NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
slobodnjak
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Da je ušlo da li bi bio penal...
Naravno da ne, prednost se pušta i žuti karton za nesmotren start vrataraslobodnjak je napisao/la:Da je ušlo da li bi bio penal...
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ne druže nisi u pravu...Ajde molim te da se ne nabadamo,ovo je forum i normalna rasprava ako ti imaš nekog sudca pitaj ga o tome vidjećeš šta će ti reći...
Pa gol je gol. Ta nisi u osnovnoj kad djeca se igraju pa bude tipa gol od ruku pa kazu necemo gol nego cemo pucat penalslobodnjak je napisao/la:Ne druže nisi u pravu...Ajde molim te da se ne nabadamo,ovo je forum i normalna rasprava ako ti imaš nekog sudca pitaj ga o tome vidjećeš šta će ti reći...
-
slobodnjak
- Kontakt:
Pa normalno da neće.Zato je i pustio igru.Lopta nije ušla.Duel nije imao UTICAJ NA ŠUT.O tome ti i pričam da bi shvatio.Zato sam te i pitao....Znao sam se da ćeš se upecati.Hvala lijepo dovidjenja i prijatno 
nu njega, ovo je nesmotren start vratara tj prekrsaj unutar 16m, gol nije bio..znači ako igrač doda drugom a suparnik mu uleti sa 2 noge to nije prekršaj jer je ovaj dodao igraču svom i ovaj što je uletio nije utjecao na pas..slobodnjak je napisao/la:Pa normalno da neće.Zato je i pustio igru.Lopta nije ušla.Duel nije imao UTICAJ NA ŠUT.O tome ti i pričam da bi shvatio.Zato sam te i pitao....
okreni situaciju, da je Nurković prije stigao i boksao loptu, a u njega se zabio Krstanović i složio ga na zemlju da li bi bio faul na Nurkoviću? Ili da je još iz te situacije tipa netko od Širokog pogodio prazan gol?
po meni Nurkovic nista nije kriv jer se igrac Sirokog sam zabio glavom u Nurkoviceve sake
evo ovde slicna situacija i isto nema penala samo sto se igrac Borca sam nasadio na golmanovu nogu
[youtube][/youtube]
evo ovde slicna situacija i isto nema penala samo sto se igrac Borca sam nasadio na golmanovu nogu
[youtube][/youtube]
-
slobodnjak
- Kontakt:
1.58 pogledaj ovo...
druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kad se zajedno spoje i jedan i drugi nisu nam ni do clanaka.amar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
@ sto se tice utakmice sa Sirokim... sudija je imao gresaka i na jednoj i na drugoj strani i da ste bolje odigrali sudija bi bio sporedna prica jer bi nas dobili..
-
slobodnjak
- Kontakt:
Mi ove godine igramo s MANJIM KLUBOM IZ KAKNJA...pardon pored Kaknjaamar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
mnogi nas vec godinama tako prerano otpisuju ima jos 14 kola ili 42 boda u igri. I Mladost opet moze zapast u onakvu krizu kada ste u prvih 10 kola imali samo jednu pobjedu zatoamar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
dobili smo vas u Travniku ljetos pa su opet iz kluba objavili video sa masom sudačkih previdaSamoTravnik je napisao/la:Kad se zajedno spoje i jedan i drugi nisu nam ni do clanaka.amar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
@ sto se tice utakmice sa Sirokim... sudija je imao gresaka i na jednoj i na drugoj strani i da ste bolje odigrali sudija bi bio sporedna prica jer bi nas dobili..
btw na kraju zaslužen vaš bod
A sa kojim klubom iz kaknja igrate sljedece godine....slobodnjak je napisao/la:Mi ove godine igramo s MANJIM KLUBOM IZ KAKNJA...pardon pored Kaknjaamar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
nama nema krize kada nam svi sa dna tabele dolaze u kakanj a tako i travnik...travnik je napisao/la:mnogi nas vec godinama tako prerano otpisuju ima jos 14 kola ili 42 boda u igri. I Mladost opet moze zapast u onakvu krizu kada ste u prvih 10 kola imali samo jednu pobjedu zatoamar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...na kraju se mrtvi broje
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa to i hocu da ti kazem, da ste odigrali bolje opet bi nas dobili i ova bi prica bila sporedna ali ovako s obzirom da ste kiksali sa igrom i jos vas sudija malo ostetio i izgubili kuci dva boda ovome se posvecuje vise paznje.. Iduce kolo vi uzimate 3 boda protiv Viteza, pazi sta ti kazem..brig je napisao/la:dobili smo vas u Travniku ljetos pa su opet iz kluba objavili video sa masom sudačkih previdaSamoTravnik je napisao/la:Kad se zajedno spoje i jedan i drugi nisu nam ni do clanaka.amar009 je napisao/la:druga liga... derbi sa manjim klubom iz kaknja iduce godine...
@ sto se tice utakmice sa Sirokim... sudija je imao gresaka i na jednoj i na drugoj strani i da ste bolje odigrali sudija bi bio sporedna prica jer bi nas dobili..![]()
btw na kraju zaslužen vaš bod
-
slobodnjak
- Kontakt:
Možda ni sa jednim vidjećemo.Sudbina takvih ko vi se zna .Sezona dvije dok ima para onda raspad sistema i dovidjenja prijatno.Mi trajemo jarane.Kad bi bila kvota 10na ispadanje Travnika sada vjeruj da ih je malo koji bi imali petlju staviti keš...
jerane izvlacite se vec 5 godina.. a ako si nagodan za tu opkladu pp...pa se vidimo kada dodjete u kakanj...a ja mislim da je kod vas raspad sistema poslije ova dva kola...slobodnjak je napisao/la:Možda ni sa jednim vidjećemo.Sudbina takvih ko vi se zna .Sezona dvije dok ima para onda raspad sistema i dovidjenja prijatno.Mi trajemo jarane.Kad bi bila kvota 10na ispadanje Travnika sada vjeruj da ih je malo koji bi imali petlju staviti keš...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pusti levata, Travnik je klub koji postoji od 1922 godine, klub koji ima historiju, klub koji je igrao 12 od 15 sezona PL, klub koji je vec 7 godina bez ispadanja u PL, oni prvi put zaigrali i dali sebi epitet "veceg" kluba iz Kaknja hahah.slobodnjak je napisao/la:Možda ni sa jednim vidjećemo.Sudbina takvih ko vi se zna .Sezona dvije dok ima para onda raspad sistema i dovidjenja prijatno.Mi trajemo jarane.Kad bi bila kvota 10na ispadanje Travnika sada vjeruj da ih je malo koji bi imali petlju staviti keš...
Bilo bi glupo vidjeti Premijer ligu ,bez Travnika,jest da imaju neke cudne rezultate uvijek,al ljudi pokazu opet da mogu dobiti svakoga i uostalom kao sto je momak gore napisao,toliko sezona je vec u prvoj ligi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.