BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Slovačka / Slovačka - BiH
Baš me zanima koga će Safet staviti na poziciju DM-a, Rahimić ili Zahirović. Opet ponavljam, sreća pa nema Stocha 

-
- Kontakt:
pa gdje su nam ostali momci.....gringo, dreamer, amko, monolog, ...........nisu valjda nestali od petka? hajmo malo optimizma rajaaaaaaaaaaaaaaaa
sreća pa pored pivare živimronweasley je napisao/la:A pive ako pobijedimo.HariTz je napisao/la:Koliko će samo lexaurina stradat' večeras ako ne pobjedimo..

Safete,pusti im ove klipove kosarkasa i komentar Avdica..Ako ih to ne motivise nece nista..Onolika emocija,borba i nazalost na kraju i tuga kako na parketu kod Mirze,Nihada,Ace i ostalih tako i Edina Avdica bi ucinila da i mrtav ustane..Idemo momci,za sebe,za raju,za BiH,za kosarkase..Idemo!! Hrabro!!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Gringo i optimizam o-0?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa gdje su nam ostali momci.....gringo, dreamer, amko, monolog, ...........nisu valjda nestali od petka? hajmo malo optimizma rajaaaaaaaaaaaaaaaa

Ne znam, ona utakmica u Zenici mi je poljuljala optimizam, ali nada jos uvijek zivi.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- ronweasley
- Kontakt:
Ma ima u zalihama ja mislim, jedno pola gajbe.HariTz je napisao/la:sreća pa pored pivare živimronweasley je napisao/la:A pive ako pobijedimo.HariTz je napisao/la:Koliko će samo lexaurina stradat' večeras ako ne pobjedimo..

Aco Petrović:"Ja možda nisam najbolji trener na svijetu, ali srce koje sam dao ovoj zemlji je ogromno i zbog toga sam ponosan."
Meni je grozno. Nemogu da cekam.
U Petak sam bio negativno nervozan. Nesto sam znao da cemo kiksati. Od Papinih komentara do neke cudne euforije. Isto kao ona protiv Rumunije kad su nas razbili.
Danas sam nesto vise optimista. Najbolje igramo kad smo spusteni na zemlju.
Nemam zivaca vise za baraze.
U Petak sam bio negativno nervozan. Nesto sam znao da cemo kiksati. Od Papinih komentara do neke cudne euforije. Isto kao ona protiv Rumunije kad su nas razbili.
Danas sam nesto vise optimista. Najbolje igramo kad smo spusteni na zemlju.
Nemam zivaca vise za baraze.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
opet onaj jako ugodan ali i zajeban osjećaj kad igra repka...sa dresom na posao, navijačka muzika u CD pleyeru, malo zujanja gradom, kad ne znam ni sam kud ću sa sobom
gledam ove klipove iz Žiline i zamišljam da sam tamo i da će moj glas i moji dlanovi donijeti pobjedu
šal opran i mirišljiv...sve spremno al utakmica nikad da krene
emocija koju bude samo Zmajevi
gledam ove klipove iz Žiline i zamišljam da sam tamo i da će moj glas i moji dlanovi donijeti pobjedu
šal opran i mirišljiv...sve spremno al utakmica nikad da krene
emocija koju bude samo Zmajevi
Undici stelle - ACM 1899
Hajdemo Zmajevi sretno veceras,obradujte ovu zemlju natopljenu krvlju njenih najboljih sinova,siguran sam da se onakva utakmica iz Zenice ne moze ponoviti,samo hrabro,odgovorno,bez srljanja i bez Rahimica ne zapocinjite utakmicu-general je taj koji komanduje a vidjeli smo kada ga nema kako izgleda,meni dosta i 0-1 akobogda-SRETNO
Mehmed Mesa Bazdarevic
Al realno, ako nisu u mogucnosti pobjediti Slovacku makar jednom u dvije utakmice, nisu za Brazil.
-
- Kontakt:
tako je prijatelju moj, nada zadnja umire......sve nas je petak srusio, al najopasnij je covjek kad je na dnu....nadamo se da i nasi momci za to znaju i da ce veceras pokazati pravo lice!!_dreamer_ je napisao/la:Gringo i optimizam o-0?gringonjaOnajDrugi je napisao/la:pa gdje su nam ostali momci.....gringo, dreamer, amko, monolog, ...........nisu valjda nestali od petka? hajmo malo optimizma rajaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne znam, ona utakmica u Zenici mi je poljuljala optimizam, ali nada jos uvijek zivi.
- PeteDunham
- Kontakt:
1-3. Dva puta Džeko, i jedan Vedad, za Slovake Weiss. Iz rukava! Nana mi maloprije bacala grah. Pored rezultata čak je i strijelce vidjela, to je taj moćni GRAH 

Živim za Želju, volim Juve i simpatišem Čelzi...
Ne ulazim u rasprave, jer ljudi svakako čuju samo ono što njima odgovara!
There is only one captain - ALESSANDRO DEL PIERO!
-
- Kontakt:
valterboy je napisao/la:Al realno, ako nisu u mogucnosti pobjediti Slovacku makar jednom u dvije utakmice, nisu za Brazil.
POTPIS!!!
-
- Kontakt:
mani se sejtanlukaPeteDunham je napisao/la:1-3. Dva puta Džeko, i jedan Vedad, za Slovake Weiss. Iz rukava! Nana mi maloprije bacala grah. Pored rezultata čak je i strijelce vidjela, to je taj moćni GRAH

Nista bez grahaPeteDunham je napisao/la:1-3. Dva puta Džeko, i jedan Vedad, za Slovake Weiss. Iz rukava! Nana mi maloprije bacala grah. Pored rezultata čak je i strijelce vidjela, to je taj moćni GRAH

Mehmed Mesa Bazdarevic
- PeteDunham
- Kontakt:
Šalim se malo, da makar sam sebi razbijem ovu nervozu i 'tremu' koja me čitav dan prati. Ali biće to sve ako Bog da dobro, i svi ćemo zajedno slaviti, zaslužili smo više!gringonjaOnajDrugi je napisao/la:mani se sejtanlukaPeteDunham je napisao/la:1-3. Dva puta Džeko, i jedan Vedad, za Slovake Weiss. Iz rukava! Nana mi maloprije bacala grah. Pored rezultata čak je i strijelce vidjela, to je taj moćni GRAH

Inače grah mi je na 'meniju' za ručak, pa mi dade malo inspiracije za šalu

Pouzdanije je iz fildžana pogledat'.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- PeteDunham
- Kontakt:
Ma u fildžanu se vidi samba Bosanaca u Braziluzizu1991 je napisao/la:Pouzdanije je iz fildžana pogledat'.

Ma ja neznam cime razbiti tremu zaista tako je svaki put,a kada ne bude kako treba po nas po 2-3 dana sam ko ispijen
Mehmed Mesa Bazdarevic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.