerc
Pa ok,ali zasto onda prica unaprijed!?Onda ja mogu reci da ce se pojaviti neki novi Popovich i sl.Potpuno istu arugumentovanost cemo imati.Bilo kako bilo,poenta je da on nece nigdje barem jos 4god(Boze zdravlja),a RC svakako gleda unaprijed,pa barem 5 god,sto potvrdjuje i potpisivanje Aldridgea,te izgleda pronalazak novog gema u Simmonsu.
@tuzlak Jbg,onda se nismo skontali,jer obicno kad neko pomene velicinu grada,misli se na populaciju. ;)
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 14 dec 2015, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 14 dec 2015, 23:11

BernardBarnjak je napisao/la:U pravu je NEZALAGANJE.

https://en.wikipedia.org/wi ... population
Nikk ne kaze da nije, samo govorimo da SA ima nesto sto malo drugih je imalo toklm 20g a to je projekat, jasan koncept i filozofija. To je zasluga Popa prvenstveno a da bi mogao slagati tim i Dankana na kraju. Moras imati superstara da bi onaj ko daje novac vkerovao u tvoj projekat. To su sve imali i bojim se kad oni odu da ce drugi vjetrovi puhati.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 14 dec 2015, 23:18

muamerc je napisao/la:
BernardBarnjak je napisao/la:U pravu je NEZALAGANJE.

https://en.wikipedia.org/wi ... population
Nikk ne kaze da nije, samo govorimo da SA ima nesto sto malo drugih je imalo toklm 20g a to je projekat, jasan koncept i filozofija. To je zasluga Popa prvenstveno a da bi mogao slagati tim i Dankana na kraju. Moras imati superstara da bi onaj ko daje novac vkerovao u tvoj projekat. To su sve imali i bojim se kad oni odu da ce drugi vjetrovi puhati.
Jasno je meni sta ti zelis reci. A sto se tice ulagaca, govorim o vremenu kada ode Pop, mislim da tu nece biti problema prvenstveno sto je SA veliki grad, i koliko mogu na pamet da se sjetim Spursi su jedini profi tim u SA. Slazem se i u vezi super stara jer vidim koliko Boston ima problema odlaskom Piercea, KG i Rondoa...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 15 dec 2015, 17:12

Kako bi vi poredali najveće franšize? Lakersi ili Celticsi prvi? Spursi ili Bullsi treći? Dalje Warriorsi, Knicksi, Pistonsi, 76ersi, Heat, Rockets?
Po meni titule ne mogu biti jedini kriterij tako da su mi Lakersi prvi, Spursi treći, a Pistonsi zatvaraju top 5. Nešto me zanima vaše mišljenje. Nemojte samo da ode u smjeru ko za koga navija. :D
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 15 dec 2015, 18:05

Boston
LAL
Bulls
Spurs
76ers
Detroit

Mozda bi zamjenio 76ers za Spurse (phila ima duplo vise hall of famera,ali spursi imaju dve titule vise ali i tri finala konferencija manje) tu je to negdje,ali prednos Spursima zbog titula

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 16 dec 2015, 13:51

I Allen mu zavidi na ovom izbacaju :mrgreen:

slika
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

ozy
Kontakt:

Post Postao/la ozy » 16 dec 2015, 13:55

Aaa to je proslost,Mark Price mu je to prosle god ispravio i sada izgleda koliko toliko pristojno

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 18 dec 2015, 21:56

Bila je jednom emisija na "open court" ta tema , kao koga bi stavili u listu next ten u listi the best 50 players ;)

moja lista :

1. D. Wilkins
2. G. Payton
3. J. Kidd
4. C.Webber
5. K. Garnett
6. K. Bryant
7. A. Iverson
8. T. Duncan
9. D. Nowitzki
10. L. James

ne mogu da vjerujem da nemam mjesta za R. Miller, R. Allen, T-Mac, S. Nash, D. Wade, R.Wallace, P. Pirce, .... :roll:

mada realno ja bih izbacio 10-15 imena sa orginalne liste koja je bila 1997 god i ako su u njoj igraci svi u hall of fame https://en.wikipedia.org/wiki/50_Greate ... BA_History

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.